Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

10 λόγοι γιατί το διάβασμα είναι καλύτερο από το sex

Ξεκίνησε από Andreas, Μαΐου 01, 2005, 12:22:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin" 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8) Ετσι κι αλλιώς μόνο το διάβασμα μου έχει μείνει ]

και τι διαβαζεις ακατανομαστε ?? το .. playboy μηπως ??  :shock:  :shock:

Anonymous

Οχι, βρε την Αγία Γραφή διαβάζω. Είμαι στο κεφ.69, εδάφιο (καμμια δεκαριά μαζί), παράγραφος (σκύψε ευλογημένη)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

PoiSoN_GiRL

αχουτο ! το παρεξηγησα το μαναρι μου !! Μπραβο καλε μου ακατανομαστε ! (κατι μου λεει οτι θα μεινεις για καιρο στο κεφαλαιο 69 !!) αντε και εις ανωτερα !!

Υ.Γ. πες μου οτι πηγαινεις και κατηχητικο να παθω θρησκευτικοπολιτισμικο σοκ !!

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P :P  :P  :P  :P  :P  :P :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Τώρα θα κόψω και το .... διάβασμα  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Τώρα θα κόψω και το .... διάβασμα  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

Γιατι καλε μου ακατανομαστε ? που οφειλεται αυτη σου η αποφαση ??
απωλεια ορασης ??  :roll:  :roll:  :P  :P

Anonymous

Τσου, απώλεια όρεξης  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Τσου, απώλεια όρεξης  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Αν σου διαβασω ενα παραμυθακι θα ξαναβρεις την ορεξουλα σου ?? θα φας ολο το φαγητακι σου ?? ελα καλε μου ακατανομαστε .. ασε τα ναζια γιατι θα πιασω το τσοκαρακι και θα σου μαυρισω το πωπουλινι σου !  :P  :P  :P

jcdenton

Poison girl πότε θα γίνεις μάνα ντε? Αν θες έχω έναν φίλο κούκλο, καλό παιδί αλλά άπειρο στα ερωτικά. Αν θέλεις να σου τον γνωρίσω...
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα ! πανω που ξεπερασα το συνδρομο ''ποτε θα γινω μανα εγω??'' το ξαναθυμηθηκα !! Λες να γινω τελικα jcdenton μου ?? Ειμαι τωρα εγω καταλληλη για μανα ?? προβληματιζομαι ...  :roll:  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "rickymartin"Τσου, απώλεια όρεξης  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Αν σου διαβασω ενα παραμυθακι θα ξαναβρεις την ορεξουλα σου ?? θα φας ολο το φαγητακι σου ?? ελα καλε μου ακατανομαστε .. ασε τα ναζια γιατι θα πιασω το τσοκαρακι και θα σου μαυρισω το πωπουλινι σου !  :P  :P  :P

To pwpoulini mou? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

Τι επαθε το πωπουλινι σου βρε ακατανομαστε παλι ??

(πως γινεται οι 10 στις 9 προτασεις που γραφει αυτο το παιδι να ειναι ακαταλληλες για ανηλικους .. και ενηλικους ??)  :roll:  :roll:

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες