Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 532
  • Total: 532

Γαλατικό χωριό και Αστεριξ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 07, 2005, 12:36:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

ΡΕ σεις τον παππού πως τον λέγαν.... :lol:

Τέλος πα΄ντων παίρνω τον παππού, χεχεχεχεεχεχεχχε, και την γυναίκα του

Enia

ζουζούνι, δεν έχει κοτσιδάκια η φλαμπαλλά!!! :roll:

και δεν ξέρω να σου προτείνω καμμιά άλλη... :( (η κάντι κάντι δεν παίζει ε?! λολ)
είναι ελεύθερος ο αστερίξ βεβαίως! τι λες?! :D

πάντως μιας και ο παππάς καπάρωσε τον μαθουσαλίξ, προτείνω η kuria μας να στεφθεί Κυρία Μαθουσαλίξ! χεχε :D:D:D

κιουρίιιιαααα?! ακούς μπρε?

PoiSoN_GiRL

ουααααααααααααααααααααααα
Βρειτε μου αμεσως μια με κοτσιδακια αλλιως αρνουμαι να παρω μερος  :cry:  :cry:  :cry:

σνιφ.. ειμαι μια .. καμια .. δεν εχει ηρωιδα με κοτσιδακια ολοκληρο χωριο ?? γουατ δε .. ?  :roll:  :roll:

kap

Η γυναίκα του αρχηγού είχε κοτσιδάκια, καπάρωσε την ποϊζονακι να μην στην πάρουν και αντε να βρούμε πια άλλη είχε κοτσίδάκια.
 :lol:

PoiSoN_GiRL

και πως την λενε αυτη την καλη κυριουλα kap μου ?

Enia

Παράθεση από: "kap"ΡΕ σεις τον παππού πως τον λέγαν.... :lol:

Τέλος πα΄ντων παίρνω τον παππού, χεχεχεχεεχεχεχχε, και την γυναίκα του

καπάκη, το ζευγος μαθουσαλίξ λες βρε? αφου τον πήρε ο παππάς είπαμε! εκτος κι αν λες τον αρχηγο... :roll: γμτ.. :P

ρίξτε μια ματιά εδω μπας και ξεμπερδευτούμε:  http://www.asterix.co.nz/characters.htm :P

Enia

μπεμπαααα! σε βρήκα! :D

Bonemine

Nationalitι : Gauloise
Rτle : Femme du chef du village

Nom anglais : Impedimenta
Nom allemand : Gutemine
Nom nιerlandais : Bellefleur
Nom espagnol : Karabella
Nom italien : Beniamina

το ελληνικό όνομα το ξέρει κανείς?!  :roll: άντε μη τα πάρω με τους ευρωπαίους.. :evil:

περισότερα στοιχεία για την εν λόγω κυρία με τις κοτσίδες εδώ:
http://www.obelix.com.fr/cgi-local/fichepers.pl?np=g13

Άντε ποιζόνι, με γειά σου!! :D

PoiSoN_GiRL

Enia εισαι απιστευτη !!!!!!! ευχαριστω ζουζουνινι μου γλυκο !!!!!!!!!!!

σμουτςςςςςς ! βρηκα το αλλο μου εγω ! βρηκα την απαυτουλα εκει που μου ταιριαζει ! φτου φτου ιδια εγω στο ξανθο μου ειναι !! καρα-κατα-κουκλαρα η ατιμη ! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !

Anonymous

[size=18]Pipinomanix[/size],  yparxei?  Egw eimai aytos loooooooooooooooooooooool :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Ntama

H Monika Belluci θα μπορουσε να παίξει κανένα ρόλο στη ολη "ταινεια"???  :P  :P  :P  :P

Κάτι σε ΄ξανθό ίσως???  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Ανετα !! Εδω βαλαμε την Καντι Καντι , η Belluci δεν θα παρει ρολλο ?!?!  :lol:  :lol:

kuria

χαχαχαχαχα enia μου... ρωτάς πόσο θα άντεχε ο μαθουσαλίξ μας (κατά chat pappas) εμένα για γυναίκα του πριν κόψει καθέτως (για να μην ράβονται) τις σεβάσμιες φλέβες του;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

ααα, κυρία, εμένα αλλιώς μου τα έλεγε...!  :roll: αυτός ξέρει καλύτερα βέβαια... ας έρθει να τα επιβεβαιώσει κι από εδώ αν ισχύουν...  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "Pappas10"...."Οβελίξ & Σία"
....
Καταπληκτικό θέμα Κώστα.

Στο Οβελιξ και Σια είναι όλες οι βασικές αρχές της αρχικής σώρευσης Κεφαλαίου και της Βιομηχανικής επανάστασης σε συνδυασμό με το Εμπόριο

Ναι ναι συμφωνώ ότι το θέμα είναι καλό

Να δεις πόσο καταπληκτικό θα γίνει άμα αρχίσουμε και βάζουμε και ρόλους με Ρωμαίους και πέσουν και μερικές μπουφλες έτσι για το καλό

Ειδικά εσύ Pappa νομίζω ότι σου πάει ο ρόλος του Πανοραμίξ διότι παρά τα διάφορα άλλα χαρακτηριστικά σου, έχεις μια τάση για το τελετουργικό.
Ο Πανομαριξ είναι και ο Μέγας μύστης και φύλακας της γνώσεων για τα απόκρυφα τελετουργικά.
Σταμάτα πια να διαλέγεις ρόλους με βάση ποια γυναίκα έχει ο ρόλος,....κι έχεις μια τάση προς το ξανθό βρε αδερφέ .......

532 Επισκέπτες, 0 Χρήστες