Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,380
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΚΙΑ!!

Ξεκίνησε από snoopy, Μαΐου 17, 2005, 09:40:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

poios einai erwteymenos k den to phra xampari gmt???????

balland

Παράθεση από: "snoopy"Mην αρχίζεις τη μουρμούρα..!..
ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΚΙΑ!!

Πόσο αρνητικά  επηρεάζει η γκρίνιαμια σχέση;  

Νομίζετε.... ότι γκρινιάζετε;
Νομίζετε.... ότι γκρινιάζει ο σύντροφός σας;

...για να δούμε!

πω πω ουτε να την θυμαμαι δεν αντεχω την γκρινια
της τελευταιας μου σχεσης!!!
απο την πρωτη μερα αυτη η δουλεια γινοταν!!!!

δεν επιρρεαζει απλως την σχεση!!!
την τελειωνει !!!!!!

PoiSoN_GiRL

Βρε Βρε ... γκρινια γκρινια γκρινια ... μακρια απο εμας !
Δεν την αντεχω την γκρινια .. ουτε τη μουρμουριτσα .. ουτε τα παραπονακια ... ουφφφφφφ ..
Ασχημο πραγμα να σου γκρινιαζουνε (και κυριως χωρις λογο)  :?  :?

Teo

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "Teo"Συγνωμη, μια ερωτηση.....

Γκρινια ειναι αυτο που ακουμε το βραδυ που παμε για υπνο, το μεσημερι που τρωμε ή το πρωι που ξυπναμε;

....ή ειναι ολα το ιδιο;

Εμ εκεί που δουλεύυεις...τι περιμένεις???????να μην γκρινιάζουν???χοχοχοχο!!! μήπως ακούς πολλές ειδήσεις? :!:  :!:  :!:

Αγαπημενο μου snoopaki εννοω απο τον/την εκαστοτε συντροφο μας....

snoopy

Pantws akoma perimenoume na mas peis Sotinolkaa me poia eisai erwteumenos kai poia griniazei toso  :oops:  :oops:  :oops:

Evitaki

pesta bre snoopy ayto prospathw na mathw k egw  alla den leei to xameno

balland

για να γυρισουμε κ παλι στο θεμα μας
εχει τεραστια διαφορα η γκρινια απο το παραπονο..
βεβαια καποιοι-ες το παραπονο τους το εκφραζουν με λαθος τροπο
με αποτελεσμα να καταληγει σε καυγα κατι που απλα ενοχλει
τον εναν απο τους δυο στο ζευγαρι... :roll:

snoopy

Evita mou , apo monos tou allakse to 8ema....kai twra pou einai ta duskola to ksanalazei :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Enia

Εγώ πάντως μετά από όλα αυτά τα μυνηματάκια σας, έχω να πω δύο πραγματάκια...

*Enia σηκώνεται και παίρνει ύφος για εξομολόγηση στον κλειστό κύκλο του group-therapy...

εγώ κάνω συνέχεια παραπονάκια και μουρμουρίτσες... νομίζω ότι είμαι γκρινιάρα...  :cry:  :cry:  :cry: αλλά δε θέλω να είμαιαιαι...  :oops:
άμα με βλέπετε να γκρινιάζω να μου το λέτε και να με σταματάτε... οκ?  :roll:  :oops:

ζνιφ.... :oops:

αυτά... :oops:

:P  ...kai twra fa stamathsw tis gkrinies kai fa fkafw...  :P

snoopy

ax Enia kai egw mia apo ta idia....den 8elw na eimai alla einai auto pou lene kai oi Amerikanoi: I CANT HELP IT  :!:  :!:  :!:      pragmatika omws merikes fores.....griniazw se xamilous tonous alla polu wra!

snoopy

xoxoxoxoxo!kai kati allo pou mou hr8e sto mualo twra...
An mia gunaika stamatisei na griniazei ................den 8a aresei stous antres! Etsi pistevw. Lene oti kai kala griniazoume ktl ktl ktl... alla an stamathsoume....?????.... tote 8a arxisoun na lene oti kati den paei kala (px oti ton apatame ktl).
Einai etsi h den einai?...Opote griniazeis kai exeis to kefali sou isixo :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Παράθεση από: "snoopy"xoxoxoxoxo!kai kati allo pou mou hr8e sto mualo twra...
An mia gunaika stamatisei na griniazei ................den 8a aresei stous antres! Etsi pistevw. Lene oti kai kala griniazoume ktl ktl ktl... alla an stamathsoume....?????.... tote 8a arxisoun na lene oti kati den paei kala (px oti ton apatame ktl).
Einai etsi h den einai?...Opote griniazeis kai exeis to kefali sou isixo :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Τι να πω?... Κι εμένα μου λέει ο κολλητός μου 'Γκρινιάζεις αλλά γι'αυτό σ'αγαπάω' και με μπερδεύει!!! Στάνταρ, αν σταματούσα να κάνω παραπονάκια θα ανησυχούσε ο κόσμος γύρω μου ότι κάτι σοβαρό μου συμβαίνει! Ααα, δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου! Εξάλου, αφού τα λεω, τα λέω, ξεθυμαίνω και τα ξεχνάω αμέσως μετά! (είναι κι αυτή η μνήμη χρυσόψαρου που έχω!) εεε, μα δεν είναι καλύτερα έτσι!?  :wink:

PoiSoN_GiRL

Λιλακι .. βρε μηπως ο κολλητος σου κι ο κολλητος μου ειναι το ιδιο ατομο ??
Εχω παρατηρησει πολλες ομοιοτητες πλακα πλακα !
Ολα αυτοι οι αγιοι ανθρωποι τα περνανε τελικα !! Ας ειναι καλα τα παιδια !  :lol:  :lol:

riaghul

Ουτε γκρινια....
Ουτε παραπονα...

???????????????

Δεν γκρινιαζω ..επειδη δημιουργειται μια βαρια ατμοσφαιρα
κι αυτο με ενοχλει...
Δεν παραπονιεμαι ..επειδη καθε φορα θαρρω πως λαμβανω κι εχω αυτο που μου αξιζει..καλο η κακο..δεν εχει σημασια..
ασε που εχω συμβαλλει συνειδητα ή ασυνειδητα να γινει οτι γινει..
Αρα με τον εαυτο μου "θα τα βαλλω"
 :)

Teo

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "snoopy"xoxoxoxoxo!kai kati allo pou mou hr8e sto mualo twra...

Τι να πω?... Κι εμένα μου λέει ο κολλητός μου 'Γκρινιάζεις αλλά γι'αυτό σ'αγαπάω' και με μπερδεύει!!! Στάνταρ, αν σταματούσα να κάνω παραπονάκια θα ανησυχούσε ο κόσμος γύρω μου ότι κάτι σοβαρό μου συμβαίνει! Ααα, δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου! Εξάλου, αφού τα λεω, τα λέω, ξεθυμαίνω και τα ξεχνάω αμέσως μετά! (είναι κι αυτή η μνήμη χρυσόψαρου που έχω!) εεε, μα δεν είναι καλύτερα έτσι!?  :wink:

.....Έχετε κανει ποτε την περιεργη σκεψη τι θα γινει αν αποφασισει να ξεθυμάνει και ο ......αλλος ..... :twisted:

898 Επισκέπτες, 1 Χρήστης