Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 560
  • Total: 560

Χαιδευτικά....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 07, 2005, 02:13:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

λοιπον οπως εχω υποσχεθει θα γινω και παλι εγω ο καλος ρουφ !!
Enia μου περασαμε πολυ πολυ καλα ! Εγω προσωπικα ειχα στριμωξει την kuria σε μια γωνιτσα και τις εκανα αγαπουλιτσες ! Ο ακατανομαστος αυτη τη φορα ηταν καλο και ησυχο παιδι (παραξενο για την προσωπικοτητα του αλλα δεν ξερω ... μπορει να ηταν αρρωστουλης ! λολ) Οσο για τον Κωστακη ... δεν εχω λογια να πω ! Ολη την ωρα μου ελεγε : παλι κουνιεσαι καταραμενο μικροβιο ?? Κατσε επιτελους ησυχη ...
To gavrinaki, h zark kai h kouklitsa κυριες οπως παντα !! (μαλιστα το gavrinaki μας εφερε σοκολατιτσες !!!!!! -τις οποιες και προλαβα να καταβροχθισω με μεγαλη ανεση αφου τις ειχαν αφησει ανευ φρουρισης-)
Οσο για τον ballandako .. ε περιττο να σου πω οτι τον αγαπησα (μου εδωσε ολες τις σοκολατες του!! πως να μην τον αγαπησω ??)
Μετα εφυγα.. δεν ξερω την συνεχεια, αλλα θελω να ελπιζω οτι ηταν ολοι καλα και φρονιμα παιδακια ! λολ
Στην επομενη συναντιση ευχομαι να εισαι κι εσυ κοντα μας γιατι η απουσια σου (σε εμενα τουλαχιστον) ηταν αισθητη...

Enia

μπουμπουκα μουουουου!!!! μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια !!!

PoiSoN_GiRL

ΑΜΑΝ !!!!! Ο SALTARISMENOS στην θηλυκη του μορφη !!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Τι παθατε βρε ολοι με το μακια μακια μακια μακια ? λοοοοοοοοοολ
Eniaki μου ηταν ποτε δυνατον να μην σε ενημερωσω ? Στο ειχα πει εξαλλου οτι μολις γυρισω θα δωσω πληρη αναφορα ! Εχω πει ποτε ψεμματακια ??

φιλακια πολλα κι απο εμενα μικρη μου ζουζουνα και ευχομαι πραγματικα στην επομενη συναντιση να σε εχουμε κοντα μας. Μας ελειψες ..  :cry:  :cry:  :cry:

minoraki

:D  :D  :D παρα πολυ ευχαριστο θεμα.....
λοιπον.....
το πραγματικο μου ονομα ειναι πολύμνια.....οι μονοι που με φωναζαν με αυτο το ονομα ηταν οι καθηγητες μου στο σχολειο και η γιαγια μου....
πολλιτσα : οι κολλητοι φιλοι μου και φιλες
παπια μου :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  : ο αντρας μου
ΠΟΛΛΥ : (με βροντερη φωνη....ο πατερας μου!)
πολλυ μου : η μητερα μου
ζουζουνα : ετσι λεει η μια την αλλη με μια κολλητη μου φιλη απο το σχολειο
KGB : η μεγαλη μου κορη (χαριτολογωντας βεβαια..... :D  :D )
μαννουλιτσα μου : η μικρη μου κορη
μαννουλινι μου : ο γιος μου
και......πολλινα μου......(αυτο το αφησα τελευταιο....).....καποιος πολυ αγαπητος φιλος!

SALTARISMENOS

axmmmmmmmmmm kati gia sokolatakia pire to mati mou edw pali me afisate ataisto ftou sas mono ayto exw na pw :P  :P

Evitaki

k egw sokolataaaa thelw............. :cry:  :cry:  :cry:

balland

επισης η enia απο σημερα θα ακουει κ στο
'αλoγα'..

[/list]

minoraki

Παράθεση από: "balland"επισης η enia απο σημερα θα ακουει κ στο
'αλoγα'..

[/list]
:evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

balland

μινορακι η ενια ακομα δεν το ξερει...
μηπως γνωριζεις αν ερχονται τσοκαρα με κουριερ???

Anonymous

Χμμμμμμμμμμμμμμμμ..... Καλέ μου αντίπαλε όσο κι αν έσπασα το κεφάλι μου, όσο κι αν βγήκε το μυαλό μου από τη θέση του, ( και είναι μεγάλο το άτιμο )  έχω να πω πως ακόμα δεν θυμάμαι τι μου λείπει... ή μήπως άκουσες το τραγουδάκι που έλεγα στο Ζαρκαδάκι " μου' χει λείψει η αγάπη, στα μαλλιά μου ένα χάδι, μια ζωή βαθύ σκοτάδι κι αιτία πάντα εσύ.. Μια καλή μου φιλενάδα, μια βολτίτσα στην λιακάδα, μου' χουν λείψει κι όλα τ' άλλα κι αιτία πάντα συ!!!"....λες από κει να μου βγήκε το όνομα;;; χμμμ ]

balland

μονο που δεν σου λεει οτι πριν τον πωπω του σακη
ειχε live απο συναυλια του MORRISEY
κ καταλαβες τι επαθα οταν τις ακουσα να λενε κ οι 3
"κοιτα τους πως κανουν για αυτον τον τυπο.."!!!!!!!
 :shock:

balland

καλη μου αντιπαλε ξεχνας που μου ειπες
οτι μου λειπει κατι για να αποβαλω τοξινες κ το μαγνησιο??
αρα εισαι η " δις σουλειπει"..

kouklitsa

Μουχλίτσα; εγώ; μουχλίτσα;;;;; Balland θέλω εξηγήσεις!!!! Περιμένω! Πώς σου ήρθε;;

balland

κοιτα να δεις μουχλιτσα..
οτι χαιδευτικο σας βγηκε προχθες ειναι αποτελεσμα οσων ειπατε..
θελεις να πω ακριβως τα λογια σου να θυμηθεις???

Anonymous

Αααααααααααααααααααα ναι !!!!!!
Εν θυμήθει .. αλλά εσένα σου λείπει το μαγνήσιο γιατί παθαίνεις κράμπες και χρειάζεσαι αποτοξίνωση γιατί τρως πολλά κλαμπ.. ]

560 Επισκέπτες, 0 Χρήστες