Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

EsEiS Ti KanETE STa FanaRia ?

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 16, 2005, 07:23:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

tnx balland ;)  (και που'σαι... μην μας κολλήσει αυτό το 'μωρό μου' κι έχουμε ιστορίες...  :roll: )

εγώ λοιπόν που λέτε... αχέμ... (να δω πως θα το θέσω κομψα)... όταν είμαι συνοδηγός με... ενδιαφέροντα (!) οδηγο... στα φανάρια βρίσκω ευκαιρία να του αποσπάσω την προσοχή - όσο γίνεται περισσότερο! ;)
[και αφού ο οδηγός είναι απασχολημένος, κάποιος πρέπει να έχει το νου του για το πρασινο, οπότε παράλληλα με την 'αποπλάνηση' ρίχνω και καμμια λοξή ματιά στο φανάρι!...]
φυσικά μεταξύ φαναριών είμαι αρσακειάδα όνομα και πράμα, μην προκαλέσουμε και ατυχήματα!  8)

balland

Παράθεση από: "Enia"tnx balland ;)  (και που'σαι... μην μας κολλήσει αυτό το 'μωρό μου' κι έχουμε ιστορίες...  :roll: )

εγώ λοιπόν που λέτε... αχέμ... (να δω πως θα το θέσω κομψα)... όταν είμαι συνοδηγός με... ενδιαφέροντα (!) οδηγο... στα φανάρια βρίσκω ευκαιρία να του αποσπάσω την προσοχή - όσο γίνεται περισσότερο! ;)
[και αφού ο οδηγός είναι απασχολημένος, κάποιος πρέπει να έχει το νου του για το πρασινο, οπότε παράλληλα με την 'αποπλάνηση' ρίχνω και καμμια λοξή ματιά στο φανάρι!...]
φυσικά μεταξύ φαναριών είμαι αρσακειάδα όνομα και πράμα, μην προκαλέσουμε και ατυχήματα!  8)

στο χρωσταγα ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin" ] 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Ο αντρας ο νοικοκυρης φαινεται απο μακρια ! Μπραβο βρε ακατανομαστε ! Μπραβο καμαρι μου ! νοικοκυρεμενες δουλειες !!  :P  :P

kouklitsa

Εγώ οδηγός δεν είμαι αλλά είμαι "επικίνδυνη" συνοδηγός! Στα φανάρια, και με την προϋπόθεση οτι οτη θέση του οδηγού βρίσκεται κοπέλα, φίλη και δη, ελεύθερη... νοιάζομαι για το μέλλον της! Κάνω λοιπόν γνωριμίες, ανταλλάσω απόψεις περί κίνησης, ενημερώνομαι για τα τελευταία μουσικά νέα... κλπ κλπ... Μην ξεχνιόμαστε.. κάπου κάπου μπορεί να ζητήσω και οδηγίες αναφορικά με την κατεύθυνση που θέλω να ακολουθήσω.... Για να εξηγούμαι όμως.... δεν κάνω kamaking απο τη θέση του συνοδηγου, δεν απασχολώ τον οδηγό και δεν δίνω ποτέ το δικό μου τηλέφωνο! Εάν δε, στη θέση του οδηγού βρίσκεται άνδρας.. τότε είμαι απλά φρόνιμη...!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kouklitsa"Εγώ οδηγός δεν είμαι αλλά είμαι "επικίνδυνη" συνοδηγός! Στα φανάρια, και με την προϋπόθεση οτι οτη θέση του οδηγού βρίσκεται κοπέλα, φίλη και δη, ελεύθερη... νοιάζομαι για το μέλλον της! Κάνω λοιπόν γνωριμίες, ανταλλάσω απόψεις περί κίνησης, ενημερώνομαι για τα τελευταία μουσικά νέα... κλπ κλπ... Μην ξεχνιόμαστε.. κάπου κάπου μπορεί να ζητήσω και οδηγίες αναφορικά με την κατεύθυνση που θέλω να ακολουθήσω.... Για να εξηγούμαι όμως.... δεν κάνω kamaking απο τη θέση του συνοδηγου, δεν απασχολώ τον οδηγό και δεν δίνω ποτέ το δικό μου τηλέφωνο! Εάν δε, στη θέση του οδηγού βρίσκεται άνδρας.. τότε είμαι απλά φρόνιμη...!

χαχαχαχαχαχα ! απιστευτη η kouklitsa !  :lol:  :lol:  :lol:
δημοσιες σχεσεις λοιπον ! μια χαρα σε βρισκω !!

Enia

Παράθεση από: "balland"στο χρωσταγα ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!

εγώ τώρα  πως να το πάρω αυτό βρε μωρό μου?  :roll:  :roll:  :roll:
μου τη λες ή μου φαίνεται?   :?  
και γιατί μου το χρώσταγες? ααα, δεν μπορώ εγω τα εκδικητικά!...  :oops:

chriastina

minoraki
οταν έχω συνεπιβάτη
α)του δίνω το............ ντέφι (κι απο αυτό έχω)
β)αν δεν αντέχει το τουμπερλέκι δεν έχει θέση στο τουτού μου

poison-girl
.....μάθε τέχνη και άστηνε
προς το παρόν χρήματα δεν έχω συγκεντρώσει,
έχω όμως εισπράξει ενδιαφέρουσες ματιές και ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον σημείωμα

PoiSoN_GiRL

chriastina μου εκπλησομαι !! Εισαι το παιδι ορχηστρα δηλαδη ??
Οσο για την τεχνη συμφωνω ! Οτι μαθαινει κανεις ειναι καλο ! Ποτε δεν ξερεις τι θα σου χρειαστει και ποτε !  :wink:  :wink:

chriastina

poison-girl
είναι καλύτερο να βαράς το μπελέκ ή το ντέφι παρά ενέσεις για να ξεπεράσεις την παλιοκατάσταση των δρόμων της Αθήνας. Αν και παίζω κιθάρα (σπίτι μου) έχω μια αδυναμία στα κρουστά,τα χτυπάς,σπάνια σπάνε,ξεσπάς,βγάζουν ήχο και κανείς δεν σε παρεξηγεί εαν σε δει ή σε ακούσει.Βλέπεις είχα 1-2 ερωτικούς συντρόφους που όταν χτυπούσα τα άδεια τους κεφάλια σπάνια σπάγανε,ξεσπούσα,βγάζαν ήχο αλλά άντε να εξηγήσεις στην γειτόνισσα ΄΄κατίνα΄΄πως είχα σοβαρούς λόγους για την πράξη μου. Μπελέκ και πάλι μπελέκ!!!!!!!!!!! (ευχαριστώ για το ΄΄παιδί΄΄με ανεβάζεις,όσο για το ορχήστρα,δεν παίζω μόνη μου εγώ ο μπελέκ και οι άλλοι το ντέφι) Καμιά πρόταση για άλλο όργανο που θα μπορούσε να ταιριάζει με τα παραπάνω? (και φυσικά να χωράει σε ένα πουντάκι)

balland

Παράθεση από: "chriastina"Καμιά πρόταση για άλλο όργανο που θα μπορούσε να ταιριάζει με τα παραπάνω? (και φυσικά να χωράει σε ένα πουντάκι)

σκεψου την λυση του κλαρινου.... :roll:

chriastina

balland
το κλαρίνο θέλει καλά πνευμόνια,αν ακούσεις πως έκοψα το τσιγάρο για να μάθω κλαρίνο....... μείνε μακριά απο τους δρόμους και τα πεζοδρόμια

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"poison-girl
είναι καλύτερο να βαράς το μπελέκ ή το ντέφι παρά ενέσεις για να ξεπεράσεις την παλιοκατάσταση των δρόμων της Αθήνας. Αν και παίζω κιθάρα (σπίτι μου) έχω μια αδυναμία στα κρουστά,τα χτυπάς,σπάνια σπάνε,ξεσπάς,βγάζουν ήχο και κανείς δεν σε παρεξηγεί εαν σε δει ή σε ακούσει.Βλέπεις είχα 1-2 ερωτικούς συντρόφους που όταν χτυπούσα τα άδεια τους κεφάλια σπάνια σπάγανε,ξεσπούσα,βγάζαν ήχο αλλά άντε να εξηγήσεις στην γειτόνισσα ΄΄κατίνα΄΄πως είχα σοβαρούς λόγους για την πράξη μου. Μπελέκ και πάλι μπελέκ!!!!!!!!!!! (ευχαριστώ για το ΄΄παιδί΄΄με ανεβάζεις,όσο για το ορχήστρα,δεν παίζω μόνη μου εγώ ο μπελέκ και οι άλλοι το ντέφι) Καμιά πρόταση για άλλο όργανο που θα μπορούσε να ταιριάζει με τα παραπάνω? (και φυσικά να χωράει σε ένα πουντάκι)

απιστευτη ! Λοιπον δεν θα προτεινω μουσικο οργανο .. η κιθαρα και μονο με καλυψε ! Μαλιστα προτεινω ανεπιφυλακτα μια βραδια με κιθαρα και μπυρα (να θυμηθω κι εγω τα νιατα μου ..) και υποσχομαι να σε συνοδευσω με την φωναρα μου (ελπιζω να το αντεξεις ..)

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
το κλαρίνο θέλει καλά πνευμόνια,αν ακούσεις πως έκοψα το τσιγάρο για να μάθω κλαρίνο....... μείνε μακριά απο τους δρόμους και τα πεζοδρόμια

ε οχι κ να κοψεις το τσιγαρο..
προς θεου..
χμμμμ κατσε να σκεφτω κατι αλλο.... :roll:

αααααα το βρηκα!!!
ΣΑΝΤΟΥΡΙ να μαθεις :wink:

Enia

Παράθεση από: "balland"αααααα το βρηκα!!!
ΣΑΝΤΟΥΡΙ να μαθεις :wink:

σαν...του...ροβιόλι?

ΚΑΡΑΛΟΛ

chriastina

poison-girl
α) Αυτό το΄΄ να θυμηθώ κι εγώ τα νιάτα μου΄΄ με πλήγωσε.Αν εσυ στα 27 λες να θυμηθείς τα νιάτα σου,εγώ στα 38 τι να θυμηθώ?
β) Τι είναι πιο δύσκολο να αντέξω,την φωνάρα σου ή την τρέλλα σου?

balland
Καλό το σαντούρι όμως δεν υπάρχει τρόπος να παίζω σαντούρι απο την θέση του οδηγού.Άστο,πριν σας ρωτήσω το είχα σκεφτεί κι εγώ,δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

526 Επισκέπτες, 1 Χρήστης