Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 270
  • Total: 270

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "fmas"Ricky εμένα ξέχασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Εσυ εισαι αγορακι .. ο ακατανομαστος θυμαται κυριως γυναικες !! λοοοοοοοοοοοοοοοολ  :lol:

Esy mh xaseis...........................IOUDA :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Zarkvilion ( princess) ή μπουμπού]
Κολληταράκι που από την πρώτη κιόλας στιγμή που την γνώρισα με κέρδισε ο χαρακτήρας της, η ευγένεια και η ειλικρίνεια που αντίκρισα στα μάτια της, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ !

Limnios]
Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτή τη μοναδική ψυχή με το όνομα Γιάννης. Ανεπανάληπτος!!!! Μοναδικός !!!

Panos69 ]
Εεεε καλά ο Πανούλης είναι το άλλο μισό κομμάτι της περιβόητης " κλίκας ", φίλος, υποστηρικτής και ακαταμάχητος !!!!

Kouklitsa ]
Χμμμ..... Η μικρή αγκαλίτσα ( και καλή χαρτορίχτρα )   ]

Kathrefths ]
Γνωστός ως " φιλική μου αγάπη ".και " Πεινάω " Μη του τάξεις φαγητό και δεν του το δώσεις ( την έβαψες!  ]

Rikcymartin ]
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ με το όνομα !!!!
Συμπαθέστατος και ευγενικός. Πειραχτήρι και προβοσκιδάκιας!!!  ]

Kuria ]
Όνομα και πράγμα, γλυκύτατη και φυσικά γαυρίνα !!!

Balland]
Γνωστός ως " καλός μου αντίπαλος " ευτυχώς που είναι χανουμάκι και τυχαίνει να έχω μία μικρή συμπάθεια.
Από το πρώτο του ποστ εδώ κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει.
Ευαίσθητος και Τσόγλανος !!!!
Θα μου πείτε πως ταιριάζουν αυτά τα δύο... ;;; γίνεται, γίνεται !!!!  ]

Poison girl ]
Γνωστή ως « σοκολατοφαγανίτσα « χιχιχιχιχι
Θέλω τα σοκολατάκιααααααααααααααααα μουυυυυυυ
Τρομερή και φοβερή! Γλυκειά δεν θα πω γιατί οι πολλές choco αυτό το αποτέλεσμα έχουν.

Kisses ]
Όλα τα φιλιά στο φόρουμ ….χιχιχχι
Kissaki μοναδικό ( αν και έχω καιρό να την δω ) smouatsakiaaaaa!!!!

Minoraki ]
( δε σε ξέχασαααααααα )
Συμπαθέστατη, έτοιμη να δώσει τα φώτα της σε όλους, της συμβουλές της δίχως κανέναν δισταγμό, φιλικότατη και πολύ γλυκιά.

Enia ]
…….καραμελένιααααα  και μέσα σε όλα!!! Το κοριτσάκι μας που είναι στα ξένα κι όμως είναι σαν να την έχουμε δίπλα μας!
Smouaaatssss!!!

Tolisjovi ]
Ψάρακλας!!!!! ( μη τσαντιστείς) άντρας εξωτερικά παιδάκι εσωτερικά, θέλει μόνο 2-3 μπάτσες για να συνέλθει αλλά δεν παύει να είναι το μικρό μας!
Τολάκο μ’ αγαπάααααααααααααααααααααααααααααααααας???????????? ]

Fmas]

Όπως έχω πει και σε άλλο ποστ, η φωτό του τον αδικεί. Φυσιογνωμία γλυκύτατη !!!

Evita_79 ]
Ααααα πολλοί την λένε νιαουρίδιο, εγώ απλά θα πω πως πιο πολύ την γνώρισα εδώ παρά στο άλλο που είμασταν.
Γλυκύτατη και ζουζουνιάρα ( έτσι δεν είναι τα νιαουρίδια )
Χάρηκα πολύ που ήρθε στην εδώ παρεούλα μας!!!!

Sotinolka ]
Λευτεράκοοοοοο η γκαρσόνα γράφτηκεεεεεε;;;;;;;;;  χιχιχιχιχι
Τρομερή φάτσα !!!

Ξέχασα κάποιον;;;;

Ααααααααααααααααααααααααααα ναι τον
Kap ]
Καπάκι, καπέλομαν…αχαχαχ άπαιχτος!!!
Μ’ αρέσει που τσακίζει τα νεύρα κάποιον καθώς επίσης να του τσακίζω εγώ τα δικά του !!!!!!

Ntama ]

Γλυκιά σαν τον μέλι !!!

Kostas D33 ]
Τι να πω για τον Κώστα;
Ο άνθρωπος δεν παίζεται!! Μπορείς να του πεις οτιδήποτε και να σου δώσει την κατάλληλη λύση. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα μαζί του όταν πρωτομπήκα εδώ και με έκανε να αισθανθώ την διαφορά από κάπου αλλού.
Δεν είναι δήθεν απλά ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
Το κυριότερο; Με εμπιστεύτηκε και αναγνώρισε αυτό που είμαι!

Fotis ]
Τελευταία την έχει δει κάπως…βλέπετε είναι κάτοχος πολλών « υποβρυχίων « χαχαχαχαχαχαχα
Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για τα διανυκτερεύοντα  νοσοκομεία ( ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η νύχτα ) χαχχαχαα Κώστααααααμμμμμ τα βλέπεις????

Όλα όσα είπα σήμερα είναι αισθήματα που μέχρι και αυτή τη στιγμή μου έδειξαν τα παιδιά.
Μπορεί περνώντας ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα όπως ισχύει και για τους ίδιους, αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν μπορούμε να πούμε αυτά που νιώθουμε.

Αν ξέχασα κάποιους ζητώ συγνώμη !!!!!

Enia

Παράθεση από: "gavrina"Kouklitsa ]
Χμμμ..... Η μικρή αγκαλίτσα (

Ώπα!!!  :shock:
Τι αποκαλύψεις έχουμε εδώ!??? Σοφάκι μου, κουκλίτσα μου, κουκλί μου! Παρουσιάσου που σε χρειάζομαι!! Έλα και έχω απορίες, είναι φλέγον το ζήτημα σου λέω!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "fmas"Ricky εμένα ξέχασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Εσυ εισαι αγορακι .. ο ακατανομαστος θυμαται κυριως γυναικες !! λοοοοοοοοοοοοοοοολ  :lol:

Esy mh xaseis...........................IOUDA :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ιουδας εγω ?? Αλλο παλι κι ετουτο ..
Ο Ιουδας δεν ηταν μονο προδοτης ... εκανε κι αλλα πραγματα (βλεπε : Ο Ιουδας φιλουσε υπεροχα!) Θελεις να σε σμουτςμακιαμουκιασω ακατανομαστε μηπως ??? Κανονισε και κραταω το τσοκαρο στο χερι ...  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Enia

Παράθεση από: "rickymartin"ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Είναι και μαζόχας, τι να κάνουμε!!??  :roll:

balland

Παράθεση από: "gavrina"
Kouklitsa ]
Χμμμ..... Η μικρή αγκαλίτσα ( και καλή χαρτορίχτρα )   ]

Balland]
Γνωστός ως " καλός μου αντίπαλος " ευτυχώς που είναι χανουμάκι και τυχαίνει να έχω μία μικρή συμπάθεια.
Από το πρώτο του ποστ εδώ κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει.
Ευαίσθητος και Τσόγλανος !!!!
Θα μου πείτε πως ταιριάζουν αυτά τα δύο... ;;; γίνεται, γίνεται !!!!  ]

1ον)κουκλακι εισαι απαραδεκτη!!!
τοσες μερες μιλαμε κ δεν μου εχεις πει οτι ριχνεις χαρτια?????
λοιπον ετοιμαζω την τραπουλα κ ερχεσαι ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
(μην αρχισεις μονο κ εσυ να μου βγαζεις κρεβατι..οποτε μου εχουν ριξει χαρτια κρεβατι βλεπουν κ κανω 6 μηνες να δω χαρα :roll: )

2ον)καλη μου αντιπαλε με κανεις να  :oops: ...
θυμαμαι την κουβεντα που μου ειπες
πριν λιγες μερες εκει που καθομασταν παρεα
με τον καπελομαν κ την κουκλιτσα μας..
με βαση εκεινη την κουβεντα πιστευω οτι οσα εγραψες
ειναι αυτα που με χαρακτηριζουν για εσενα...
σε ευχαριστω!!!

Enia

Παράθεση από: "balland"1ον)κουκλακι εισαι απαραδεκτη!!!
τοσες μερες μιλαμε κ δεν μου εχεις πει οτι ριχνεις χαρτια?????
λοιπον ετοιμαζω την τραπουλα κ ερχεσαι ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
(μην αρχισεις μονο κ εσυ να μου βγαζεις κρεβατι..οποτε μου εχουν ριξει χαρτια κρεβατι βλεπουν κ κανω 6 μηνες να δω χαρα :roll: )

Βαλλάντιε, κανόνισε να πιαστούμε μαλλί με μαλλί!  :evil: (κι όχι τπτ άλλο, θα χάσω γιατί το δικό μου είναι μακρύ και πιάνεται εύκολα! :P )
Εγώ το είδα πρώτη και έχω πάρει χαρτάκι προτεραιότητας, οκ!? Να περιμένεις τη σειρά σου!   :evil:
Καλά δεν τα λέω κουκλί!?  :wink:

balland

καλα μεχρι να ερθεις εσυ απο την gayland . .(εχμμ) england ηθελα να πω,
θα μου εχει ριξει για τα επομενα 15 χρονια τα χαρτια η κουκλιτσα μας :P

Enia

Ιιιιι!!!... :shock:

Γμτ... :oops:

Μπουχουουου... :cry:

balland

Παράθεση από: "Enia"Ιιιιι!!!... :shock:

Γμτ... :oops:

Μπουχουουου... :cry:

ε να παρουμε κ εμεις κανενα προβαδισμα..
μην εισαι μοναχοφαγου βρε ενιακι..

Enia

καλά, εντάξει...  :roll: αλλά μην με ξεχάσετε κι εμένα, οκ?...  :oops:
Έχω απορίες λέμεεε, θέλω βοήθεια!  :P
(από μακριά δεν γίνεται να σου ρίξουν τα χαρτιά, ε?...  :roll: gmt...)

balland

πρεπει ν κοψεις εσυ την τραπουλα
ενιακι,για αυτο δεν γινεται..

kuria

αν έχεις ενδοεπικοινωνία με τα άδηλα και τα κρύφια... τι να την κάνεις την τράπουλα ballandako μου;
απλά ανοίγεσαι και λες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Καλησπέρα αδέλφια. Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση μερικές επισημάνσεις. Δεν έγραψα μόνο αυτά που θα διαβάσετε. Είχα και χαρακτηρισμούς ως προς τα όχι και τόσο καλά ή έστω συμπαθή σε εμένα. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. Μολαταύτα δεν θα τα δημοσιεύσω (τα «όχι και τόσο καλά» χαρακτηριστικά) για 2 λόγους. 1ον, γιατί η κρίση μου μπορεί να είναι πολύ λάθος, άλλωστε τους περισσότερους φίλους του α33 δεν τους ξέρω και τόσο καλά και 2ον γιατί δεν θα ήθελα η λάθος κρίση μου να προκαταλάβει όποιον ή όποια μπορεί να την εμπιστεύεται. Εξαίρεση η Κούρια, και ο Εαυτός που γνωριζόμαστε αρκετά καλά (πιστεύω) και «αντέχουμε» ο ένας τον άλλον.  

Επίσης, απέφυγα να χαρακτηρίσω άτομα που μπορεί να ξέρω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν να τα χαρακτηρίσω δημοσίως έστω και θετικά. Φυσικά, απέφυγα να χαρακτηρίσω όποιον/α δεν έχω ούτε προσωπική αλλά ούτε και ενστικτώδη άποψη περί του ατόμου του/της. Τέλος, οι χαρακτηρισμοί μου είναι και σαφώς υποκειμενικοί, έτσι; Πάμε λοιπόν:

Θα αρχίσω αυτοκριτικά όπως πάντα και θα συνεχίσω αντί-διπλωματικά.

Παππάς10: Πολυλογάς (ενώ η Κούρια είναι Λυκούργος), εγωιστής (φανερά, ενώ η Κούρια το καλύπτει) , κυνικός, (όπως και η Κούρια αλλά στους άλλους) τρυφερός (η Κούρια λίγο παραπάνω) αγαπάει πολύ (την Κούρια λίγο περισσότερο) και σέβεται πάντα τον / την απέναντι του (όπως και η Κούρια). Κρύβει την υπεροψία του με αυτοσαρκασμό (ενώ η Κούρια σαρκάζει την κρυμμένη υπεροψία της) γιατί πιστεύει ότι μόνο ο εαυτός του μπορεί να του «την πει» επαρκώς (εξαίρεση η Κούρια που ΕΙΝΑΙ ο εαυτός του). Τα μεγαλύτερα του ελαττώματα : Πιστεύει ακράδαντα ότι όλοι σκέφτονται σαν κι εκείνον και είτε δεν το ξέρουν είτε δεν το παραδέχονται. Έχει μία τάση «ξερολίασης». Δεν ξέρει ούτε να χάνει ούτε πότε νικάει (είναι ανασφαλής δηλαδή). Δεν εμπιστεύεται εύκολα. Έχει πολλές κεκρόπορτες (μόνο η Κούρια τις έχει ανοίξει σχεδόν όλες). Δεν δίνει πολλές ευκαιρίες. Απίστευτα υπερόπτης, το κρύβει γιατί βαριέται να το αποδεικνύει (βασικά  πιστεύει ότι το «υπέρ» του είναι αυταπόδεικτο). Τα μεγαλύτερα του προτερήματα: Είναι καλοπροαίρετος και δεν κρατάει κακία ποτέ. Είναι ευθύς με τους άλλους. Ευγνώμον, δεν ξεχνάει ποτέ όταν κάποιος του συμπεριφερθεί σωστά. Δικαιολογεί σχεδόν τα πάντα στους άλλους. Δεν είναι εκδικητικός και απαντάει μόνο με αδιαφορία. Παραδέχεται τα λάθη του και ξέρει να ζητάει συγνώμη. Εχέμυθος σε σημείο παρεξηγήσεως.

Κούρια: Οι άνωθεν παρενθέσεις και το γεγονός ότι μόνο ο Παππάς μεταφράζει έτσι το διαδικτυακό της όνομα. Με δυο λέξεις… όλα μου.

Τελειώνοντας τις προσωπογραφίες τώρα, η σειρά είναι σχεδόν τυχαία:

Κώστας Ντι 33: Από τα άτομα που σέβομαι απεριόριστα. Προοδευτικός με την ευρύτερη έννοια του όρου, έξυπνος, οξυδερκής και καλός συζητητής. Πολύ καλό χιούμορ. Αξίζει να τον γνωρίσεις καλά. Πραγματικά. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και που τον θεωρώ φίλο μου.

Από εδώ και μπρος, τα παιδιά δεν τα ξέρω καλά. Με βάση λοιπόν το ότι είναι πολύ πιθανόν να κάνω λάθος… πάμε:

Λημνιός: Είναι κύριος. Έξυπνος, «ψημένος» με κατασταλαγμένες απόψεις, χωρίς να γίνεται όμως δογματικός. Φαίνεται ευγενικός άνθρωπος με εκλεπτυσμένους τρόπους συμπεριφοράς. Με έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές η σιωπηλή διακριτικότητα του.

Πάνος: Καλός συζητητής και με σεβασμό στις αρχές του διαλόγου. Είναι ευγενικό παιδί και θέλω να πιστεύω ότι δεν κρατάει κακίες. Φαίνεται άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει.

Σοτινόλκα: Αφασία παιδί…. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Καλή καρδιά και παρέα. Πολύ καλός φίλος, και διακριτικός άνθρωπος. Σε παίζει στα ίσια και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Κουλ: Δεν τον ξέρω καλά. Είναι παρατηρητικός αλλά για την πάρτη του. Τον διακρίνει και μία σοβαρότητα που δεν φαίνεται να είναι επιφανειακή. Πρέπει να είναι και αρκετά έξυπνος.

Γιώργος και Γιώργος Κ. Τους μπερδεύω αυτούς τους 2. Αλλά μου είναι φοβερά συμπαθείς αμφότεροι. Συγνώμη που δεν μπορώ να γράψω, όχι γιατί δεν θέλω να χαρακτηρίσω αλλά γιατί ειλικρινά σας μπερδεύω ρε παιδιά.  

Κάπ: Χμμμμ… φαίνεται πολύ έξυπνο παιδί και με ατάκα καλή και καλό χιούμορ, πράγμα που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους. Έχει φοβερό αυθορμητισμό και γενικά είναι καλή παρέα. Γίνεται εύκολα συμπαθής..

Μάκης: Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί σέβομαι και εκτιμώ πολύ την κίνηση του να με πάει σπίτι μία μέρα που ήμουν λιώμα. Αυτό δείχνει μία ποιότητα που δύσκολα περνάει απαρατήρητη από τον Παππά και υπερκαλύπτει όλα του τα πιθανά και απαρατήρητα σ’ εμένα ελαττώματα.

Φουλστόπαρος: Τον ξέρω αρκετό καιρό αλλά, πέρα από την Πατριαρχική του Φυσιογνωμία,  πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να διακρίνω εξόφθαλμα χαρακτηριστικά. Ενστικτωδώς πάντως πιστεύω ότι έχει αρχές και είναι πολύ «ξηγημένος». Έξυπνος άνθρωπος με αρκετή εμπειρία στη ζωή και στους ανθρώπους. Σίγουρα έχει πολλά να δώσει στους γύρω του.

ΕφΜας ή Φαντομάς (κατά το όλον). Έξυπνος, μουσικά διαβασμένος, παρατηρητικός και υπομονετικός. Δείχνει αρκετά ακομπλεξάριστος. Φανερά καλοπροαίρετος. Είναι από τα παιδιά που συμπαθώ πάρα πολύ.

Βρασίδας: Δεν τον ξέρω καθόλου. Μου έχουν όμως κινήσει θετικά την περιέργεια οι ελάχιστες ατάκες του στο φόρουμ. Φαίνεται άτομο με φοβερό χιούμορ και εξυπνάδα. Έχει επίσης έναν σαρκασμό που σπάει κόκαλα. Από τα άτομα που «ψήνομαι» πολύ να γνωρίσω.

Σάμμερ – Τάιμ: Δεν τον ξέρω καλά το ομολογώ. Φαίνεται όμως καλό παιδί με πολύ ενέργεια μέσα του.

Κώτσος: Τον ξέρω περισσότερο off-line παρά on-line. Αισθάνομαι τυχερός που τον γνώρισα και πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα και πιο ώριμα παιδιά που έχω γνωρίσει στην ηλικία του. Φαίνεται και από την κοπέλα που έχει επιλέξει για γυναίκα του. Δεν φοβάται να πει την αλήθεια.

Χάρτ ή Καρδούλας: Είναι φίλος μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ως εκ’ τούτου… αχαρακτήριστος. Έξυπνο παιδί, με αρκετή αίσθηση ευθύνης και ευθύτητα. Δεν κωλώνει και είναι πολύ ευχάριστη παρέα. Θετικά εγωιστής και αποφασιστικός.

ΡίκυΜάρτιν:  Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κουκουρούκου όσο θέλει να δείχνει. Του αρέσει να χαίρεται τη ζωή πρέπει να είναι πολύ καλοπροαίρετο άτομο. Ευχάριστος στην παρέα.

Ελ-Τζόνυ: Συγκροτημένο άτομο με αρκετές αρετές σαν προσωπικότητα. Ξέρει τι ξέρει και τι δεν ξέρει και δεν φοβάται να παραδεχθεί τα λάθη του. Ευγενικός και ευθύς, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός φίλος.

Φώτης: Έξω καρδιά…. Πραγματικά αστείρευτος ο κερατάς. Την ώρα που πάει σπίτι το πρωί, σκέφτεται τι θα κάνει το βράδυ… και με ποιες. Δεν μένει ποτέ σε ένα μέρος μόνο. Ευτυχώς γιατί αυτό το μέρος θα κινδύνευε να ξεμείνει από ποτά. Είμαι υπερήφανος να τον θεωρώ φίλο μου. Πιστεύω επίσης ότι είναι άτομο που μπορείς να εμπιστευτείς. Είναι και αρκετά ώριμος, με εμπειρική και λογική άποψη.

Καθρέπτης: Το έτερο αφασία παιδί. Χαβαλές και με διάθεση για περιπέτεια. Κάνει καλή παρέα, αρκεί να μην πρέπει να πληρώσεις το φαί ή το ποτό του. Η σιλουέτα του είναι παραπλανητική και μάλλον είναι τόσο στυλάκι  επειδή είναι νευρόσπαστος. Είναι αρκετά ώριμος όταν χρειάζεται και έχει άποψη που δεν φοβάται να καταθέσει.

Κούβα: Η επιλογή του για διαδικτυακό ψευδώνυμο της χώρας του Φιντέλ Κάστρο τον κάνει εξ’ ορισμού συμπαθή στον Παππά. Έχει άποψη και είναι αρκετά πιο έξυπνος απ’ ό,τι σ’ αφήνει να καταλάβεις.

Οι γυναίκες μας]

Κίσσις ή Κισσουλίνι: Η αδυναμία μου. Διακριτική, αρκετά έξυπνη  και ευπροσήγορη. Δεν την δουλεύεις εύκολα… καθόλου εύκολα και έχει αρκετή διπλωματία, χωρίς να είναι κακοπροαίρετα πονηρή. Τρομερό χαβαλέ στην παρέα. Αρκετά ώριμη ώστε να επιλέξει έναν σωστό άνδρα να έχει δίπλα της.

Μινοράκι ή Βαζελομήτωρ:  Και μόνο το ότι έχει φέρει στον κόσμο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ οπαδούς αρκεί για να την κατατάξει στις κορυφαίες της λίστας με τις γυναίκες που τιμώ και σέβομαι. Ευπροσήγορη και με μία παιδιάστικη διάθεση αναζήτησης. Καλοπροαίρετη.

Γαυρίνα ή Γωγώ: Δηλωμένη οπαδός του αιωνίου ακατονόμαστου αντιπάλου, κάνει δύσκολο τον θετικό χαρακτηρισμό. Με πόνο καρδιάς λοιπόν παραδέχομαι ότι είναι έξυπνη κοπέλα, δεν μασάει και έχει έναν γοητευτικό τσαμπουκά.

Οπτασία: Είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, άρα εξ’ ορισμού ενδιαφέρουσα για εμένα. Διαβασμένη, έξυπνη, κυρία και με μία διακριτική υπεροψία. Δεν μασάει και είναι αρκετά ευθύς. Πολύ γοητευτική σαν προσωπικότητα. Ώριμη και μάλλον με αρκετή εμπειρία ζωής.

Μαιρούλα: Καλλιτεχνική ψυχή και γοητευτικά ονειροπόλα. Με σαφείς τάσεις ρομαντισμού και αναζήτησης, πιστεύω ότι είναι πολύ αποφασιστική και ίσως κυνική στο δια ταύτα.

Ζαρκβίλιον ή Ζαρκαδάκι: Με αρκετά καλό χιούμορ και με μία γοητευτική ντροπαλότητα ακόμα και για τα πιό σόκιν πράγματα που την κάνει ιδιαίτερα συμπαθή, πολλές φορές δε και επιθυμητή. Ίσως το πιο γλυκό κορίτσι της παρέας. Μάλλον χαμηλών τόνων, με επιμονή όμως και υπομονή, νομίζω ότι δύσκολα δεν θα καταφέρει αυτό που θέλει.

Πόισον Γκέρλ ή Ποϊσονάκι: Την «γνωρίζω» κατά κύριο λόγο μέσα από το φόρουμ όπου επιδεικνύει μία τάση… μπάχαλου. Χιουμοριστικού όμως. Φαίνεται πολύ έξυπνη και αποφασιστική. Δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Άτμα: Η άποψη σε όλο της το μεγαλείο. Έχει, την καταθέτει και την υποστηρίζει. Αρκετά ορθολογική και με σαφείς τάσεις αναζήτησης. Μερικές φορές, ακόμα και η επιθετικότητα της είναι γοητευτική.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

270 Επισκέπτες, 0 Χρήστες