Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 18, 2005, 07:13:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "balland"αντε να ερθει η τεταρτη να τελειωνει κ το φετινο δραμα του ελληνικου πρωταθληματος.....
για φαντασου στελιο να μην τελειωσει το πρωταθλημα ουτε και την τεταρτη.εκει θα ειναι το θεατρο του παραλογου πια.μακαρι ομως να τελειωσει για να ηρεμησουμε και λιγο..ελπιζω να τελειωσει με την ομαδα μου πρωταθλητρια εστω και με αυτον τον τροπο.  πανος

balland

ωχ μη μου λες τετοια κ ανησυχω..
ελεος πια φετος... :roll:

balland

ελληνικο πρωταθλημα

Panagiotis

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΘΩΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

balland

εννοια σου κ το ψαχνω παραλληλα οσο μιλαμε για αλλες φωτο που δεν θα ειναι τοσο αθωες.... :cry:

Panagiotis

ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΕΛΙΟ...ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟ Ε;ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

balland

ελληνικο πρωταθλημα2

fmas

Παράθεση από: "Panos69"ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΟΜΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.σεβομαι την ιεραρχιση σου αλλα δεν την δεχομαι.εγω πανω απ ολα βαζω το ποδοσφαιρο [μαι και παιζω κιολα απο μικρο παιδι].θα μου πεις τωρα δεν ειμαι και ο μονος η δεν σου λεω και κατι το ιδιαιτερο και ξεχωριστο..οπως και ναχει παντως αυτη ειναι η πρωτη μου ''αγαπη''αν και στρογγυλη..καλο σου βραδυ.φιλικα.  πανος

Λόγω του ότι έπαιζα μπάσκετ και εγώ η δικιά μου αγάπη είναι η πορτοκαλί μπάλα........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Sotinolkaa

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "chriastina"Δράμα-Καβάλα το πρωτάθλημα φέτος
είπα να μην συγχιστώ και το παίζω αδιάφορη

(σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..........)
μην χανεις ακομα τις ελπιδες σου.υπαρχει και το καυτατζογλειο για εμας που ειναι αρκετα δυσκολη εδραισως το δωρο τελικα να σας το κανει ο ''ηρακλης''.γεια σου χριστιανα
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ....ΤΑ  ΔΩΡΑ ΤΕΛΙΟΣΑΝΕ  ΓΙΑ  ΦΕΤΟΣ  ΠΑΜΕ  ΓΙΑ  ΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ.. :arrow:  :arrow:

fmas

Μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πιστεύω ότι θα τον κερδίσεται άνετα τον Ηρακλή........... Οψόμεθα.........

Άντε Αριανάρα Πάρε την κούπα να τρελαθούμε..... (Λέμε και καμιά μαμακία για να περνάει η ώρα.....)

balland

ακουσα:οτι ο ολυμπιακος στα 2 παιχνιδια που μενουν στο ενα θα ριξει 5 γκολ κ στο αλλο θα κανει γκελα...
το θεμα ειναι οτι δεν λενε σε ποιο ειναι τα 5 κ σε ποιο η γκελα...
δεν το λεω τυχαια..
απο ανθρωπο σε αθλητικο ραδιοφωνικο σταθμο το εμαθα..
ιδωμεν.....

fmas

Παράθεση από: "balland"ακουσα:οτι ο ολυμπιακος στα 2 παιχνιδια που μενουν στο ενα θα ριξει 5 γκολ κ στο αλλο θα κανει γκελα...
το θεμα ειναι οτι δεν λενε σε ποιο ειναι τα 5 κ σε ποιο η γκελα...
δεν το λεω τυχαια..
απο ανθρωπο σε αθλητικο ραδιοφωνικο σταθμο το εμαθα..
ιδωμεν.....

Μπορεί η γκέλα να γίνει σήμερα για να είναι τελείος αδιάφορος ο Ηρακλής (Θυμίσω ότι αν πάρει το κύπελλο ο Άρης δεν βγαίνει UEFA) και να ρίξει τα 5 (??) στον τελευταίο αγώνα του............

Θα δούμε σε 3 ώρες περίπου.......
Αν και το παιχνίδι το βλέπω για 3 ή 4 αν κρίνουμε από τις ομάδες.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

balland

εγω ξερω οτι κ παλι εγινε της κακομοιρας πριν τον αγωνα
απο τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ...
θα εχετε καποια στιγμη κ αλλες φωτο στην διαθεση σας
για να καμαρωσουμε αυτον τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ....

fmas

Balland οι υπέροχοι μαμάκες ήταν της ΕΛ. ΑΣ........ Ρε τούβλα περνάτε από την ίδια πύλη Αρειανούς και Ολυμπιακούς??????????? Τα επεισόδια γίνανε εκτός γηπέδου.... Τι να πει κανείς......... Πάντως οι Αρειανοί Ξελαρυγγιαστίκανε.......  :)  :)  :)  :)

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Panagiotis

Ας παρω και γω θεση σχετικα με το παιγχνιδι.λοιπον παιδια δεν μπορει κανεις να μην αναγνωρισει την ποδοσφαιρικη ανωτεροτητα του ολυμπιακου στο συγκεκριμενο ματς.ειδικα στο δευτερο ηταν καταιγιστικος οταν αναγκαστηκε ο αρης να βγει απο το καβουκι του και να κυνηγησει το ''γκολ''.δεν μπορουμε βεβαια να μην απονειμουμε και τα ευσημα στην ομαδα του ''αρη'' που παρα τα προβληματα της καταφερε να φανει ανταξια της φημης της σαν μεγαλη ομαδα μεχρι τωρα.πιστευω οτι πολυ συντομα θα ξαναπαρει την θεση που του αρμοζει στα σαλονια της α εθνικης.[προσοχη μιλαω μονο για την ομαδα και οχι για τους ανεγκεφαλους φιλαθλους της..]πανος

550 Επισκέπτες, 2 Χρήστες