Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 308
  • Total: 308

ApwLEia EnDiaFeRonToS...

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 08, 2005, 01:39:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Ξαφνικα αισθανεστε οτι δεν ενδιαφερεστε καθολου για τις αναγκες και τα συναισθηματα του συντροφου σας..
Η δικαιολογια σας γιαυτο ειναι οτι δεν σας φερεται καλα..
Εχουμε λοιπον μπροστα μας τον ανθρωπο για τον οποιο θα θυσιαζαμε ακομη και την ζωη μας και ξαφνικα παυει να μας ενδιαφερει..

Γιατι κατα την γνωμη σας συμβαινει αυτο ?
Τι αλλαξε ?
Ποτε σταματαει να υπαρχει ενδιαφερον ?
Τι ειναι αυτο που μας οδηγει στην αδιαφορια ?

balland

η δικαιολογια ειναι αληθινος λογος η μουφα αφομη??
θα επιμεινω οτι αυτο συμβαινει σε οποιον-α νιωθει απλα ενθουσιασμενος-η κ οχι ερωτευμενος-η η ακομα καλυτερα οταν αγαπα καποιον-α..
βεβαια αν ο ενας ειναι νευροσπασμα κ ο αλλος ηρεμος,
αργα η γρηγορα θα ερθει κ η κουραση στην σχεση κ το βαλτωμα...

(SUPER GIRL κατι εχεις εσυ σημερα)

PoiSoN_GiRL

(SUPER GIRL κατι εχεις εσυ σημερα)
 :arrow:  Ξυπνησαν αποτομα οι ''πνευματικες'' μου ανησυχιες..

Στην ερωτηση σου αν ειναι αληθινη η μουφα δικαιολογια .. ας εξετασουμε το ενδεχομενο να ειναι αληθινη

balland

κατα την γνωμη μου,
αν δεν φερεται καλα στον ανθρωπο που εχει στο πλαι του,
παει να πει οτι "δεν τον ανατριχιαζει πια"..(ξερεις εσυ τι λεω τωρα)
αρα δεν εχεις να σκεφτεις κ πολλα..
κανεις την συζητηση που επιβαλετε να κανεις,κ ξεκαθαριζει το πραγμα..

εχεις την ταση να αποφευγεις τις συζητησεις
με τον ανθρωπο σου στα πβμ η μου φαινεται?

PoiSoN_GiRL

εχω την ακριβως αντιθετη ταση balland. Ειμαι υπερ του διαλογου και της συζητησης σε οτι προκυπτει , απο τα πιο μικρα εως τα πολυ μεγαλα.

balland

τοτε τι λες κ ξαναλες οτι εχεις τασεις φυγης καλο μου??
ταση φυγης ειναι να μην συζητας καν κ να μενει ο αλλος παγωτο
να αναρωτιεται,'τι εγινε ρε παιδια???"

PoiSoN_GiRL

ballandako μην τα συγχεουμε.. τασεις φυγης εχω πριν μπω σε μια σχεση (κοινως πριν αποφασισω να μεινω - να εμπιστευτω - να ερωτευτω - να ζησω και να μοιραστω πραγματα με τον αλλον)
Αν τυχει και μεινω .. σε αυτη την περιπτωση δεν τιθεται θεμα συζητησης και επικοινωνιας .. ειναι αυτονοητο πιστευω.

balland

κοιτα..το αυτονοητο το δικο σου με το δικο μου κ ολου του υπολοιπου κοσμου,
μπορει να συμβαδιζει σε βασικα πραγματα...οι λεπτομερεια κανει την διαφορα αλλωστε...
σωστα?

PoiSoN_GiRL

Σιγουρα η λεπτομερεια ειναι εκεινη που κανει την διαφορα, αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι αυτονοητο οτι μεσα σε μια σχεση δεν τιθεται θεμα συζητησης - επικοινωνιας.. τουλαχιστον για μενα ειναι δεδομενο.

Enia

Όι! μονότερμα το πήρατε! :P θα μας παίξετε κι εμάς?! :P

στο θέμα μας...

κάπου σε έχασα poisonάκι, δεν νομίζω πως το έχω πιάσει το νόημα του θέματος...
μα αν δεν σου φέρεται καλά....!! γιατί εσύ να συνεχίσεις να του δείχνεις ενδιαφέρον!?
γιατι το ονόμασες δικαιολογία, και όχι αιτία!? και αν όντως είναι η αιτία.. τότε γιατί οι ενοχές και οι σκέψεις? (οκ, κι εγώ είμαι μαζόχα με εγωισμό μηδέν, αλλά όχι να μας ρίχνουμε και το φταίξιμο!)
αφου δεν σου φέρεται καλά... ή συζήτησέ το εγκαίρως και λύσε το.. ή πάρε τα παπουτσάκια σου τα prada και στο καλό!
αφού έχει φτάσει να σε έχει πειράξει τόσο η λάθος στάση του απέναντί σου το θεωρώ φυσικό επακόλουθο να μην σε ενδιαφέρει...
(και μάλλον έρχομαι σε αυτό που είπε ο βαλλάντιος -ότι επρόκειτω για ενθουσιασμό-, γιατί αν σε ενδιέφερε πραγματικά θα το είχες λύσει όταν ήταν καιρός...)

:roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Enia μου, οπως εχω ξαναπει, δεν ειμαι απολυτη για τιποτα στη ζωη μου, συνεπως εξεταζουμε και τις δυο περιπτωσεις . Τη μεν πρωτη (δικαιολογια) και την δευτερη (αιτια)
Η καθεμια απο τις δυο περιπτωσεις οδηγει σε διαφορετικες σκεψεις και συμπερασματα..
Τι θελω να πω.. πχ αν ειναι δικαιολογια , ε τοτε σιγουρα μπαινουν στην μεση κι αλλοι παραγοντες, οπως το οτι δεν ξερει τι θελει ο ιδιος ή αυτο που λεμε περι ενθουσιασμο ή στην χειροτερη οτι κατι αλλο τραβηξε το ενδιαφερον του και γιαυτο κατηγορει τον συντροφο του.
Στην δευτερη περιπτωση (αιτια) ειναι οπως ακριβως τοποθετηθηκες κι εσυ , το συζητας και αν δεν βγαλεις ακρη... φευγεις (δεν νομιζω να υπαρχει μεση λυση..)

balland

μπεμπα πηρες τις απαντησεις που γυρευες τελικα??
σε βοηθησαμε καθολου τουλαστιχον??

PoiSoN_GiRL

ballandako μου ειναι ενα θεμα που δεν αφορα μονο εμενα , μας αφορα ολους μας θελω να πιστευω. Δεν εψαχνα συγκεκριμενες απαντησεις, απλα ηθελα να δω κατα ποσο ταυτιζονται οι δικες μου αποψεις με τις δικες σας ή ακομη κατα ποσο διαφωνουμε και το γιατι... παντως παραπονο δεν εχω ! Βοηθησατε στο να γινει μια παρα πολυ καλη συζητηση και το εκτιμω αυτο ! Ειμαι λατρης της καλης συζητησης και φυσικα με ενδιαφερει να ακουω την γνωμη καθενος απο εσας γιατι στην τελικη μπορει να μην ειμαστε καθε μερα μαζι αλλα ... ολοι μερα εδω τριγυριζουμε ολοι μας και αποτελουμε μια ''κοινωνια'' εστω και μεσω ενος forum ! Σας ευχαριστω και παλι για την συμμετοχη σας και για τις απαντησεις σας !  :wink:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ballandako μου ειναι ενα θεμα που δεν αφορα μονο εμενα , μας αφορα ολους μας θελω να πιστευω. Δεν εψαχνα συγκεκριμενες απαντησεις, απλα ηθελα να δω κατα ποσο ταυτιζονται οι δικες μου αποψεις με τις δικες σας ή ακομη κατα ποσο διαφωνουμε και το γιατι... παντως παραπονο δεν εχω ! Βοηθησατε στο να γινει μια παρα πολυ καλη συζητηση και το εκτιμω αυτο ! Ειμαι λατρης της καλης συζητησης και φυσικα με ενδιαφερει να ακουω την γνωμη καθενος απο εσας γιατι στην τελικη μπορει να μην ειμαστε καθε μερα μαζι αλλα ... ολοι μερα εδω τριγυριζουμε ολοι μας και αποτελουμε μια ''κοινωνια'' εστω και μεσω ενος forum ! Σας ευχαριστω και παλι για την συμμετοχη σας και για τις απαντησεις σας !  :wink:

δηλ τωρα θα πιασουμε να μπαχαλεψουμε το θεμα???? :roll:

PoiSoN_GiRL

Εμ ! σαν καλα παιδακια που ειμαστε να μην κανουμε και καμια αταξια ??
Ολο στο σοβαρο .. ψυχοπλακωθηκα το η αλλοπροσαλη ! λοοοοολ

308 Επισκέπτες, 0 Χρήστες