Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 415
  • Total: 415

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

balland

Evitaki

esy mi xaseis....
pesto k etsi :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

και τα δυο !!
θανατηφορος συνδιασμος !
δαντελα για να σαγηνευεις και σατεν για να .. ξεγλυστρας !  :wink:

Evitaki

pesta  bre poisonaki giati edw moy lene gia ergoxeira k etsi :P  :P  :P  :P  :P

balland

αλλη φορα να βαζετε κ για τι αναφερεστε..
κουβερτες??
εσωρουχα??
καλυματα??
σεντονια??
σεμεδακια??

cuba

an einai gia esoroyxa tote 8elei kai epidejioys koloys

Enia

καραλολ!

οκ, βαλλάντιε, αν και δεν ξέρω πως θα ήθελε να το πει η εβίτα μας, αλλά ας την κάνω εγώ συγκεκριμένη την ερώτηση...

πως προτιμάτε τα εσώρουχα στις γυναίκες? σατέν η δαντέλα? κάτι άλλο? και τι χρώματος?

(και μην ακουσω 'χωρις', 'οπως να'ναι' και τέτοιες φιλοσοφημένες βλακείες, γιατί θα αρχίσω να μοιράζω στον καθένα σας τόσα χαστούκια , όσα και τα 'τι φορας?' που έχω ακούσει τόσα χρόνια στην ιντερνετική μου σταδιοσδρομία!!  :evil: )

Anonymous

Enia

ricky... επειδή βαριέμαι αυτή τη στιγμή να βγάλω το τσόκαρο, απλώς θα σε αγνοήσω... 8)

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ! αντιδραστικε! αντιρησία!  :evil:

Anonymous

Sotis

Παράθεση από: "Enia"καραλολ!

οκ, βαλλάντιε, αν και δεν ξέρω πως θα ήθελε να το πει η εβίτα μας, αλλά ας την κάνω εγώ συγκεκριμένη την ερώτηση...

πως προτιμάτε τα εσώρουχα στις γυναίκες? σατέν η δαντέλα? κάτι άλλο? και τι χρώματος?

(και μην ακουσω 'χωρις', 'οπως να'ναι' και τέτοιες φιλοσοφημένες βλακείες, γιατί θα αρχίσω να μοιράζω στον καθένα σας τόσα χαστούκια , όσα και τα 'τι φορας?' που έχω ακούσει τόσα χρόνια στην ιντερνετική μου σταδιοσδρομία!!  :evil: )
εγω  τα θελω  απο  το  πανερη.................... :lol:  :lol:  :lol:  και  μαυρα

Enia

χαχαχαχαχα
σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τη συμμετοχή σας...  8)

Ntama

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

όλα κι'ολα!! Το σατέν είναι υπέροχο στην αφή αλλά την χάρη, την αρχοντιά και ανεξίτηλη αξία της δαντέλας στο χρόνο δεν έχει το σατέν...

... ΔΑΝΤΕΛΑ...  (ονειρεύομαι τώρα εγώ...  :wink:  :wink:  :oops: )

PoiSoN_GiRL

Μπραβο βρε Sotinolka μου ! Κι εγω ψηφιζω μαυρο ! Ε οπως και να το κανεις .. αλλη χαρη εχει το μαυρο !! Δεν συγκρινεται !  :wink:

415 Επισκέπτες, 0 Χρήστες