Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,422
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

.....ειστε Gay;

Ξεκίνησε από Teo, Μαΐου 18, 2005, 03:46:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LaStDrIvE

prepei na sas pw oti ekana to test kai bgika gay:P

LaStDrIvE

eimai kata 40% gay!   oso pataei enas elefantakos sta 4 tou podarakia diladi....

episis mou  leei oti eimai TOO STRAIGHT ...xmm kai aporw...me 40% gay eisai poly straight?...xmmmm kati dne paei kala me to test....

mou leei san sxolio: Lossen up my straight mate! these days women like a man with some softer edges to grab onto...

lete na fteei epidi apantisa oti tha ithela na imuna indianos?:P

axaxaxax

LaStDrIvE - R.I.P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχαχαχαχαχαχαχα ! αχ βρε minoraki μου !! λες τελικα να το κανω αυτο το τεστ ??  :roll:  :roll:

αστο καλη μου..
νομιζω οτι κ εσυ μαζι μου πρεπει να φοβασαι το αποτελεσμα.. :roll:

ballandako κοιτα πως φιλοσοφησα το θεμα :
πες οτι κανω το ρημαδοτεστ .. βαση λογικης λοιπον θα πρεπει να χαρακτηριστω ως gay εφοσον εχω κληση στους αντρες !!
Για φαντασου ομως αυτο το περιβοητο τεστ να με αναδειξει ''μη gay'' ...
αυτο συνεπαγεται οτι δεν θα πρεπει να μου αρεσουν οι αντρες αλλα οι γυναικες .. και πιστεψε με αν ανακαλυψω κατι τετοιο .. παιζει να καταπιω ολοκληρο κουτακι με πινεζες ... και αλλα πολλα ...
Σκεφτομαι λοιπον να μην το κανω το τεστ .. τι λες ???  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"prepei na sas pw oti ekana to test kai bgika gay:P

σε αυτο ακριβως το σημειο ειναι που πεφτω ανασκελα και τρεχετε να μου φερετε το πως το λενε αυτο το μαραφετι .. αιθερας ??  :shock:  :shock:

Ntama

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο GAY??????  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"eimai kata 40% gay!   oso pataei enas elefantakos sta 4 tou podarakia diladi....

episis mou  leei oti eimai TOO STRAIGHT ...xmm kai aporw...me 40% gay eisai poly straight?...xmmmm kati dne paei kala me to test....

mou leei san sxolio: Lossen up my straight mate! these days women like a man with some softer edges to grab onto...

lete na fteei epidi apantisa oti tha ithela na imuna indianos?:P

axaxaxax

LaStDrIvE - R.I.P

σε αυτο εδω ακριβως το σημειο ειναι που συνερχομαι απο το πρωτο εγκεφαλικο της ημερας και μου λετε οτι ειναι Πρωταπριλια και μου κανατε μια ''αθωα'' φαρσα ...

το νου σου ρεμαλι .. εγω αυτο μονο λεω .. το νου σου ρεμαλι ...  :evil:  :evil:

gay ξε-gay εγω φετος θα γινω μανα κι εσυ τραγουδα οσο θελεις .. οριστε μας ..  :evil:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχαχαχαχαχαχαχα ! αχ βρε minoraki μου !! λες τελικα να το κανω αυτο το τεστ ??  :roll:  :roll:

αστο καλη μου..
νομιζω οτι κ εσυ μαζι μου πρεπει να φοβασαι το αποτελεσμα.. :roll:

ballandako κοιτα πως φιλοσοφησα το θεμα :
πες οτι κανω το ρημαδοτεστ .. βαση λογικης λοιπον θα πρεπει να χαρακτηριστω ως gay εφοσον εχω κληση στους αντρες !!
Για φαντασου ομως αυτο το περιβοητο τεστ να με αναδειξει ''μη gay'' ...
αυτο συνεπαγεται οτι δεν θα πρεπει να μου αρεσουν οι αντρες αλλα οι γυναικες .. και πιστεψε με αν ανακαλυψω κατι τετοιο .. παιζει να καταπιω ολοκληρο κουτακι με πινεζες ... και αλλα πολλα ...
Σκεφτομαι λοιπον να μην το κανω το τεστ .. τι λες ???  :roll:  :roll:

ma isa isa poy an se anakyrhksei no gay 8a shmainei oti 8a eisai eterofylo klp opote 8a sou aresoun ta agorakia k oxi ta koritsakia.

fmas

Παράθεση από: "LaStDrIvE"eimai kata 40% gay!  
episis mou  leei oti eimai TOO STRAIGHT ...xmm kai aporw...me 40% gay eisai poly straight?

Κρατάς το 40%...... Απλά μην ανισυχείς τόσο πολύ.........

LaStDrIvE

apo tou xronou opws eidate tha grafoume tris sto forum..  vre alitaki... katse ligo na xaroume prin kanoume kai pitsirikia... xeris ti xenixti exoume na rixoume?meta ta 30anta su lew..den me akous esy:(((

episis prepeina erevnisw afto peri gay... min mas bgei kana pitsiriki "OSA PERNEI O ANEMOS"......

oxou pou ise twraaaa?eisai online kai dned apantas se kanena minima.. me Boycotaris?:P

ela exw sokolata..kane aaaaaaa....
....

PoiSoN_GiRL

[size=18]αααααααααααααααααα ![/size]

(οταν ειναι για σοκολατα ... ειμαι παντα παρουσα !)
και μην χρησιμοποιεις δολιους τροπους για να με ξετρυπωνεις  :P

ασε με τωρα .. σου κανω μουτρα λεμε .. φερε την σοκολατα μου και φευγω !!  :P  :P

LaStDrIvE

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"glyfitzouraki mipws na xigithw?:P

αν ξηγηθεις και γλυφιτζουρακι .. ειμαι ικανη να απαντησω και καταφατικα στην προταση γαμου !!

*PoiSoN_GiRL ΔΕΝ δωροδοκειται και ΔΕΝ λαδωνεται !!

KiSSeS

re last esu vghkes 40% kai frikares.......

egw pou vghka 43% ti na pw?????????????????   :shock:  :shock:  :shock:

de tolmaw na to ksanakanw to test... meta 8a exw kai apodeiktika stoixeia.... de leei...........  8)  8)  8)

LaStDrIvE

axaxaxaxaxax.... gia ena 3% tha ta xalasoume?:PPPP

glifitzouraki paidia!!!!!!!!

KiSSeS

den einai mono to 3 re su... einai kai to fulo!!!!!

female kai 43% ntigkintagkas??????

802 Επισκέπτες, 1 Χρήστης