Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 285
  • Total: 285

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

ballandako
λυπάμαι (δεν σε λυπάμαι).Σαφώς και δεν ικανοποιούμε με τις τραγικές επιπτώσεις του λάθους σου,επειδή όμως δεν ξέρω επιλέγω να κάνω stop εδώ. Τι λες, πάμε τώρα για μεγάλες χαρές και μεγάλες επιτυχίες? Για αλλαγή βρε αδελφέ. (σημ κι εδώ θέλω μπααααααααααμ)

balland

Παράθεση από: "chriastina"ballandako
λυπάμαι (δεν σε λυπάμαι).Σαφώς και δεν ικανοποιούμε με τις τραγικές επιπτώσεις του λάθους σου,επειδή όμως δεν ξέρω επιλέγω να κάνω stop εδώ. Τι λες, πάμε τώρα για μεγάλες χαρές και μεγάλες επιτυχίες? Για αλλαγή βρε αδελφέ. (σημ κι εδώ θέλω μπααααααααααμ)

πριν μερικα χρονια ειχα επιτυχιες... :)

τωρα δεν την βλεπω την επιτυχια ουτε με μακαρονι... :roll:

chriastina

μήπως χρησιμοποιείς σπαγγέτι? πάρε τα χοντρά για παστίτσιο (τι λέω τέτοια ώρα και πείνασα?)

σοβαρεύομαι. balland αν έχεις καταλάβει προσπαθώ να κρατώ μια κάπως χιουμοριστική να το πω,ευδιάθετη να το πω, αισιόδοξη αν το θες στάση απέναντι στις στενάχωρες διαθέσεις σου. αν το θες φίλε να σε πάρει απο κάτω κι εγώ μαζί σου, για πολύ απο κάτω μιλάμε διότι κι εδώ δεν θέλω ημίμετρα........

balland

Παράθεση από: "chriastina"μήπως χρησιμοποιείς σπαγγέτι? πάρε τα χοντρά για παστίτσιο (τι λέω τέτοια ώρα και πείνασα?)

σοβαρεύομαι. balland αν έχεις καταλάβει προσπαθώ να κρατώ μια κάπως χιουμοριστική να το πω,ευδιάθετη να το πω, αισιόδοξη αν το θες στάση απέναντι στις στενάχωρες διαθέσεις σου. αν το θες φίλε να σε πάρει απο κάτω κι εγώ μαζί σου, για πολύ απο κάτω μιλάμε διότι κι εδώ δεν θέλω ημίμετρα........

αν θες να δεις το πολυ απο κατω
μπες μσν να δεις φωτο..ολα τα λεφτα λεμε!! :twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "balland"ΑΝΤΕ
Κ
ΣΤΑ
ΔΙΚΑ
ΣΟΥ
ΠΟΒΑΤΟ
:twisted:

α μπραβο ! επειδη ξερω οτι ειναι η κρυφη σου επιθυμια αυτη .. στο ευχομαι ολοψυχα ! και οχι μονο αυτο .. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !!
εγω ειμαι μικρη ακομα για τετοια πραγματα ! λεω να ζησω λιγο πιο χαλαρη !

Υ.Γ. Οποιος μου ξαναπει και στα δικα μου, θα τον καταραστω  :twisted:  :twisted:

μακαρι!!!
απο το στομα σου κ στου θεου τα αυτια!!!
κ επειδη δεν με πιανουν εμενα πια αλλες καταρες...
σου ευχομαι ολοψυχα ο σαββατογεννημενος

του χρονου κ με διδυμα τετοια εποχη...

φιρι φιρι το πας εσυ μικρε μου .. θα μαλλιοτραβηχτουμε δεν το βλεπω να παραμενουμε ψυχραιμοι !! Πρεπει να με μισεις δεν εξηγειται αλλιως !!
Γιατι μου ευχεσαι πραγματα που προσπαθω να αποφυγω διακριτικα ??
τι σου εχω κανει βρε ???
γιατι τοση κακια ??  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"καλημέρα
poison,εγώ γέλασα πάρα πολύ με τις πεθερές.Ήταν και οι 2 κάποιας ηλικίας,με καλοκαιρινά φορέματα,πεδιλάκια και το μαλλί κόκκαλο. Έπεφτε η βροχούλα και κάνανε σαν να ήταν οξύ.Νύφη και γαμπρός ψυχραιμότατοι.
Ευτυχώς τούμπα δεν έπασε γιατί θα ακουγόταν το γέλιο μου μέχρι τον γάμο που πήγες εσύ..............

φιλεναδα τελικα δεν περασαμε και ασχημα ε ?? μια ιδεα ηταν ολα ! ειδες που εφτιαξε η διαθεση μας απο το πρωι και τελικα πηγαμε προετοιμασμενες ?? χαχαχα! παντως στον επομενο γαμο (φτου μακρια απο εμας) θα παμε μαζι !! Πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας !! φιλακια πολλα και keep αντιστεκειν στη μαστιγα του αιωνα !!!!!! xaxaxa  :lol:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"φιρι φιρι το πας εσυ μικρε μου .. θα μαλλιοτραβηχτουμε δεν το βλεπω να παραμενουμε ψυχραιμοι !! Πρεπει να με μισεις δεν εξηγειται αλλιως !!
τι σου εχω κανει βρε ???

κακια οι ολοψυχες ευχες μου???
κακια κατι που εσυ εχεις λυσσαξει να κανεις???
το να γινεις μανα...
αλλα λες λοιπον κ αλλα εννοεις παλιοποβατο???

chriastina

balland
απο πότε για να γίνει μια γυναίκα μάνα πρέπει ντε και καλά να περάσει μέσα απο τον γάμο εαν δεν το θέλει?

poison
μάντεψε τι με περιμένει και αυτό το Σάββατο?
(πριν μερικές ημέρες ήμουν σε κηδεία και θυμήθηκα την ατάκα να λέω και στα δικά σας,............γέλαγα μόνη μου φυσικά)

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
απο πότε για να γίνει μια γυναίκα μάνα πρέπει ντε και καλά να περάσει μέσα απο τον γάμο εαν δεν το θέλει?

poison
(πριν μερικές ημέρες ήμουν σε κηδεία και θυμήθηκα την ατάκα να λέω και στα δικά σας,............γέλαγα μόνη μου φυσικά)

ειπα εγω για γαμο???
κ μετα λες οτι δεν συνεννοουμαστε..
εγω για διδυμα ειπα μονο..
κ εσυ γιατι πεταγεσαι??
θες καμια ευχη κ εσυ μηπως τωρα που εμαθες οτι ειμαι σαββατογενημμενος??? :twisted:

chriastina

ουπς
α)γράψε λάθος
β)όποια μέρα και να είσαι γεννημένος αυτή η ευχή δεν πιάνει σε εμένα

balland

Παράθεση από: "chriastina"ουπς
α)γράψε λάθος
β)όποια μέρα και να είσαι γεννημένος αυτή η ευχή δεν πιάνει σε εμένα

που να σου πεσει το τζοκερ μετα απο 20 τζακ ποτ κ να μου δωσεις το 1/3 των κερδων σου!!!

chriastina

για την ευχή με τα δίδυμα εννοούσα,
αν ΚΕΡΔΙΣΩ το τζόκερ που λες χαλάλι σου το 1/3 (δεν ευχόμαστε να μας "πέσει" το τζόκερ διότι μπορεί να μας πέσει στον υπόνομο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις, οι λέξεις έχουν δύναμη)

balland

Παράθεση από: "chriastina"για την ευχή με τα δίδυμα εννοούσα,
αν ΚΕΡΔΙΣΩ το τζόκερ που λες χαλάλι σου το 1/3 (δεν ευχόμαστε να μας "πέσει" το τζόκερ διότι μπορεί να μας πέσει στον υπόνομο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις, οι λέξεις έχουν δύναμη)

οκ,εχεις δικιο σε αυτο που ειπες..
παμε παλι την καταρα...

'ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΤΖΑΚ ΠΟΤ
Κ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ 1/4(κανω κ σκοντο)ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΟΥ!!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"φιρι φιρι το πας εσυ μικρε μου .. θα μαλλιοτραβηχτουμε δεν το βλεπω να παραμενουμε ψυχραιμοι !! Πρεπει να με μισεις δεν εξηγειται αλλιως !!
τι σου εχω κανει βρε ???

κακια οι ολοψυχες ευχες μου???
κακια κατι που εσυ εχεις λυσσαξει να κανεις???
το να γινεις μανα...
αλλα λες λοιπον κ αλλα εννοεις παλιοποβατο???

Βρε το να γινω μανα να μου το ευχηθεις ... τον γαμο τι τον μπερδευεις στη μεση ??  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"balland

poison

πες τα βρε φιλεναδα γιατι κι εγω που τα λεω .. μονη μου τα ακουω ! λολ !
οκ δεν λεω οτι ειναι οτι πιο νορμαλ να γινεις μαμα χωρις να παντρευτεις πρωτα .. αλλα αν το εξετασουμε απο την αλλη πλευρα .. ειναι νορμαλ κατασταση αυτη του ''γαμου'' ??
Ξερω πολλους γαμους που πατωσανε και μακαρι οι συμμετεχοντες στο μυστηριο να ειχαν παρει διαζυγιο εγκαιρως ωστε να μην προκαλεσουν τοσο μεγαλη ζημια στις παιδικες ψυχουλες που απεκτησαν ..
Τελοσπαντων ας μην το αναλυσω το θεμα γιατι συγχιζομαι και δεν ειμαι για τετοια πρωι πρωι ! λολ

Πες μου οτι πας σε γαμο παλι !!!!!!!!!!!!!
Ε οχι ! Δεν θα το αντεχα στο καπακι ενα δευτερο γαμο ...
Παλι καλα που εγω για φετος τις ''κοινωνικες'' μου υποχρεωσεις τις ξεπεταξα .. λολ
φιλεναδα καλο κουραγιο ευχομαι .. και μακρια απο εμας !!

Υ.Γ. Στην κηδεια να υποψιαστω οτι στο ''αχ που πας Χαραλαμπε και μ' αφηνεις'' εσυ κρυφογελουσες ?? λοοοοοοοοολ
Να ζησουμε να τον θυμομαστε τον Χαραλαμπο ... παλι καλα που δεν αρχισες τις ευχες να γινουμε τελειως ρομπα !!

φιλουμπεςςςςςςςςςςςςςς εφυγα για δουλεια (porca mizeria ...)  :?

285 Επισκέπτες, 0 Χρήστες