Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 616
  • Total: 617
  • Leon

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

σελιδα 13

sotinolka
"τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει ο έρωτας αυτός"

κι ακόμα περιμένουμε............. :evil:

PoiSoN_GiRL

θα ξεχασε κι ο ιδιος ο Λευτερακος μου φαινεται .. λολ  :?  :roll:

Anonymous

Λοιπόν, θα σας αποκαλύψω εγώ. (Εμένα αφορούν οι αποκαλύψεις) Θα περιμένετε μέχρι το βραδυ όμως. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Βρε καλως τον ακατανομαστο !! Τι το συνταρακτικο θα μαθουμε παλι ??

Λιλαααααααα ... για ελα απο δω ..  :twisted:  :twisted:
ελα να οργανωθουμε γιατι ο ακατανομαστος αρχισε τα ξεσαλωματα παλι ..

Sotis

Παράθεση από: "rickymartin"Λοιπόν, θα σας αποκαλύψω εγώ. (Εμένα αφορούν οι αποκαλύψεις) Θα περιμένετε μέχρι το βραδυ όμως. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
μαζι   θα  τις  κανουμε  τις  αποκαλυψεις  με  τον  αντρεα.....ολα  το βραδυ   θα  μαθεφτουν..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

αποψε το βραδυ ολα? :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ποια ειναι τελικα θα μας πεις??????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
αυτη η γυναικα ουτε ο φαντομας να ηταν τοσο κρυψιμο
πια
ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
θα   πω   μι  βιαζεσαι  εβιτακι  το  καλο  πραμα  αργει   να  γινει  που  λενε....ανεμενε μεχρι  τοτε... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"αποψε το βραδυ ολα? :roll:  :roll:  :roll:
πολλα  θα   γεινουν  αποψε  το   βραδυ  εβιτακι..... :wink:  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Anonymous

Sotis

Παράθεση από: "rickymartin"[/color]
ΑΤΕ  ΑΝΤΡΕΑ  ΕΣΕΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΩ  ΜΑΖΙ  ΘΑ  ΤΗΝ  ΚΑΝΟΥΜΕ....... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

παλι με την χαρα και την ανακοινωση στο χερι μειναμε ! λολ  :roll:  :roll:

Evitaki

οταν λεω εγω δεν με σακουει κανενας.......
αφου παλι δεν θα μαθουμε τπτ :(  :(  :(  :(

Anonymous

Μετά φόβου καρδίας, σας ανακοινώνω ότι διατηρώ κρυφή σχέση με το μινοράκι εδώ και πολύ καιρό, αλλα πριν λίγες μέρες καρφώθηκα και αναγκάστηκα να το επισημοποιήσω.  :D  :D  :D  :D  :D  :D (Πόλυ σμουάτς, σ'αγαπώ πολύ)  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

γιατι εγω νομιζω οτι υπαρχει κ αλλη κρυφη σχεση εδω μεσα????????
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

616 Επισκέπτες, 1 Χρήστης