Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 416
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 399
  • Total: 399

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Rwta thn enia kai thn poison minoraki mou!!!!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Enia

Α όοοοοχι, σαρδανάπαλε! Όχι!! Δεν θα μας μπλέξεις εμάς τώρα στις ανομίες σου! Να απαντήσεις μόνος σου (να βγάλεις μόνος σου το φίδι από την τρύπα!  :twisted: )
Ορίστε μας!  :evil:

balland

τζαμπα παλευω να το συμαζεψω μου φαινεται.... :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin" :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Rwta thn enia kai thn poison minoraki mou!!!!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Βρεεεεεεεεεεεεε εμεις θα απαντησουμε ?? Πως την ειδες τωρα τελευταια ?? Απεκτησες και δικηγορους ?? Οχι ακατανομαστε .. δεν σου κανουμε την χαρη .. Ασε που ουτε εγω ουτε η Λιλα μπορουμε να πουμε ψεματα για να σε καλυψουμε .. (εκτος αν μας δωροδοκησεις γενναια!)
Γιαυτο οπως ειπε και η καραμελενια φιλεναδα μου : ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Sotinolkaa

bre  koritsia  ti tha  ginei tha  to baloume  to plhntyrio....telika    breika  kai  bohtho....ton antrea............ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :bounce:  :bounce:  :salut:  :salut:

PoiSoN_GiRL

ειδικα τωρα που βρηκες και βοηθο Λευτερακο μου .. σκεφτομαι να εγκαταλειψω το νοικοκυριστικο .. (αυτος θα μας κουτουπωσει ολες !! δεν γλιτωνουμε με τιποτα ! χαχαχαχαχα)  :P

Enia

*Enia suspends all housework until further notice...

(Δεν κάνω καμμία δουλειά στο σπίτι ξανά λέμεεεε! Ειδικά πλυντήριο!  :evil: Με έχετε κατατρομάξει!)

*Enia is considering to make allegations against Soti & Riky for sexual harassement and bullying...  :evil:
Θα σας πάω μέσα για αποπλάνηση βρε! Καθήστε καλά επιτέλους!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!!

PoiSoN_GiRL

Πες τα φιλεναδα μου ! Ξεσαλωσανε ο ακατανομαστος κι ο κουμπαρος ..
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Sotinolkaa

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Πες τα φιλεναδα μου ! Ξεσαλωσανε ο ακατανομαστος κι ο κουμπαρος ..
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
ΑΛΟ  ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΣΥΣ ....................ΝΑ  ΒΑΖΟΥΜΕ  ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ   ΜΑΖΙ.. :lol:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :cheers:  :cheers:

Evitaki

αυτο το θεμα δεν το κοβω να συμαζευεται........
ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

PoiSoN_GiRL

εντελως μεταξυ μας .. ουτε εγω το βλεπω .. εξαλλου συμμετεχουν και ο ακατανομαστος με τον ασυμαζευτο ! Πως να σουλουπωθει και να επανελθει το θεματακι ??  :shock:  :?  :P

Evitaki

ποιζονακι βαλε μια σειρα............
σε παρακαλω
γιατι εγω δεν τα καταφερνω :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"ποιζονακι βαλε μια σειρα............
σε παρακαλω
γιατι εγω δεν τα καταφερνω :P  :P  :P  :P  :P  :P
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΙΤΑ......ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΠΟΥΜΕ  ΣΕ  ΣΕΙΡΑ..... :D  :D  :D  :?:  :?:  :?:

Evitaki

δεν ξερω λευτερη οταν θα παω στρατο θα σου πω :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sotinolkaa

θα  σε βαλω σε  σειρα  που θα  πας  εσυ.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

399 Επισκέπτες, 0 Χρήστες