Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

10 λόγοι γιατί το διάβασμα είναι καλύτερο από το sex

Ξεκίνησε από Andreas, Μαΐου 01, 2005, 12:22:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Andreas

Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε κάποιον να το κάνετε!

Αν κουραστείτε μπορείτε να σταματήσετε, να σημειώσετε που μείνατε και μετά να συνεχίσετε από εκεί που είχατε σταματήσει!

Μπορείτε να τελειώσετε νωρίς, χωρίς να έχετε αισθήματα ντροπής ή ενοχής!

Όταν ανοίγεις ένα βιβλίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιος άλλος το έχει ανοίξει!

Λίγος καφές και μπορείτε να το κάνετε όλη νύχτα!

Δεν θα μπορείτε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν οι γονείς σας, σας διακόψουν στη μέση!

Μπορείτε να το κάνετε, να τρώτε και να βλέπετε TV και όλα αυτά την ίδια στιγμή!

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του συγκάτοικού σας!

Μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε χώρο δίχως να νοιάζεστε αν σας παρακολουθούν!

Δεν χρειάζεται να αφήσετε κάτω το αναψυκτικό σας για να το κάνετε

Αυτά για οσούς δεν έχουν ευκαιρία για σεξ και θέλουν να παρηγορηθούν, εγω προτιμώ να μείνω αγράμματος!!  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "Andreas"Αυτά για οσούς δεν έχουν ευκαιρία για σεξ και θέλουν να παρηγορηθούν, εγω προτιμώ να μείνω αγράμματος!!  :wink:
:D  :D  :D  :D  :D  ευτυχως που εγω προλαβα να μορφωθω.....και μαλιστα πααααααραααααα πολυ!

etet

kai egw gia auto ekopsa to sex kai epiasa ta vivlia!!!

PoiSoN_GiRL

Egw pali .. diavasa oti prepei na kopsw to sex .. ki apofasisa .. na kopsw to diavasma ! LooooooooL !  :lol:  :lol:

SALTARISMENOS

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool poisonidio opou sex mesa eisai vlepw (lysara:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P)   egw apo mikros then anoiga biblio aaaaxm lete na afisa pouthena kana ksogamo kai na mi to thymamai   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Σαλταρισμένε μου,
ικανό σε έχω  ]

PoiSoN_GiRL

SALTARISMENOS exeis ekswgamo ??????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

oxi gmt... Pote 8a ginw mana egw ???  :cry:  :cry:  :cry:

Y.G. ti mou to 8umhses pali grousouzh ?? panw pou to eixa ksexasei 3-4 meres.... snif...  :cry:  :cry:

KiSSeS

xmmmm

egw giati kanw kai ta 2 kai den exw provlhma??? lete na eimai provlhmatikia????????????    :roll:

PoiSoN_GiRL

οχι KiSSeS μου (συμβουλη γιατρου να μην σου πηγαινω κοντρα...)  :lol:  :lol:

balland

παιδια τι ειναι διαβασμα κ τι σεξ??? :roll:

PoiSoN_GiRL

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  [size=18]πιπερι ![/size]

Μην ξαναδω αυτη τη λεξη απο εσενα balland ... ντροπη ... (ακου διαβασμα... )  :evil:  :evil:

Anonymous

Rickymαrtin πέφτει με τα μούτρα στο] :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Rickymαrtin πέφτει με τα μούτρα στο] :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:

αυτο το παιδι πως τα καταφερνει και ειναι παντα των ακρων .. δεν το εχω καταλαβει ακομα ..  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Anonymous

8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8) Ετσι κι αλλιώς μόνο το διάβασμα μου έχει μείνει ]

Enia

τώρα που το λέτε... κι εγώ τελευταία το έχω ρίξει πολύ στο διάβασμα...  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
έχω ελπίδα γιατρέ μου?!
μα τι κάνει εκείνη η προξενήτρα!?  :evil:

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης