Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 468
  • Total: 468

as gnoristoyme kalytera

Ξεκίνησε από cuba, Μαΐου 14, 2005, 12:00:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

ετσι νομιζω....... δεν πιστευω να το αφησεις ετσι; βαλτον στην θεση του.

PoiSoN_GiRL

αστον βρε .. δεν βαριεσαι .. τι να μας πει κι αυτος !  :P  :P

freak

το ειπε κ ο Τερλεγκας..... τι να μας πεις κ εσυ, κ εσυ απ' τη ζωη σου, μια νυχτα απ' την δικη μου, ολοκληρη η δικη σου.

εχω να σου πω πολλα....μην ανυσηχεις......

PoiSoN_GiRL

[size=18]ΟMG[/size]  :shock:

ακουμε και Τερλεγκα τωρα ??  :shock:  :roll:

freak

οχι εγω.......ενας φιλος μου ............. φτου......

freak

κατι μου λεει οτι θα κοιμηθω στον καναπε στο σαλονι σημερα.

PoiSoN_GiRL

..στο χαλακι εισοδου θα ελεγα ! λοοοοοοοοοοοοολ

(να μην το φτασω στα ακρα και πω στο σκυλοσπιτο !)  :P

Anonymous

με λενε νικο και ο Νικος εχει ξεφυγει!!!!
(αδυνατο να κατσο νε συμπληρωσω ολοκληρο κατεβατο)
να τα πω σαν ιστοριουλα???  λοιπον γεννηθηκα στο Μαματσειο νοσοκαμειο κοζανης στις 15-3-1972 , οταν τελικα αποφοιτησα (προχωρημενο αλμα μην μακρυγορουμε κι ολας) καταλαβα οτι ολα ειναι μια απατη και το καλυτερο πραγμα ειναι η συνταξη (αυτο το καταλαβα απο τον πρωτο χρονο εργασιας ακομη)
Τωρα μετραω τα ενσημα μου αλλα ειναι πολυ λιγα μαμοτο (μου φαγανε και αρκετα ενσημα καποιοι φουστηδες) ,αφηστε τα μονο ενα τζοκερ μας σωζει!!!!

Ntama

Και μένα Μαρία με λένε και μονο που σκέφτηκα ότι πρέπει να απαντήσω σε όλα αυτα... καράφλιασα!!! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Οποιος θέλει να μάθει κάτι, ας με ρωτήσει από μονος-η του-της!  :twisted:

minoraki

:D  :D  :D  :D σχεδον ολοι ξερετε οτι το ονομα μου ειναι πολλυ (εκ του πολυμνια....μια απο τις 9 μουσες), οτι ειμαι παντρεμενη και οτι εχω 3 μεγαλα παιδια! δεν εχω κλεψει ποτε τιποτα, ουτε και εχω σκοτωσει κανεναν (αν και πολυ θα το ηθελα  :twisted: )!  για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, ειμαι στη διαθεση σας για να σας απαντησω! φιλικωτατα παντοτε προς ολους σας!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D σχεδον ολοι ξερετε οτι το ονομα μου ειναι πολλυ (εκ του πολυμνια....μια απο τις 9 μουσες), οτι ειμαι παντρεμενη και οτι εχω 3 μεγαλα παιδια! δεν εχω κλεψει ποτε τιποτα, ουτε και εχω σκοτωσει κανεναν (αν και πολυ θα το ηθελα  :twisted: )!  για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, ειμαι στη διαθεση σας για να σας απαντησω! φιλικωτατα παντοτε προς ολους σας!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

μαιρουλιιιιιιιιιιιιι.....χαιρομαι πολυ οταν διαπιστωνω (εστω και μεσα απο το φορουμ του α33), οτι εχεις καλη διαθεση! νασαι παντοτε καλα φιλεναδιτσα μου!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλιιιιιιιιιιιιι.....χαιρομαι πολυ οταν διαπιστωνω (εστω και μεσα απο το φορουμ του α33), οτι εχεις καλη διαθεση! νασαι παντοτε καλα φιλεναδιτσα μου!

Εχω καλή διάθεση για τους εξής λόγους :

1) Eιναι η τρίτη εβδομάδα που έχω απεργεία και εχω κάνει μια επιδερμίδα.... φρεσκαδούρα πρώτη!!  :lol:  :lol:

2) Καταφερα να ξυπνήσω νωρίς σήμερα, οπότε θα κάνω καμιά δουλίτσα

3) Με χαρά διαπίστωσα πως, αν και απεργός, μισθός μπήκε στον λογαριασμό

4) Εχω φιλενάδα ΕΣΕΝΑ και μου λες μια γλυκειά ΚΑΛΗΜΕΡΑ μεσα απο την ψυχούλα σου !!  :D  :D

chriastina

ntama
είχα ελπίδες να είναι "άλλος" ό λόγος της καλής σου διάθεσης :wink:
πως λέει και το τραγούδι?
....έρωτας είναι η αιτία.......... :cheers:

Ntama

Παράθεση από: "chriastina"ntama
είχα ελπίδες να είναι "άλλος" ό λόγος της καλής σου διάθεσης :wink:
πως λέει και το τραγούδι?
....έρωτας είναι η αιτία.......... :cheers:

Καλή μου chriastina

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν είμαι ερωτευμένη....