Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,064
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ερωτηση

Ξεκίνησε από kap, Μαΐου 19, 2005, 06:53:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

καληνυχτουλες κι απο εμενα !
παω να κανω βουτια στο υπερδιπλο μου !!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

balland

καλη ξεκουραση κ σε εσενα μπεμπα...
τα λεμε αυριο πιθανοτατα...
ssssssssssssmmmmmmmmmmaaaaaaaaaatttssssssssssssssssssssssssss

PoiSoN_GiRL

m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@   :lol:  :lol:  :lol:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@   ]

:oops: ειπαμε με το μαλακο τα μακια σου βρε μπεμπα..
με αιφνιδιαζεις κ παθαινω το κατιτης μου ο αντρας :oops:

Evitaki

πω πω μακια.........
κοκκινισε η οθονη μου :P  :P  :P  :P  :P
ειρθα κ εγω
σιγα μη δεν ερχομουνα
εξαλλου τα νιαουριδια χωνουν παντου την μυτη τους

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@   ]

:oops: ειπαμε με το μαλακο τα μακια σου βρε μπεμπα..
με αιφνιδιαζεις κ παθαινω το κατιτης μου ο αντρας :oops:

Τι να κανω η αυθορμητη ... εχω και τα ξαφνικα μου μακιαμουκιασματα ..  :oops:  :oops:

Ας με καποιος, εχω αρχισει και ξεφευγωωωωωωωωωω !  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Οταν λεω '' Ας με καποιος, εχω αρχισει και ξεφευγωωωωωωωωωω ! ''

εννοω σε ελευθερη μεταφραση : '' Ας με μαζεψει καποιος .. αρχιζω και ξεφευγωωωωωωωωωω .. ''

(Σκουρα τα πραγματα .. τον αμαζευτο εχω μου φαινεται .. αρχισα να καταπινω κι ολοκληρες λεξεις .. )  :shock:  :shock:  :shock:

kap

σας βρίσκεται καμια τσίχλα και κανένα σκινί να την δέσουμε.  :lol:  :lol:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Οταν λεω '' Ας με καποιος, εχω αρχισει και ξεφευγωωωωωωωωωω ! ''

εννοω σε ελευθερη μεταφραση : '' Ας με μαζεψει καποιος .. αρχιζω και ξεφευγωωωωωωωωωω .. ''

(Σκουρα τα πραγματα .. τον αμαζευτο εχω μου φαινεται .. αρχισα να καταπινω κι ολοκληρες λεξεις .. )  :shock:  :shock:  :shock:

κοιτα να δεις ..
στην περιπτωση που το ξεχνας,
βαζουμε κ λιγο φαγητο στο στομαχι μας που κ που,ναι? :roll:

Enia

Παράθεση από: "kap"σας βρίσκεται καμια

τσίχλα??? :?:  :?  :?:  :?  :?: γουάτ φορ, ντιαρεστ καπ???  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "kap"σας βρίσκεται καμια

τσίχλα??? :?:  :?  :?:  :?  :?: γουάτ φορ, ντιαρεστ καπ???  :roll:  :roll:  :roll:

Enia ... τσιχλα = καλυτερα να μασας παρα να μιλας !!!!!!!!!!!!! λοοοοοοοοολ

Οσο για το δεσιμο kap ... ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ !!!
Δεν ειμαι εγω για δεσιμο (με σκοινι τουλαχιστον...) Ειμαι γενικα .. ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ !!!!!!!  :P  :P  :P  :P

Enia

Μααααλιστα...  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Μααααλιστα...  :roll:  :roll:  :roll:

Φιλεναδα εχε το νου σου .. εχω βασιμες υποψιες οτι παραμονευουν να με δεσουνε ...  :?  :?  :?  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

:rambo: τα τα τα ντα νταααα (μουσική επικίνδυνες αποστολές...)

:rambo: *Ένια είναι σε ετοιμότητα! :rambo:

Χεβ νο φίαρ πόιζον. Ένια ιζ χίαρ! :rambo:

Μουαχαχαχα!  :twisted:

balland

:roll: τι σας κανει να πιστευετε κατι τετοιο βρε κοριτσια :roll:

1105 Επισκέπτες, 1 Χρήστης