Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 408
  • Total: 409
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:45:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "rickymartin"

[size=18]XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!
[/b]

*Enia xtupietai sto patwma apo ta gelia!!!

[size=24]KARALOL[/size]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL kulietai sta grasidia apo to xaxaxouxaxa !!!

Ηταν ποτε δυνατον να λειπει απο το προξενειο ο ακατανομαστος ??

Οχι ειλικρινα απαντηστε μου ...

[size=24]LoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOL[/size]

zatti

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ" ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ??? :P  :P
ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΚΑΛΟ" ΓΙΑ ΜΑΣ..
ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟΥ Α33 :wink:
......................

minoraki

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "gavrina"Τι τύπο πιπινιού ζητάτε ???????????

Α, αυτό είναι πιο εύκολο. Χωρίς κανένα δισταγμό (αφού το έχω φιλοσοφήσει το θέμα!) απαντώ] :roll:  :roll:  :roll:  :roll: αυτο φιλεναδα μου που ζητας και συγνωμη που θα το πω, ειναι ψιλους στα αχυρα......εχετε βρει ποτε κατι τετοιο? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  Ακόμα δεν πήρα κανένα σεξουαλικό e-mail, όλο υποσχέσεις είστε τελικά, κρίμα την παρέλαση που έκανα!!!!!!!!!!!!! ] :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:

Anonymous

Παράθεση από: "zatti"ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ" ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ??? :P  :P
ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΚΑΛΟ" ΓΙΑ ΜΑΣ..
ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟΥ Α33 :wink:
......................

Φυσικά και θα βρούμε κάτι και για σένα ]

Anonymous

Δεν ήταν καλή η παρέλαση σου....πολλές προβοσκίδες κατεβάζεις όμως και είναι ανησυχητικό αυτό  ]

PoiSoN_GiRL

LoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOL

Πες τα gavrinaki μου !!  :wink:

PoiSoN_GiRL

καλημεροκαλησπερες σας .. σε λιγο θα παω για υπνο ως συνηθως , μονο που αυτη τη φορα θα παω με βαρια καρδια .. ο λογος .. η φρικη που εφαγα με την φιλη μου την ''προξενητρα'' την περασμενη Παρασκευη ..
αποφασισα λοιπον να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας .. γιατι την δυσκολη ετουτη ωρα, αν δεν το μοιραστω με καποιον θα ουρλιαξω ..

Ειναι Παρασκευη απογευμα , τι καλυτερο ! Οτι εχω ξεμπερδεψει απο την δουλεια (μια κουραστικη εβδομαδα απο την αρχη ως το τελος της ..) και σκεφτομαι τις σαββατοκυριακατικες ξαπλες και τα καφεδακια κατω απο τον ηλιο που θα κανονισω ..
Ενα απο τα ''καφεδακια'' μου λοιπον , ηταν με την αγαπητη (  :evil: ) συναδελφο μου , που προσφερθηκε να με συνοδευσει την ιδια μερα κιολας ...
Δυστυχως οχι μονη της ..
Οπως ανακαλυψα στην συνεχεια .. ειχε καταβαλει φιλοτιμες προσπαθειες να με αποκαταστησει ..
Εχοντας αραξει λοιπον με τον καφε και την αλλοπροσαλη φιλεναδα μου σε γνωστο καφε .. σκαει μυτη ξαφνικα (τυχαια) ενας φιλος της ...
Δεν λεω καλο παιδι .. συμπαθεστατο .. (παλι καλα που δεν το εβαλα στα ποδια αγενως ..) αλλα μουγκος ! Λες και ειχε κανει ταμα ο κυριος να μην μιλησει ..
Ευγενικη απο την φυση μου .. μολις μυριστηκα το προξενειο .. κι αφου χτυπησα 3 απανωτα εγκεφαλικα και μια πτωση πιεσης (για το καλο) προφασιστηκα οτι ειμαι πολυ, πολυ, μα πααααααααααααρα πολυ κουρασμενη, για να βρω ευκαιρια να την κοπανησω διακριτικα ...
Το αποτελεσμα βεβαια ηταν τραγικο .. εφοσον ο κυριος ειχε κουβαληθει απο ενα κατσικοχωρι (χιλιομετρα μακρια) για να γνωρισει την υποψηφια νυφη (εμενα ...) σιγα που θα την γλιτωνα ετσι ευκολα ..  
Η καλη μου φιλεναδα ειχε φροντισει να με μεταφερει με το δικο της αυτοκινητο .. ωστε να μην το βαλω στα ποδια .. (θα μου πεις δεν υπηρχε ταξι ?? Σαφως και υπηρχε .. ελα ομως που το δικο μου αυτοκινητο βρισκοταν στο δικο της υπογειο παρκινγκ στο σπιτι και επρεπε να τους ξεκουβαλησω ολους για να φυγω ..)
Τι αλλο λοιπον να κανεις .. απο το να μεινεις να το απολαυσεις !!
Υπερκινιτικη απο την φυση μου .. εσπασα τα νευρα οχι μονο στη δικη μου παρεα .. αλλα πιστευω και σε αλλα 4-5 γειτονικα τραπεζακια .. (ακομα και το πιτσιρικι που χοροπηδουσε διπλα εχω την εντυπωση οτι ζαλιστηκε και με χαζευε προσπαθωντας να καταλαβει αν ειμαι ''υπερφυσικη μπεμπα'' η απροσαρμοστο ...)
Τελος καλο ολα καλα .. σηκωθηκαμε να ''ξεκουβαλησουμε''
Ελα ομως που το μαρτυριο δεν τελειωσε εκει .. ο γαμπρος ηταν και ποτης (κακο ψοφο να 'χει..)
Ετσι λοιπον μας εσυρε σε ουζερι δια της βιας ...
Ο γαμπρος, διακριτικοτατα ''γυαλισε'' ολο το τραπεζι και ετοιμαζοταν να χυμιξει και στο δικο μου πιατο .. Εκει ηταν που συνειδητοποιησα τους καλους του τροπους .. (Δεν σας κρυβω οτι και η ατακα που πεταξε με ενθουσιασε ακομα περισσοτερο .. ''ψιτ παιδιιιιιιιιι ...πιασε μια χταποδακι ακομα '' )
Ευτυχως ο γαμπρος μολις σαβουριασε αρχισε να νυσταζει (ειχε κι ολοκληρο ταξιδι επιστροφης .. στη φυση ...) οποτε το μαρτυριο μου επιτελους ελαβε τελος ..

Ηθικο διδαγμα ..
Το προξενειο ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει στη ζωη σου .. (μετα το γαμο)
Σκοτωστε τις προξενητρες ολου του κοσμου
Ζηστε χαλαρα και χωρις αγχος .. χωρις τα ''πρεπει να αποκατασταθεις'' και  ''πρεπει να συμβαδιζεις με την κοινωνια στην οποια ζεις''

για μενα δεν υπαρχει πλεον η λεξη ''πρεπει''
Ειμαι ενα χαρουμενο παιδι και θα παραμεινω ετσι για παντα
Τασσομαι φανατικα κατα του γαμου
Θελω να ζησω την ζωη μου ανεμελα και χαρουμενα, χωρις το αγχος να αποκατασταθω, χωρις προβληματα, χωρις γκρινιες και μουρμουρες ..

Υ.Γ. παρακαλω θερμα τις φιλες μου να μην τολμησουν ποτε (μα ποτε) να μου προξενεψουν ξανα γαμπρο .. γιατι η υπομονη μου εχει και τα ορια της .. Δεν ειμαι ο ανθρωπος που ψαχνει να βολευτει, ουτε ο ανθρωπος που θα κανει οικογενεια γιατι ετσι επιβαλεται, αλλα ουτε και ο ανθρωπος που εχει αναγκη απο προξενειο ..
Ζω με τους δικους μου κανονες , τις δικες μου συνηθειες και οι δικες μου προτεραιοτητες απεχουν πολυ απο ενα ''καλο παιδι''

αυτα ...
ευχομαι τωρα που εξομολογηθηκα τον πονο μου .. να βρω την γαληνη μου και να καταφερω να κοιμηθω

καληνυχτουλες σας !

ksenixths

lol

pali thn ekanes thn katastrofh soy gavraki!

pws ta kataferneis etsi akome den exw katalabei leme :P

Ntama

[size=24][/size]ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[size=24][/size]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

χεχεχεχεχε  :wink:  :wink:

Enia

Μαντάμα παρούσα, για συστήσου κι εσύ με τη σειρά σου... (τι, μόνο εμείς να γινόμαστε ρεντίκολα?  :P εδώ, όλοι μαζί παρέα!  :wink: )
Τι προσφέρεις και πώς τον θες?  8)

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL kleinei ta matakia ths ...

[size=18]Οχι αλλα προξενια .. δεν το αντεχει η ψυχοσυνθεση μου λεμε ...[/size]  :evil:  :evil:

ksenixths

lol :!:

maria kai egw stis korasides katagomai :?:  :?  :shock:  :evil:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"lol :!:

maria kai egw stis korasides katagomai :?:  :?  :shock:  :evil:

κορασιδες ???  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

αγορακι δεν εισαι καλε μου ??

( τι εχασα παλι γμτ ? τι δεν κατανοησα ? καπου σας εχασα .. για ενημερωστε με κι εμενα που ειμαι μικρο και αθωο .. )  :roll:  :roll:

408 Επισκέπτες, 1 Χρήστης