Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 545
  • Total: 546
  • Leon

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ

Ξεκίνησε από giorgos k, Μαΐου 13, 2005, 06:32:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgos k

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΑς??ΤΙς ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙς ΔΥΟ ΠΑΓΩΜΕΝΕς ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

PoiSoN_GiRL

κι εγω τωρα τι θα εχω να σκεφτω που προλαβες και απαντησες ??
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !
επομενη ερωτηση !! παμε ! (αλλα την απαντηση μην την δωσεις κατευθειαν !)  :P

giorgos k

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"κι εγω τωρα τι θα εχω να σκεφτω που προλαβες και απαντησες ??
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕς ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙς ΠΑΤΑΤΕΣ???

PoiSoN_GiRL

δεν ξερω για κοινο .. να σου πω το αντιθετο ?
οι πατατες τρωγονται ενω οι ξανθιες οδηγοι δεν τρωγονται με τιποτα !!  :lol:

Enia

χεχε, καλο πριζόνα :)

PoiSoN_GiRL

χιχιχιχιχιχιχιχι! Eniaki σε κολλησε η ατιμη η SKiSSeS ?
( btw .. μου φορτωσε και το ΤRizona τωρα !!! λοοοοοοοολ )  :lol:  :lol:

Enia

Γιατί καλέ? Τρίζεις? :P Η μήπως της τριβελίζεις τα αυτάκια της σαν τριζόνι?  :P

εγώ πάλι τελευταία ακούω τζιτζίκια, ειδικά στον ύπνο μου και όταν ξυπνάω το πρωί...  :shock:
κι επίσης απαντώ στα 'τζιτζικάκι', 'ζουζούνι' κ.ά....
(και μου μυρίζει και καρπούζι καμμιά φορά, αλλά αυτό είναι άσχετο... :P)

Μου συμβαίνει κάτι σοβαρό γιατρέ μου!???  :oops:  :oops:  :oops:

kathreftis

Παράθεση από: "giorgos k"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"κι εγω τωρα τι θα εχω να σκεφτω που προλαβες και απαντησες ??
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕς ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙς ΠΑΤΑΤΕΣ???

mipos  tis    mazebeis  kai  tis  2  apo  ta   xorafia  ?

PoiSoN_GiRL

Λοιπον .. θα σου δωσω απαντησεις σε ολα σου τα ερωτηματα ζουζουνα μου !

Για το Τριζονα .. ευθυνομαι εγω .. (προχθες στην προσπαθεια μου να την αποτρεψω να με φωναζει Prizona της πεταξα την εξης θεικη ατακα : ''Σε λιγο θα με λες και Τριζονα '' .. ε δεν ηθελε και πολυ η ΚiSSeS .. μου το φορτωσε !!)
Οσο για τα τζιτζικια .. αν υπαρχουν οκ .. αν ομως τα ακους και δεν υπαρχουν .. φροντισε οταν κοιμασαι να κλεινεις το ραδιοφωνο γιατι μετα τις 4 σταματαει να εκπεμπει ο σταθμος και ακους το ''ζζζζζζζζζζζζζζζ''
Οταν ξυπνας το πρωι ειναι απολυτως φυσιολογικο να ακους τριζονια - καμπανακια - φωνες απο το υπερπεραν και αλλα παρομοια .. συμβαινει σε ολους μας ! Εγω π.χ. ξυπναω και δεν χρειαζεται να ακουσω τιποτα (την εχω ηδη ακουσει .. χρονια τωρα!)
Τωρα .. το συμπτωμα με το καρπουζι .. υπαρχουν δυο ενδεχομενα .. το ενα να γινω νονα (που πολυ θα χαρω πιστεψε με !!) και το δευτερο οτι χρειαζεσαι επειγοντος διακοπες εν Ελλαδι !
Ο γιατρος μιλησε ...
Τελος , για να μην ανησυχεις , ολα τα συμπτωματα ειναι απολυτως φυσιολογικα συμφωνα με την ιατρικη μου πειρα , οποτε ... keep walking !! Την βγαζουμε και φετος φιλεναδα μου ! Μην σε τρομαζει τιποτα !

Υ.Γ. εγω που ονειρευομαι χαλβα Φαρσαλων ειμαι οκ λες ?? Για πιασε μια τον ονειροκριτη βρε φιλεναδα .. καθε βραδυ η ιδια ιστορια .. τι λυσσα κι αυτη πια .. Ας μου φερει καποιος χαλβα Φαρσαλων μπας και ξελυσσαξω και κλεισω ματι χωρις να κολαζομαι !!!

Enia

Παράθεση από: "kathreftis"
Παράθεση από: "giorgos k"ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕς ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙς ΠΑΤΑΤΕΣ???
mipos  tis    mazebeis  kai  tis  2  apo  ta   xorafia  ?

:shock:  :shock:  :shock:

Όχι, Όχι, δεν είμαι ξανθιά! Μελαχρινή κάργα είμαι, και το αυτό υπογράφω και για την φίλτατη συμφορουμίστρια πόιζον...
Μην απορείτε καλέ με αυτά που λέω! Απλώς ξεκαθαρίζω τη θέση μου, γιατί μετά τις Φαμπάλλες και τις Μπονεμίν μπορεί κανας χριστιανός να μας περάσει για ξανθιές και μας ψάχνουν στα χωράφια!!!

:shock:  :shock:  :shock:

Enia

χαχαχαχαχα! κουκλάρα μου εσύ! :D:D:D ζμάκια!

ε, ρε και να ήμουν από εκεί μεριά... θα σε ξεκουβαλούσα να πάμε μια βολτούλα ως τα φάρσαλα (γιατί και παρεπιπτόντως, εν αντιθέση με σένα, εγώ δεν οδηγώ, οπότε θα ήταν άκυρο να προσφέρω ότι 'θα σε πάω' :P)

Να πάρουμε και όσο χαλβά θες, να έχεις αποθέματα για ένα μήνα! και επίσης ένα καρπουζάκι δροσερό δροσερό... να κάτσουμε να το φάμε δίπλα στο κύμα κάτω από τα πεύκα να ακούμε τα τριζόνια κια τα τζιτζίκια...! αχ βαχ....

(δεν έχει θάλασσα στα φάρσαλα!?  :shock: εεελα μωρε, κάπου θα τη ξετρυπώσουμε! 8) )

πριζονάκι μου, από εμένα δεν σε βλέπω να γίνεσαι νονά, μες στους προσεχείς 9-10 μήνες τουλάχιστον...  :roll:

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
Μελαχροινες καργα ειμαστε οπως ακριβως τα λεει η Enia ειναι !
και κυριως .. δεν κατοικοεδρευουμε στα χωραφια !! λοοοοοοοολ  :lol:  :lol:

(οποιος μας ψαχνει .. μεσα στην ''προξενητρα'' γυριζουμε !!)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"χαχαχαχαχα! κουκλάρα μου εσύ! :D:D:D ζμάκια!

ε, ρε και να ήμουν από εκεί μεριά... θα σε ξεκουβαλούσα να πάμε μια βολτούλα ως τα φάρσαλα (γιατί και παρεπιπτόντως, εν αντιθέση με σένα, εγώ δεν οδηγώ, οπότε θα ήταν άκυρο να προσφέρω ότι 'θα σε πάω' :P)

Να πάρουμε και όσο χαλβά θες, να έχεις αποθέματα για ένα μήνα! και επίσης ένα καρπουζάκι δροσερό δροσερό... να κάτσουμε να το φάμε δίπλα στο κύμα κάτω από τα πεύκα να ακούμε τα τριζόνια κια τα τζιτζίκια...! αχ βαχ....

(δεν έχει θάλασσα στα φάρσαλα!?  :shock: εεελα μωρε, κάπου θα τη ξετρυπώσουμε! 8) )

πριζονάκι μου, από εμένα δεν σε βλέπω να γίνεσαι νονά, μες στους προσεχείς 9-10 μήνες τουλάχιστον...  :roll:

φτουυυυυυυ .. βρε φιλεναδα κανε μια προσπαθεια .. μανα να γινω αποκλειεται .. ας γινω τουλαχιστον νονα στο δικο σου παιδακι !

Οσο για την προταση .. ενα θα σου πω ! Κανονισε μολις ερθεις Ελλαδα με το καλο , να εισαι ελευθερη (ολα τα Σαββατοκυριακα) γιατι εχω σκοπο να σε αρπαξω να σε γυρισω οπου δεν φανταζεσαι ! Κι εγω ψαχνω εναν ανθρωπο να του λεω ''φυγαμε?'' και να μου λεει ''παμεεεεε!'' τσακ μπαμ καταστασεις ! χωρις δευτερη σκεψη ! Κι επειδη μολις τον βρηκα αυτον τον ανθρωπο , κανονισε να εισαι free κυρια μου γιατι θα σε παρω δεμενη (νταιλικι !)
μακια μικρη μου ζουζουνα !! Η προταση ισχυει και μην την παρεις στα αστεια ! Ειναι ακρως σοβαρη !  :wink:  :wink:  :wink:

kathreftis

lew  twra   egw  mexri  na  er8ei  i  enia  .........lew  re  pedi  mou  an  min  to  pareis  straba  alla  lew  an......  emena  aloste  mou  aresoun ta  taksidia  kai  lew  ........ti  elega ?

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα! ξεχασιαρη ! λοιπον εισαι για ταξιδακι ?? (αυτο δεν ελεγες ή κανω λαθος ?)  :P  :P  :P

545 Επισκέπτες, 1 Χρήστης