Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 340
  • Total: 340

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:19:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

τραπεζικος υπαλληλος ειναι κι αυτος ??  :shock:  :shock:  :shock:

Pappas10

Παράθεση από: "freak"ντου νοτ γουορι κουρτσωπον........... θα σε υπερασπιστω εγω απο τον σεφτελο.

Σέφτελος;;;;; Κούρτσωπον;;;;   Έχω πολλούς πόντιους στο γραφείο... ελπίζω κάποιοι να μην είναι μόνο μεταφορικά.....

Είμαι πάντως λίγο στρινιάρης κατά την Κυπριακή υπεράσπιση (ενίοτε και επίθεση...)

Αντί για Μπρους Λη και Μάικ Τάισον, καλύτερα να το ρίξουμε στα τσάμικα και στους πυρήχειους (αυτό μάλλον το έγραψα ανορ8όγραφα). Είναι και πιο καλιτεχνικό και μπορεί να χτυπήσουμε και καμμία επιδότηση της Ε.Ε.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

ξημερωσε και αρχισαν οι ζεστες.....καλοκαιριασε πια....και εγω δεν εχω κανει ακομα ουτε ενα μπανακι.....δεν πειραζει ομως....θα κανω τον αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες.....χαχα  :D  :D  :D  :D

freak

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "freak"ντου νοτ γουορι κουρτσωπον........... θα σε υπερασπιστω εγω απο τον σεφτελο.

Σέφτελος;;;;; Κούρτσωπον;;;;   Έχω πολλούς πόντιους στο γραφείο... ελπίζω κάποιοι να μην είναι μόνο μεταφορικά.....

Είμαι πάντως λίγο στρινιάρης κατά την Κυπριακή υπεράσπιση (ενίοτε και επίθεση...)

Αντί για Μπρους Λη και Μάικ Τάισον, καλύτερα να το ρίξουμε στα τσάμικα και στους πυρήχειους (αυτό μάλλον το έγραψα ανορ8όγραφα). Είναι και πιο καλιτεχνικό και μπορεί να χτυπήσουμε και καμμία επιδότηση της Ε.Ε.

Με εκτίμηση,

Παππάς10

pappa χαρα μου να χορεψω μαζι σου ακομα κ τον χορο του Ησαια..... Τον αλοιζιο πως τον βλεπεις? τον φλαβιο? θα ερθει λες?
χαιρετωσε.

υγ. για επιδοτησεις δεν το βλεπω.... οι αγγλοι δεν προκειται να βγαλουν προυπολογισμο επι της προεδριας τους. αντιμαχονται κ την ΚΑΠ, κ κατεπεκτασην κ εμας ως ζαρζαβατικα.... Μονο αν χωθουμε στον τομεα της ερευνας εχουμε μελλον.

Pappas10

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "Pappas10"

Με εκτίμηση,

Παππάς10

pappa χαρα μου να χορεψω μαζι σου ακομα κ τον χορο του Ησαια..... Τον αλοιζιο πως τον βλεπεις? τον φλαβιο? θα ερθει λες?
χαιρετωσε.

υγ. για επιδοτησεις δεν το βλεπω.... οι αγγλοι δεν προκειται να βγαλουν προυπολογισμο επι της προεδριας τους. αντιμαχονται κ την ΚΑΠ, κ κατεπεκτασην κ εμας ως ζαρζαβατικα.... Μονο αν χωθουμε στον τομεα της ερευνας εχουμε μελλον.

Αν περιμένεις μέχρι το διαζύγιο... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Λέγε τι εστί "Σέφταλος"... θα ερευνήσουμε την επίδραση του τσάμικου και του πυρήχειου στις μετα-επαναστατικές συγκρούσεις Ελλάδας - Τουρκίας και του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Φενέρ Μπαχτσέ 4-1.

Ο Φλάβιο θα έρθει αλλιώς θα γίνει του... Καλαματιανού (του χορού... όχι του Λυμπερόπουλου) στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Αλοίζιο είναι καλός παίκτης αλλά όχι τόσο καλός ώστε να τον θέλουν Ρεαλ, Μπάρτσα κλπ.

Αυτα για την ώρα.

Παππάς10

Υ.Γ. Για χορό του Ζαλόγγου μας βλέπω αν μας κάνει καμμία κηδεία ο Βραζιλιάνος.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

freak

μολις διαβασα στην γαυροsportnews.gr οτι τα βρηκε με την γαλατα ο φλαβιο.... εχει να πεσει 'παναγια' που θα παει συννεφο, εκτος κ μας παραμυθιαζε παλι ο βαρδινογιαννης.

θα λεω σε, σεφτελος ειναι ο ανοητος (sic).  Ασό κράξιμο η λαλία μ' εκόπε.

[size=18]VAMOS ARGENTINA.[/size]

χαιρετωσε.

Enia

sygkentrwsou poulopom, pali ektos 8ematos eisai...  :P

freak

Παράθεση από: "Enia"sygkentrwsou poulopom, pali ektos 8ematos eisai...  :P

σιγουλας κι ρουξεν (ορθογραφικως πρεπει να το εφονευσα) εσυ.

αγαπωσε πολλα κ λαλευωσε.

Pappas10

Παράθεση από: "freak"μολις διαβασα στην γαυροsportnews.gr οτι τα βρηκε με την γαλατα ο φλαβιο.... εχει να πεσει 'παναγια' που θα παει συννεφο, εκτος κ μας παραμυθιαζε παλι ο βαρδινογιαννης.

θα λεω σε, σεφτελος ειναι ο ανοητος (sic).  Ασό κράξιμο η λαλία μ' εκόπε.

[size=18]VAMOS ARGENTINA.[/size]
[size=18]CAMPEON DEL MUNDO[/size]χαιρετωσε.

Sit goooooood...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

PoiSoN_GiRL

ξημερωσε παλι σημερα .. η ιδια δουλεια καθε μερα .. τς τς τς  :shock:

Enia

Παράθεση από: "freak"σιγουλας κι ρουξεν (ορθογραφικως πρεπει να το εφονευσα) εσυ.

*Enia psaxnei mataia gia to pontiako-ellhniko le3iko.
Kapou ekei sto 'laleuwse' se exasa... Ti me kaneis kalem kai den to 3eurw!?  :shock:

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"σιγουλας κι ρουξεν (ορθογραφικως πρεπει να το εφονευσα) εσυ.

*Enia psaxnei mataia gia to pontiako-ellhniko le3iko.
Kapou ekei sto 'laleuwse' se exasa... Ti me kaneis kalem kai den to 3eurw!?  :shock:

αχ αχ 5 χρονια μπουρου μπουρου τιποτα δεν σου 'μαθα.......
παμε μια μεταφραση λοιπον... σου ειπα: τι σε νοιαζει εσενα (σι γουλας κ ρουξεν - στην κοιλια σου θα πεσει? - ορθογραφικα το 'χω σακατεψει πιθανοτατα).

το αγαπωσε πολλα κ λαλευωσε σημαινει σ' αγαπω πολυ κ σε λατρευω.....ain't it?

freak

επισης αγνοω το ποντιακο-ελληνικο λεξικο γιατι κ τα ποντιακα, ελληνικα ειναι φιλοξενη τσαζου κιμωλιατισα.

--AIXMHROS--

αλλη μια μερα θα γεννηθει
κ εγω δεν θα ειμαι εκει....

kuria

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"αλλη μια μερα θα γεννηθει
κ εγω δεν θα ειμαι εκει....

μη φοβάσαι όλο και κάποιος θα βρεθεί όπου κι αν βρίσκεσαι να σου φέρει τα συγχαρίκια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

340 Επισκέπτες, 0 Χρήστες