Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 814
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

.....ειστε Gay;

Ξεκίνησε από Teo, Μαΐου 18, 2005, 03:46:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

:shock:  :shock:  Ρε παιδιά, το έκανα το τεστ και με έβγαλε 50% γκευ.... ρε μπας και εχει χαλάσει το ρανταρ επειδή το κάναμε όλοι??? δεν είναι δυνατόν λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ntama

Συγνωμη βρε κορίτσια...

(Μινορακι και Κισσες σε σας μιλάωωωωωωωωωωω  :wink: )

πειράζει που προτιμώ κάτι σε... τέτοιο έιδος???  :P  :P  :lol:  :wink:  :wink:

minoraki

:D  :D  :D  :D μαιρουλι μουυυυυυυυυ......γλυκο και αγαπημενοοοοοοοο.....και ποιος σου ειπε, κουκλα μου, οτι εμεις προτιμουμε κατι αλλο? εεεεεεεεεεεεεεε???? ποιος??????
τετοια να βλεπουμε και να αναζωγονειται η ταλαιπωρη ψυχουλα μας!
φιλιαααααααααααα πολλααααααααααα......
(περιμενω και αλλη φωτογραφια) :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Μινοράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πάρε μωρο μου να χούμε να βλέπουμε  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

:oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:
τι κεφια ειχε ο θεος αραγε οταν εφτιαχνε τετοιου ειδους κορμια και προσωπα?

LaStDrIvE

kala kai emena dne exete photo mou??:PPP AXaxaxaxAX. ... axxx to topic se ligo tha  ine gia "18 kai anw"  me ena X  epanw aristera:P....

chriastina

ntama
κι εμένα 50% με έβγαλε........ αλλά ξέρω τι φταίει.........
φταίει το ότι ξέρω να αλλάζω λάδια στο αυτοκίνητο  :lol:  :lol:  :lol:

Ntama

Παράθεση από: "chriastina"ntama
κι εμένα 50% με έβγαλε........ αλλά ξέρω τι φταίει.........
φταίει το ότι ξέρω να αλλάζω λάδια στο αυτοκίνητο  :lol:  :lol:  :lol:

Λες και σε μένα να έφταιξε αυτο???  :wink:  :wink:  :twisted:

chriastina

ntama
ε! τώρα βεβαιώθηκα, εκείνη η ερώτηση φταίει για όλα!!!!!!!!

μηπως ξέρεις να αλλάξεις και μπουζί?  :lol:

KiSSeS

sorry re koritsia alla egw den kserw na allazw ladia... giati me evgale "fterwmenh" tote??????   :shock:

oso gia tis foto pou evales mairoula mou oi einai wraioi alla ti mou egkuatai oti den to ...pane to gramma ston taxudromo??????????????????? :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "chriastina"ntama
ε! τώρα βεβαιώθηκα, εκείνη η ερώτηση φταίει για όλα!!!!!!!!

μηπως ξέρεις να αλλάξεις και μπουζί?  :lol:

Μπουζί δεν ξέρω ν'αλλάζω, ξέρω όμως ν'αλλαζω λάστιχα όπως και τα φώτα (και όχι του αυτοκινήτου  :P λολ :twisted: ) 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:  :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "KiSSeS"sorry re koritsia alla egw den kserw na allazw ladia... giati me evgale "fterwmenh" tote??????   :shock:

oso gia tis foto pou evales mairoula mou oi einai wraioi alla ti mou egkuatai oti den to ...pane to gramma ston taxudromo??????????????????? :wink:  :wink:  :wink:

Εχεις δίκιο καλή μου... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ... εκει που έχουμε φτάσει γενικώς... :?  :?   :?  και σίγουρα δεν είναι θέμα "λαδιών" .... 8)  8)  8)  :lol:  :lol:  :lol:  λολλλλλλ :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

KiSSeS

e nai...... einai 8ema "AXladiwn"!!! :tongue:

sorry mairoula, alla ti ennoeis oti ksereis na allazeis kai ta fwta?? tou odhgou ennoeis???????  

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Μαιρουλααααααααααααα δεν ερχεσαι κι απο εδω που δεν ξερω να αλλαξω την λαμπα ?? Τρεις μερες στο σκοταδι βρισκομαι η δυστυχη !! λοοοολ  :P  :P

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μαιρουλααααααααααααα δεν ερχεσαι κι απο εδω που δεν ξερω να αλλαξω την λαμπα ?? Τρεις μερες στο σκοταδι βρισκομαι η δυστυχη !! λοοοολ  :P  :P

Καλέεεεε!!!! Τρέχτε γειτόνοιοιοι!!! Τρέχτε να προλάβετε, μπουρλότο θα μας γίνει η πριζόνα!!!

:P  :P  :P  :P  :P

Ποϊζονάκι μου... ΑΝ... λέω ΑΝ! επιχειρισεις να την αλλάξεις μόνη σου τη λάμπα, [size=18]θυμίσου να κατεβάσεις τον γενικό! [/size](και ή να έχεις φακό ή καλύτερα να το κάνεις το πρωί για να βλέπεις τι κάνεις!)

805 Επισκέπτες, 2 Χρήστες