Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Σκεφτομαι την Λιλα που μετακομιζει ..
Σκεφτομαι οτι ξεχασα να φαω για μεσημερι και πειναω τωρα ..
Σκεφτομαι οτι σημερα εχω να παω σε γαμο και γμτ την τρελα μου .. θα με ζαλισουνε με το ''ντιρινταχτα'' και το ''και στα δικα σου'' ..
Σκεφτομαι οτι ειναι καιρος να σταματησω να σκεφτομαι ..  :shock:

chriastina

Καλημέρα
ευχαριστώ evita και enia για τις προτάσεις,θα τις σκεφτώ σοβαρά.

poison
κι εγώ έχω να πάω σε γάμο σήμερα κι όταν έχουν περάσει λιγάκι τα χρόνια να ξέρεις πως δεν αρκούντε σε ένα ξερό "και στα δικά σου" μα συνεχίζουν με κάτι όπως " απο εσένα πότε θα φάμε κουφέτα?".
Συνήθως και στις δύο φράσεις συμπληρώνουν και το καταπληκτικό
" επιτέλους"

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"Καλημέρα
ευχαριστώ evita και enia για τις προτάσεις,θα τις σκεφτώ σοβαρά.

poison
κι εγώ έχω να πάω σε γάμο σήμερα κι όταν έχουν περάσει λιγάκι τα χρόνια να ξέρεις πως δεν αρκούντε σε ένα ξερό "και στα δικά σου" μα συνεχίζουν με κάτι όπως " απο εσένα πότε θα φάμε κουφέτα?".
Συνήθως και στις δύο φράσεις συμπληρώνουν και το καταπληκτικό
" επιτέλους"

chriastina μου αστα .. δεν τα μπορω καθολου αυτα .. με βαρια καρδια παω .. οκ δεν λεω , να ζησουνε, να ευτυχισουνε τα παιδια, αλλα εγω τι φταιω ? Δεν μου φτανει που θα εχουμε κλαμματα και συγκινησεις .. δεν μου φτανει το ντουρου ντουρου μετα στη δεξιωση .. (θα αρρωστησω η rockou) δεν μου φτανουν ολα αυτα .. πρεπει να ντυθω και ''ευπρεπως''
και πες ολα οκ μεχρι εδω .. το ''και στα δικα σου'' ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ??
Μου φαινεται θα αρχισω να εφαρμοζω αυτο που διαβασα σε καποιο θεματακι (αν το βρω θα σε παραπεμψω !!) ''θα αρχισω κι εγω να πηγαινω στις κηδειες και θα αρχισω να λεω ''και στα δικα σας'' μηπως και το κοψουνε το ρημαδι !!!'' λοοοοοοοολ  :wink:

chriastina

poison
έχω ξυπνήσει απο τα χαράματα,είμαι στην δουλειά (μονον εδώ έχω p/c)
μουρμουράω απο το πρωί με τον παλιόκαιρο και..... διαβάζω την παραπάνω ατάκα. Νά΄σαι καλά κοριτσάρα, μου έφτιαξες το κέφι. Ακόμα γελάω.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"poison
έχω ξυπνήσει απο τα χαράματα,είμαι στην δουλειά (μονον εδώ έχω p/c)
μουρμουράω απο το πρωί με τον παλιόκαιρο και..... διαβάζω την παραπάνω ατάκα. Νά΄σαι καλά κοριτσάρα, μου έφτιαξες το κέφι. Ακόμα γελάω.

chriastinaki μου τι αλλο να πω κι εγω η γυναικα ! στο απροχωρητο εχω φτασει ! ''και στα δικα σας'' ''και ποτε με το καλο?''
Ε ΠΟΤΕ ! κι αν θελουνε το καλο μας .. κομμενες οι καταρες !! αδικο εχω κουκλα μου ??
αντε μην τα παρω και πριν μου πουνε ''και στα δικα σου'' τους αρχισω απο μονη μου !! χαχχαχαχα ! ξερεις καμια φορα η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια !!  :wink: Μωρε καλα που το σκεφτηκα ! αυτο θα κανω ! θα αρχισω να μουρμουραω πριν με προλαβουνε !!!!  :wink:  :wink:

σμουτςςςςςς ! καλη δουλιτσα και υπομονη ! εχουμε σαββατοκυριακο μπροστα μας ! καλη ξεκουραση σου ευχομαι και να περασεις οσο καλυτερα μπορεις !  :lol:  :lol:

SALTARISMENOS

poisonaki mou an sou poune kai sta dika sou tha kaneis kati polu aplo tha tous apantiseis esy ante kai toy xronou llooooooll

chriastina

poison έχω πρόταση
να βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, θα τους τσακίσουμε τα νεύρα.
Λες μετά απο αυτό να βγεί παραρτημα και να μην μας ξανακαλέσουν?
Αμην.

SALTARISMENOS

to epagelma tou melonotos epagelmatias kalesmenos se gamous looooooool

PoiSoN_GiRL

Βασιλακη μου αν τους πω και του χρονου και πιασει η ευχη μου .. κανονισε να κρυφτεις μετα γιατι παλι του χρονου θα τρεχω σε γιορτες και πανηγυρια .. και πιστεψε με .. θα θυμωσω πολυ μα παρα πολυ μαζι σου ! λοοοοοοολ

chriastina μου δεκτη η προταση σου !! Διαλεξε ποιον γαμο θελεις να καταστρεψουμε και φυγαμε ! στα οπλααααααααααααααααα !
κι αμα ξαναδεις προσκλητηριο στη ζωη σου εμενα φτυσε με !!
Υ.Γ. παρελειψα να σου πω οτι στον τελευταιο γαμο που πηγα πριν 5-6 χρονια το νιοπαντρο ζευγαρι οταν εμφανισε τις φωτογραφιες απο τον γαμο .. δεν μου ξαναμιλησε ..
Ειχα παει απο πισω κι εκανα γκριματσες σε ολες τις νυφικες τους φωτογραφιες !  :twisted:  :twisted:

chriastina

poison
ετομάζομαι να κλείσω το μαγαζί (επιτέλους) και το καθυστερώ για κάτι τέτοιες ατάκες σου.Δεν με νοιάζει τι καιρό έχει, μου εχεις φτιάξει την μέρα.
(τις φαντάζεσαι τις νύφες που βάση των προηγούμενων ημερών σίγουρα θα έχουν κλείσει εντελώς καλοκαιρινά νυφικά? φρίκη θα έχουν πάθει. άσε και τις μαζώξεις στα κτήματα για το γνωστό γλέντι.....)

(τα μαζεύω πια και φεύγω, ίσως και να το διασκεδάσω τελικά σε αυτό τον γάμο. θα τα πούμε απο Δευτέρα, περιμένω λεπτομέριες φρίκης)

PoiSoN_GiRL

αχ φιλεναδουμπι μου πολυ χαιρομαι που φευγεις χαρουμενη ! αντε με στεναχωρησες το πρωι που σε ειδα με μελαγχολικο μουτρακι ..
Λοιπον τα μαζευω κι εγω .. παω να φορεσω αδιαβροχο και γαλοτσα και θα σκασω μυτη στο μυστηριο πολυ trendy !! (εγκεφαλικο θα παθει το ζευγος..) οσο για το νυφικο .. εκει θα γελασουμε .. πλιτς πλιτς στα νερακια το πεπλο .. θα σαβουριαστει και το παρανυμφακι πουθενα , θα δω καμια απιστευτη τουμπα , παλι θα κανω πιπι πανω μου απο τα γελια .. θα εχω και την μανα της νυφης να με σκουνταει να σκασω .. αλλα το βιολι μου εγω ! Λοιπον ζουζουνα μου καλα να περασεις στον δικο σου γαμο και την Δευτερα ραντεβου να ανταλλαξουμε πικαντικες-ανατριχιαστικες λεπτομεριες  :lol:  :lol:

Υ.Γ. βρε μηπως παμε στον ιδιο γαμο και δεν το ξερουμε ?? τουλαχιστον να γνωριστουμε να βγει και κατι καλο απο το ολο μπαλαμουτι-μυστηριο-καταδικη !!  :lol:  :lol:

Y.Γ. 2 να μην ξεχασεις να φορεσεις το καπελακι-ομπρελιτσα ! να εισαι κι εσυ trendy σε αυτο τον γαμο να σε αναγνωρισω πιο ευκολα ! σμουτςςςςςςς τα λεμε στο μυστηριο !!  :wink:  :wink:

SALTARISMENOS

h ousia einai mia paidia mesa se 20 lepta katastrefeis tin zwh sou gia panta kai then to perneis xampari :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Τι 20 λεπτα ?? εσυ προχθες δεν μου ειπες οτι κραταει γυρω στα 10 λεπτα ??
ψεμματα μου ειπες για να με ψησεις να παω ?? Δεν μου ειπες οτι κανουνε περικοπες κλπ βρε καλο μου ??  :shock:  :shock:

SALTARISMENOS

perikopes eipa vre zontobolo oxi oti pantreyese pernontas apeksw loooooool ante kala na perasete kai kala toumperlekia :roll:

PoiSoN_GiRL

:evil:  :evil:  :evil:  ξεχασα .. θα εχουμε και το ντιρι ντιρι στο αφτι μας ..
τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :evil:  :evil:

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες