Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 350
  • Total: 351
  • Leon

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"u have asked for it ..matiam...

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

LaStDrIvE

Pliname kai dontakia simera apo oti eida:)))))))....xixixixixi nai alito..giati oxi? ama me afineis na magirevw kai na pigenw diakopes me ton gianni ,. ton xristo aki ton toli pou aki pou ...giati oxi?:)))))...kala paidakia dne einai allwste?:)

PoiSoN_GiRL

να πηγαινεις καλο μου ! ειπα εγω οχι ??
αφου το ξερεις πολυ καλα οτι εχεις ολη την ελευθερια να κανεις οτι θελεις και δεν υπαρχει η παραμικρη απαγορευση ! Εχεις μηπως παραπονο ??
 :roll:  :roll:

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"να πηγαινεις καλο μου ! ειπα εγω οχι ??
αφου το ξερεις πολυ καλα οτι εχεις ολη την ελευθερια να κανεις οτι θελεις και δεν υπαρχει η παραμικρη απαγορευση ! Εχεις μηπως παραπονο ??
 :roll:  :roll:
entaksei aderfoyla moy to ksekatharises oti den exeis.  kamia ksaderfh san kai sena me ta idia ''xoygia''mhpws paizei;estw kai se theia kati bre paidi moy....ti zhtaw o dystyxos;   panos

PoiSoN_GiRL

Πανουλη μου γλυκε, ουτε σε θεια μου βρισκεται κατι στην ηλικια που πρεπει ... ειναι ολες ανω των -αντα (για να μην πω των -ηντα) ... αλλα ειχα κατι φιλες καποτε με τα ιδια μυαλα .. θελεις να ψαχτω ?? Αν δηλαδη εχει μεινει καμια ακομη ... δεν ξερω , αλλα εχω πεσει ολιγον απο τα συννεφα τον τελευταιο καιρο .. Οποια συναντησω ή παντρεμενη ειναι ή εχει αλλαξει 100% ο χαρακτηρας της .. αστα να πανε ! απογοητευτικα κι εγω Πανο μου ! Μην νομιζεις ομως οτι δεν σε εχω στο μυαλο μου ! Μολις βρω κατι που να αξιζει , θα τρεξω με τη μια ! Μην μου ανησυχεις καθολου ! (αν και εντελως μεταξυ μας εισαι ικανος απο μονος σου να βρεις οτι καλυτερο ! σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη ! )  :wink:  :wink:  :wink:

ksenixths

xexexexexexe

einai ayto poy leme meine anhsyxos pano :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"xexexexexexe

einai ayto poy leme meine anhsyxos pano :D  :D  :D  :D  :D  :D

εσυ μικρε μου κατσε φρονιμα και μην πειραζεις τον κουμπαρο μου τον Πανο γιατι αγριευομαι !! χαχαχα  :twisted:  :twisted:  :twisted:

LaStDrIvE

oxi den exw kanena parapono... afto elipes kiolas:)))) tha exw kai blouzakia me tin photo sou tipomeni se diafores fasis agrimiou sto prosopo sou.... kai tha grafw....

"min aggizete to mwro dagknwnei".... kai apo piso tha grafw... " giafto dialexa na eimai mazi tis... esys? marie claire" :****

LaStdRIvE R.I.P

PoiSoN_GiRL

να τυπωσεις και την φωτογραφια στο σωβρακακι !! αν τυχον και κατευθυνθει καμια προς τα εκει ... να τρομαξει να φυγει !! χαχαχαχαχαχα !

LaStDrIvE

ekei tha balw mia seira karfakia... apo ekeina ta megala pou exw...xexexexeeexxe.....

kai tha leei ....give the right password to gain access...

PoiSoN_GiRL

μου αρεσει παντως που δεν μου φερνεις αντιρρηση !! Ουτε καν δεν με κουραζεις να εξοντωνω τις υποψηφιες που σε γλυκοκοιταζουνε !! Τις εξολοθρευεις απο μονος σου !! well done punkaki !! that's a good reason to love u more !!  :wink:  :wink:

LaStDrIvE

eppp min grafis allo twra...exw na apantisw se 30 post sou... kai xanw tin bala ama apantas :PPPPPPPPP...
xxexexexexe

to klidi sto louketo tis alisiditsas mu esy to exeis?:)

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. εννοεις εκεινο το μεταλλικο αντικειμενο που ειχα καταπιει ??
... ναι ...  :oops:  :oops:  :oops:  :roll:  :roll:  :roll:

Pappas10

Προσωπικά δεν νομίζω να είχα κανένα πρόβλημα. Αν και κατά τη γνώμη μου το θέτεις σε συγκεκριμένη βάση ("θέλω να σκεφτώ για τη σχέση μας") που δεν προϋποθέτει απαραίτητα τις διακοπές. Αντίθετα, μάλλον για τη σχέση σου είναι καλό να "σκέφτεσαι" εν μέσω καθημερινής ρουτίνας γιατί εκεί δοκιμάζεται. θα πρωτιμούσα δηλαδή να μου έλεγε κάτι του στυλ "θέλω να πάω διακοπές με τις φίλες μου και να συζητήσω διάφορα".

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. θα κανόνιζα μάλιστα διακοπές με μπακουροπαρέα για τρελό χαβαλέ... μου έχει λείψει κι εμένα άλλωστε.

Τώρα το κατά πόσο ένα τέτοιο αίτημα καθορίζει την σχέση είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως γενικά σαν άνθρωπος είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αφήνεις την σύντροφο να κάνει αυτό που θέλει. Αν συμφωνείς παραμένεις, αν διαφωνείς "γειά σας και τα δέοντα στην μαμά σας".

Έτσι το βλέπω εγώ... μπορεί να κάνω και λάθος.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"Αν συμφωνείς παραμένεις, αν διαφωνείς "γειά σας και τα δέοντα στην μαμά σας".

Έτσι το βλέπω εγώ... μπορεί να κάνω και λάθος.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
:D  :D  :D  :D  :D χαχα παππακι μου....πολυ καλο το "γεια σας και τα δεοντα στην μαμα σας"! χαχα..δεν το ειχα σκεφθει ετσι.....λες τωρα που, μετα απο 32 χρονια ειπα να παω 2-3 μερες με μια φιλη μου, να μου πει κατι τετοιο ο καλος μου?  :roll:  :roll:  :roll: .....ας το ξανασκεφθω λεω εγω.....γιατι, που κοτσια για να ψαξω να βρω κανεναν αλλον!

350 Επισκέπτες, 1 Χρήστης