Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

H kaLUTERH DoULEia Gia Enan AxRHSTo !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 05, 2005, 04:32:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Εισπράκτορας εισητηρίων στον ηλεκτρικό.
Πολύ καλή δουλειά, αν και λίγο πολύπλοκη αρχικά αφού πρέπει να μάθετε όλους τους τύπους
των εισητηρίων συν τα φοιτητικά. Αν όμως είστε τσίφτηδες και ξεπεράσετε την πρώτη αυτή και
ομολογουμένος τεράστια δυσκολία τότε όλος ο κόσμος είναι δικός σας.
Μπορεί να πάρετε μέχρι και προαγωγή και να γίνετε εισπράκτορας στο Μετρό.
Σε πολύ σικ περιπτώσεις και αν έχετε και καλό μέσο, μετά από καμιά 15αριά χρόνια μονιμότητας
στο σώμα υπάρχει η περίπτωση με έξυπνους ελιγμούς να γίνετε ακόμα και.....(κρατηθείτε) ελεγκτής!

Βοηθός περιπτερά.
Ο βοηθός περιπτερά δεν είναι κομπάρσος σαν τους άλλους βοηθούς.
Ο βοηθός περιπτερά βάζει τις τσίχλες και τα γλειφιτζούρια στα κουτάκια, τρώει τα ληγμένα παγωτά
να μην πάνε χαμένα, βάζει μανταλάκια στις εφημερίδες για να μην πέσουν.
Μετά από πολλά χρόνια δίπλα στον περιπτερά, ο πύλες της γνώσεις επιτέλους ανοίγουν
και ο βοηθός μαθαίνει να δίνει ΚΑΙ ρέστα.

Αφισοκολλητής. Η καλύτερη δουλειά.
Γίνετε master στο είδος και δημιουργήστε έργα τέχνης, γίνετε οι καλύτεροι αφισοκόλληδες.
Αν μάλιστα κάποιος άλλος τολμήσει να σας φάει τη δουλειά, μην πτοείστε.
Όλο και κάποια κομμουνιστική οργάνωση θα υπάρχει στο Πάντειο για να φιλοξενήσει το έργο και
τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας. Μάθετε τα πάντα γύρω από τις αφίσες και τις κόλλες,
πάρτε PhD στην αφισοκόλληση πάνω σε κολώνα της δεή, πάνω σε πυροσβεστική φωλιά, σε τοίχους,
σε διαφημιστικές πινακίδες, σε στήλους από αμίαντο.

Κομπάρσοι:
εδώ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα απλά. Πάτε σε ένα πρακτορείο μοντέλων,
τους δίνετε δυο φωτογραφίες σας(μια καλή και μια χάλια) και περιμένετε.
Μετά από λίγο σας παίρνουν τηλέφωνο να σας πουν ότι θα παίξετε σε διαφημιστικό για σερβιέτες,
για χαρτομάντηλα, για το γάλα mmmmmilk(όπου θα κάνετε την αγελάδα).
Μπορεί να πάρετε μέχρι και κατοστάρικο για κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής σας, αν είστε ταλέντο.

Επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος.
Τη στήνετε έξω από ένα πρακτορείο με την αθλητική ηχώ στο χέρι και ζαλίζετε όποιον μπαίνει
με τις γνώσεις σας. Ο τύπος φυσικά και ψαρώνει και σας εμπιστεύετε τα χρήματά του
να τα παίξετε εσείς, κρατώντας παράλληλα ένα μικρό ποσό για τις χρήσιμες συμβουλές σας,
καθώς και ένα 10% επί των κερδών, αν αυτά υπάρξουν.

"Πλαστό" πρεζάκι.
Πηγαίνετε κάθε βράδυ στην Ομόνοια και το παίζετε δήθεν τελειωμένος ναρκομανής
ζητώντας ελεημοσύνη. Η πιο σίγουρη μέθοδος. 150000 πρεζάκια συνιστούν αυτή τη μέθοδο.
Αυτοί ξέρουν. Αυτούς ξέρετε αυτούς να εμπιστεύεστε.

Θαμώνας των παραθύρων του Alter και του Alpha
(φυσικά και των άλλων καναλιών, απλά στα δυο προαναφερθέντα θα βρείτε ευκολότερα δουλειά λόγω
περισσότερων παραθύρων). Δουλειά με προοπτικές και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως.
Αν μάθετε καλά τα κόλπα ίσως κάποια στιγμή σας αφήσουν να βγείτε σε παράθυρο δίπλα στον Πρέκα!

Μόνιμος καλεσμένος σε οικογενειακές γιορτές.
Αναλαμβάνετε να λέτε κάθε 5 λεπτά "θεία Νίτσα,
άψογα τα κουλουράκια, γεια στα χέρια σου", να απαντάτε στους θείους-ες/κουνιάδους-ες και
λοιπούς συγγενείς "πολύ καλά" όταν ρωτάνε τα παιδιά της οικογένειας πώς πάει το σχολείο,
να παίζετε κιθάρα αντί του γιου και να καμαρώνει ο πατέρας, να γελάτε σε κάθε κρύο ανέκδοτο
που θα πει ο μπαντζανάκης που ήρθε από την Αμερική, να φιλάτε όλους τους συγγενείς/καλεσμένους
κατά την είσοδο/έξοδο στο/από το σπίτι αντί να το κάνουν αυτό οι οικοδεσπότες,
να απαντάτε με ένα ευγενικό χαμόγελο εκ μέρους των πιτσιρικάδων κάθε φορά που τους λένε "ψήλωσες".
Επίσης μετράει πολύ για την πρόσληψή σας το να ξέρετε να απαντάτε με πάνω από 10 διαφορετικούς
τρόπους όταν σας ρωτάνε "τι έγινε ρε μεγάλε, έχω 2 μήνες να σε δω, από το προηγούμενο τραπέζι".

Οργανωτής/διαχειριστής/ marketing manager για τους ζητιάνους στο φανάρι Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού.
Τόσοι που είναι δεν μπορούν να συνενοηθούν και χρειάζεται κάποιος να επιβάλλει την τάξη:
Εσύ στο μπλε nissan, εσύ στο golf με το ζευγάρι που τσακώνονται κλπ.
Με ένα 10% ποσοστό επί των κερδών και με τόσα αμάξια που περνάνε από εκεί 1-5 το μεσημέρι
σε ενάμιση χρόνο έχεις βγάλει lada

KiSSeS

xmmm xmmmmmmmmm

auto me thn monimh diamonh se giortes mi arese!!

twra pou megalwnei to soi les na to efarmosw???????

:roll:

PoiSoN_GiRL

KiSSoulini μου δεν εισαι αχρηστη εσυ  :?  :?
Αλλα σε περιπτωση που ξεμεινουμε απο δουλεια.. δε'ν'κακο !!!!!
Ασε που θα μαγειρευουν αλλοι για μας !! Βρε μηπως να το ξανασκεφτω η αχρηστη ??  :roll:  :roll:

KiSSeS

mporeis???????

xmmmm xmmmm....    :roll:

balland

ο τυπος στο μπλε νισσαν ειμαι..
μην τον στειλεις τον ζητιανο απο δω γιατι χαζευω το ζευγαρι που τσακωνεται..
η κοπελια μου εκανε τα γλυκα ματια κ την πηρε γραμμη ο δικος της για αυτο τσακωνονται.. :twisted:

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοοοοοοοοοοολ ! γιαυτο βρε εφαγα εγω το πηξιμο και την κινηση στο φαναρι ?? Εσυ ησουν λοιπον η αιτια του κακου ??

[size=24]Στην πυρα ! Στην πυρα ![/size]   :twisted:  :twisted:  :twisted:

balland

δεν φταιω εγω καλε...
εγω καθομουν κ περιμενα να αναψει πρασινο
κανω μια αριστερα το κεφαλι κ βλεπω την κατε να μου κανει νοηματα
κ να μου κλεινει το ματι..

PoiSoN_GiRL

Αυτα τα αριστερα - δεξια να κοπουν ... ολοκληρο κυκλοφοριακο προκαλεσες ... Διαφορετικα απαιτω να καταργηθουν τα φαναρια .. να μην εχει χρονο κανεις να χαζευει !! (εχω προχωρημενες ιδεες ομως, οφειλετε να μου το αναγνωρισετε αυτο !! αχχχχχχχχ αδικουμαι αδικουμαιιιιιιιιιιιιι)  :lol:  :lol:

balland

θα μας σκοτωσει ολους δαυτη ρε παιδια..
κρατατε τηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηννν......

PoiSoN_GiRL

Βαστατε τουρκοι τα αλογα !!! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ηταν να μην παρω φορα καλο μου .. τωρα .. ποιος θα καταφερει να μου βαλει φρενο ? ευκολο το 'χεις ?  :P  :P  :P

balland

*ο balland με μια πολυ απλη κινηση πιανει απο το μαλλι την POISON
κ της βαζει φρενο..

PoiSoN_GiRL

ΑΑΑ θα το κοψω εγω το μαλλι ! τι κακο κι αυτο ? τι εχετε παθει ολοι με τα κοτσιδακια μου ? Οποιος θελει να με φρεναρει με αρπαζει απο τα κοτσιδακια ...  :?  :?  :?

balland

αστο το μαλλι οπως ειναι γιατι αν το κοψεις την εβαωες..

PoiSoN_GiRL

μπα ! για να εχετε να με φρεναρετε απο καπου ε ?? μπαααααα ... οσο εχω κοτσιδακια κινδυνευω !!! λοοοοοοοοοοολ  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"mporeis???????

xmmmm xmmmm....    :roll:

μετα τις τελευταιες πληροφοριες που εχω για σενα .. (οτι δηλαδη εχεις γινει πολυ καλη νοικοκυρα και κυριως μαγειρισσα .. -μεχρι συνταγη για μακαρονια με κιμα επεμενες να μου δωσεις τηλεφωνικως- ...) σκεφτομαι μηπως τελικα το επαγγελμα πρεπει να το ασκησω εγω !! .. εις βαρος σου δηλαδη !! Ποτε να ερθω ?? Εχετε καμια γιορτη προχειρη στο σοι να σκασω μυτη ?? Κι αν ναι .. οι αποδοχες ειναι ικανοποιητικες ή να κρατησω και την πρωινη δουλεια μου ??  :roll:  :roll:

537 Επισκέπτες, 1 Χρήστης