Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 767
  • Total: 768
  • Leon

Σχετικά με την Βαθμολόγηση (Points)

Ξεκίνησε από Leon, Μαΐου 13, 2005, 09:15:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Σχετικά με την Βαθμολόγηση (Points)

Έχει υπάρξει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την εφαρμογή που υπολογίζει και αποδίδει την βαθμολογία στους χρήστες.

Επηρεάσθηκε ένα τμήμα των ενεργειών που δίνουν βαθμούς.

Έχει γίνει μια μερική αποκατάσταση.

Για οποιαδήποτε σχετική παρατήρηση στείλτε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ

Leon

Έχουμε κρατήσει ως τελευταία ενημέρωση από την βάση δεδομένων της 12-05-2005 ώρα 01.05 π.μ.

Παρακαλούνται οι χρήστες που διαπίστωσαν διαφορές από τους βαθμούς που είχαν να μου στείλουν μήνυμα P.M. να το παραβάλουμε με το αρχείο μας και να διορθωθούν ότι πρέπει.

Δεν πρέπει να υπάρχει σημαντική διαφορά σε περισσότερα από 20 έως 50 άτομα και αν μας στείλετε ενημέρωση μέχρι και αύριο θα μπορέσουμε να διορθώσουμε κάθε πιθανό σφάλμα.

Enia

minoraki

κωστακη μου, νομιζω οτι δεν θα πρεπει να ανησυχεις και τοσο πολυ για τους βαθμους μας......δεν προκειται να μεινουμε μετεξεταστεοι......take it easy.....και μην αγχωνεσαι......ας χασουμε και μερικους, δεν προκειται να παθουμε τιποτα!  :D  :D  :D

Enia

αααα... διαφωνώ!...
εμένα η γιαγιά μου λέει 'μάζευε, κι ας ειν' και ρώγες...'
θέλω πίσω τους πόντους μου!  :evil:  και μάλιστα με επιτόκιο...  :evil:

:P  :P  :P
schmoutses! ;)

cuba

Παράθεση από: "minoraki"κωστακη μου, νομιζω οτι δεν θα πρεπει να ανησυχεις και τοσο πολυ για τους βαθμους μας......δεν προκειται να μεινουμε μετεξεταστεοι......take it easy.....και μην αγχωνεσαι......ας χασουμε και μερικους, δεν προκειται να παθουμε τιποτα!  :D  :D  :D

geia sou minoraki!!!! den 8a meinoyme metajitasteoi alla den mas prosdiorizeis apo na xasoyme toys pontous. apo thn mesh? apo to sti8os? apo thn periferia? apo toys glotoys?  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

riaghul

Εχω χασει καποιους ποντους...
Προφανως  επειδη ξεχνουσα να τρωω τον τελευταιο καιρο..
Τωρα ποσους?? Δεν ξερω ,...δεν εχω και μεζουρα...
Απο εβδομαδα ομως θα τους επανακτησω...
Κι ετσι λογος δεν γινεται..

Enia

ριαααα!? πως το κάνεις να ξεχάσεις να φας?  :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "riaghul"Εχω χασει καποιους ποντους...
Προφανως  επειδη ξεχνουσα να τρωω τον τελευταιο καιρο..
Τωρα ποσους?? Δεν ξερω ,...δεν εχω και μεζουρα...
Απο εβδομαδα ομως θα τους επανακτησω...
Κι ετσι λογος δεν γινεται..

Αχ καλή Riaghul... εχω και γω την ίδια χαρά με σένα...
Μετά από ζόρικη δίαιτα και γυμναστικά... διαπιστώνω ότι βαδίζω σε καλό δρόμο και χάνω και κιλάκια αλλά και πόντους!! χεχεχεχε

Κωστα μου, αν για καθε πόντο που μου βγάζεις να χάνω και από ένα κιλό... no problem  :P  :P  :P  :wink:  :wink:

Μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

ποντος εδω .. ποντος εκει .. χαλια το καλσονακι .. δεν βλεπομαι παλι .. τι το θελω και το φοραω η απροσαρμοστη ?? για τετοια ειμαι εγω ? Καλα ας μην μιλησω για τακουνι .. που ξεκιναω να κανω ενα βημα και μου μενει στο χερι .. μεγαλο ταλεντο το να εισαι γυναικα τελικα ..  :roll:  :roll:

skou70

pali kala pou ayto to lathos me tous pontous egine sto forum kai oxi sta games giati o Orfeas den asteieuetai..... opote mikro to kako lol

Orfeaaaaaa erxomai sto orca slap, sto metaksi esy kiniga tin jasper sto pooljam xaxaxaxa  :P  :P  :P

eytyxws pou eisai kai sy kai exoun endiaferon ta games....... 8)

balland

ολες για ποντους περιφερειας λενε...
εδω ζηταμε τις διαστασεις που θελουμε να εχει η νυφη??
λοιπον μαστορα...
πιασε μια 100-65-95 για μενα..

Anonymous

] :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant: :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:  :elephant:

PoiSoN_GiRL

απο την προβοσκιδα σου να υποθεσουμε ??  :shock:  :shock:  :shock:

Leon

Η αποκατάσταση των βαθμών έγινε.
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος παρακαλώ να μου αποστείλετε μήνυμα

767 Επισκέπτες, 1 Χρήστης