Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 576
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 575
  • Total: 576
  • Leon

Aντρες vs Γυναίκες

Ξεκίνησε από snoopy, Μαΐου 17, 2005, 09:37:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

ego den to pira an einai kalhtero kai kata pio tropo na eisai anadras i gynaika alla genika ti 8 aprotimouses...den xero an kapioi -es piran tis apandiseis mou me th la8os ennoia emena auth einai i gnomi mou pandos..kai na xanageniomouna 8a h8ela na hmoun koritsaki kai na nioso to 8auma tis fisis..mia genna!..meta as ginonmoun andras..xixiiix :roll:

Rakendytos

φτου ρε γαμωτο..
Τι ειπα ρε Λιλα?? Αυτο ειπα.. Αν και το πηρα στα χερια μου πρωτος εγω..πριν απο την σχωρεμενη δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βιωνει η μανα..
Ειναι ο μονος λογος που θα θελα να μουν γυναικα..

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"φτου ρε γαμωτο..
Τι ειπα ρε Λιλα?? Αυτο ειπα.. Αν και το πηρα στα χερια μου πρωτος εγω..πριν απο την σχωρεμενη δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βιωνει η μανα..
Ειναι ο μονος λογος που θα θελα να μουν γυναικα..

kala esena se sinxoro giati eisai kai dhdhmos kai toso glikoulis..akoma n afigeis diakopes mikro mou?

pote 8 apame gia banaki? :wink:

Rakendytos

Ο Ρακενδυτος επεστρεψε απο Ικαρια μετα απο 15ημερες διακοπες αλλα απ οτι φαινεται δεν εγινε αντιληπτη η απουσια του..
Αναχωρει για το δευτερο μερος διακοπων τη 1η Σεπτεμβριου για Ηρακλειο Κρητης με μια διακοπη 2 ημερων για την Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης..
Να πει μια καλησπερα στον αρχοντα..

voliwtisa

Θα περάσεις να με πάρεις;  :P

Rakendytos

..θα σε παρω ματια μου, με οποιον τροπο θες  :wink:

:bath:

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Ο Ρακενδυτος επεστρεψε απο Ικαρια μετα απο 15ημερες διακοπες αλλα απ οτι φαινεται δεν εγινε αντιληπτη η απουσια του..
Αναχωρει για το δευτερο μερος διακοπων τη 1η Σεπτεμβριου για Ηρακλειο Κρητης με μια διακοπη 2 ημερων για την Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης..
Να πει μια καλησπερα στον αρχοντα..

krhth e...kala na peraseis...! :D kai xoris emas ..

575 Επισκέπτες, 1 Χρήστης