Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 590
  • Total: 590

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!

Ξεκίνησε από giorgos k, Μαΐου 13, 2005, 04:08:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

μπαλλαντάκο μου, αυτό για σένα:

An uparxei kati pou agapas, asto eleu8ero na fugei. An den 8elei na fugei, skepsou mhpws prepei na fugeis esu. An fugei kai den 3anagurisei mhn stenaxwre8eis, giati den htan pote pragmatika diko sou. An omws gurisei kai pali se sena, isws kai na mporesei na ginei diko sou gia panta...

Αυτή ήταν η πρώτη μου υπογραφή εδώ στο forum (μάλλον δεν την πρόλαβες) και το θεωρώ αρχή για τις προσωπικές μου σχέσεις...
Φιλάκια μωρό μου...

giorgos k

Παράθεση από: "Enia"Γιατί μας προβληματίστηκε τώρα πάλι ετούτο?  :roll:

ΜΙΛΑ ΚΑΛΕ!  :evil:
ΕΕΕΕΕΕ!!ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ  ΒΡΕΕΕΕΕ!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!Α!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑΑΑΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgos k

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kuria"giorgokou μου...
αν πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό... μπορείς άνετα να επιβιώσεις και χωρίς αυτήν...
αν όμως είναι το άλλο σου ΟΛΟ... τότε φίλε μου με το να αντιστέκεσαι απλά χάνετε πολύτιμο χρόνο...
μαρακι μου, καλα εγραψα για σενα σε ενα αλλο τοπικ οτι οι ατακες σου ειναι απαιχτες.....
και.....γιωργακη......αυτο που σου ειπε η φιλεναδα μας να κανεις! μην το πολυσκεπτεσαι.....γιατι εαν δεν το κανεις, θα ελθει μια στιγμη και θα το μετανοιωσεις.....dont think.....just do it!
ΝΑΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑΦΥΓΩ??ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ !!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgos k

Παράθεση από: "Enia"καλέ μου george, για να δώσω συμβουλή θα έπρεπε να έχω εμπειρία επί του θέματος... αλλά εγώ δεν είμαι ούτε κατά διάνοια κοντά στα σαράντα για να ξέρω...
επίσης δεν είμαι ούτε κατά διάνοια κοντά στο 'παντρεμένη'...
όσο για το 'ερωτευμενάκι'....  :?

:roll:  :roll:  :roll: γμτ, σε λάθος τόπικ βρίσκομαι τελικά....
:bounce:  :oops:  :arrow:  :twisted: ΕΙΣΑΙ ΟΜΩς ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ!

Enia

balland

Παράθεση από: "Enia"μπαλλαντάκο μου, αυτό για σένα:

An uparxei kati pou agapas, asto eleu8ero na fugei. An den 8elei na fugei, skepsou mhpws prepei na fugeis esu. An fugei kai den 3anagurisei mhn stenaxwre8eis, giati den htan pote pragmatika diko sou. An omws gurisei kai pali se sena, isws kai na mporesei na ginei diko sou gia panta...

Αυτή ήταν η πρώτη μου υπογραφή εδώ στο forum (μάλλον δεν την πρόλαβες) και το θεωρώ αρχή για τις προσωπικές μου σχέσεις...
Φιλάκια μωρό μου...

δυστυχως οχι δεν την προλαβα..
παντως θα διαφωνησω στο skepsou mhpws prepei na fugeis esu..
οταν αγαπας κατι κ δεν θελει να σε χασει
 δεν το αφηνεις για να δεις αν σε αγαπαει...

(με ειπε μωρο μου???? :roll: )

Anonymous

Παράθεση από: "giorgos k"ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??ΤΙ ΤΗς ΛΕς??ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΕΔΩ ΣΑς ΘΕΛΩ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕς ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!

Egw tha dwsw mia allh diastash sto thema (oxi den tha to kanw anathema), otan o enas einai pantremenos/h kai o allos/h eleyftheros/h kai to pragma arxizei na sobareyei, ti kaneis tote? to synexizeis me kindyno kapoios na pligwthei kai na pligwsei h to stamatas oso kai an den to theleis kai se ponaei.   ]

Enia

AAAAAAA!!!! φρίκη fricky!! δεν μου αρέσεις όταν σοβαρεύεις! :P
εγώ δεν απαντώ επί του θέματος, έχω δηλώσει περαστική...  :twisted:

Παράθεση από: "balland"(με ειπε μωρο μου????  )
ναι βαλλάντιε, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... μια στιγμή αδυναμίας ήταν :P

balland

Παράθεση από: "Enia"AAAAAAA!!!! φρίκη fricky!! δεν μου αρέσεις όταν σοβαρεύεις! :P
εγώ δεν απαντώ επί του θέματος, έχω δηλώσει περαστική...  :twisted:

Παράθεση από: "balland"(με ειπε μωρο μου????  )
ναι βαλλάντιε, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... μια στιγμή αδυναμίας ήταν :P

ουφφφφφφ..
ειπα κ εγω :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "giorgos k"ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??ΤΙ ΤΗς ΛΕς??ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΕΔΩ ΣΑς ΘΕΛΩ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕς ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!

Egw tha dwsw mia allh diastash sto thema (oxi den tha to kanw anathema), otan o enas einai pantremenos/h kai o allos/h eleyftheros/h kai to pragma arxizei na sobareyei, ti kaneis tote? to synexizeis me kindyno kapoios na pligwthei kai na pligwsei h to stamatas oso kai an den to theleis kai se ponaei.   ]

Βρε κοιτα που σοβαρευτηκε το καμαρι μας !! αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε!
Λοιπον λεω να σε αντιμετωπισω σοβαρα κι εγω αυτη τη φορα και να σου απαντησω με την στοιχειωδη σοβαροτητα (οσο μπορω δηλαδη !)
Λοιπον, καταρχην για να υπαρχει μια τετοια σχεση θα πρεπει και οι δυο πλευρες να ειναι συνειδητοποιημενες εξ' αρχης. Ειναι μια σχεση που δεν εχει ''απαιτησεις'' και φυσικα χωρις μελλον .. εχει αρχη και τελος (και τις περισσοτερες φορες .. ασχημο τελος)
Τι κανεις σε αυτη την περιπτωση ?
Η μια εκδοχη ειναι να το ζησεις , να το πας μεχρι εκει που αντεχεις .. και μετα να αποδεχθεις οτι ο καθε ενας θα επιστρεψει εκει που ''ανηκει''
Αυτο σαφως ειναι επιπονο κατα την γνωμη μου.. να κανεις μια αρχη γνωριζοντας εκ των προτερων το τελος..
Αν λοιπον λειτουργησεις με το μυαλο και οχι με την καρδια (βλεπε αντιστοιχο τοπικ!) το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τραπεις εις φυγην πριν αρχισουν τα πραγματα και γινονται σοβαρα ..
Σιγουρα αν συνεχιστει, ο ενας απο τους δυο (αν οχι και οι δυο) θα πληγωθουν..
Προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι να το σταματησεις πριν φτασεις στην δυσκολη θεση να πληγωσεις και να πληγωθεις ..

Δεν ξερω αν σε καλυψα ακατανομαστε ! Ειπα να μοιραστω μαζι σου την ταπεινη μου γνωμη ! Ελπιζω να βοηθησα  :lol:

Enia

Εεεεε... Πολύ το σοβαρέψατε και δεν κρατιέμαι, θα την κάνω κι εγώ την παρέμβαση.. (όχι και τόσο εικαστική...)

Φταίω εγώ που λέω ναι στο μυαλό και όχι στην καρδιά!? Να καλή ώρα, για κάτι τέτοιες καταστασεις το λέω!!! Γιατί πείτε μου, τι δουλεία έχει κάποιος ορθά σκεπτόμενος άνθρωπος να πάει να φάει τα μούτρα του κατ'αυτόν τον τρόπο?
Πολύ απλά, βάζεις φρένο ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΝ!!!
Αν είναι μια ξεπέτα, οκ, δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω.. αλλά αν είναι να ξεκινήσει 'κατι'.. helloooo! γιατιιι? μα είναι καταδικασμένο! άστο να πάει στο καλό! υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιες...

Επίσης, εγώ προσωπικά (μετά από ώριμη σκέψη), βλέπω στην όλη ιστορία και έναν ακόμα παράγοντα... Ότι ο ένας από τους δύο είναι ο ριγμένος της υπόθεσης... κι αυτός είναι ο 'ελευθερος', γιατί θα έρχεται πάντα δευτερος... Ο παντρεμένος έχει την 'καβάτζα' του, τη σταθερά του... Συγνώμη αγάπη μου, αλλά πιστεύω ότι μου αξίζει το καλύτερο, και δευτερη ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ! (και μουσουλμάνα να ήμουν, πάλι πρώτη στο χαρέμι θα'μουνα! :P)

Και φυσικά είναι και το άλλο μεγάλο μαράζι... της 'αλλης'... Δεν ξέρω αν οι άντρες θα έδειχναν την ίδια συμπάθεια μεταξύ τους όπως οι γυναίκες... αλλά ο λαός 'αντροχωρίστρα' λέει, όχι 'γυναικοφάη'!.... Και πολύ απλά, ότι δεν θέλω να μου κάνουν δεν το κάνω... Όπως δεν θα ήθελα να μου αποπλανήσει κάποια τον φίλο/άντρα/σύντροφό μου (οκ, φταίει κι αυτός, αλλά αλλουνού παππά ευαγγέλιο!) έτσι δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να βάλει χέρι σε μη ελεύθερο αρσενικο...

(Και υπ'όψιν... όλα τα παραπάνω ισχύουν και για αρραβωνιασμένους, λογοδοσμένους, δεσμευμένους, η απλώς ερωτευμένους...  :roll: )

Πιστεύω ήμουν σαφής... (και διαλακτικότατη όπως πάντα σε τέτοια θέματα! :P )

Anonymous

Twra me anagkazete na kanw diafhmish ]

[size=18]FOLLOW YOUR HART,  CUTTY SARK[/size]

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Enia

[size=18]'Better safe than sorry...'[/size]

Enia

Παράθεση από: "Enia" 'καλύτερα στα σίγουρα, παρά να μετανοιώσω...'[/b]

giorgos k

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Enia" 'καλύτερα στα σίγουρα, παρά να μετανοιώσω...'[/b]
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΕΡΩΤΑ ςΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗς ΠΑΝΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!!ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ!!!!!ΑΓΑΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

590 Επισκέπτες, 0 Χρήστες