Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,542
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ !!!

Ξεκίνησε από Ntama, Μαΐου 23, 2005, 08:05:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"Βρε μουτράκι, Ποιζονίδιο και Φμασάκο συμπατριώτη...

ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!! :twisted:  :twisted:

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας...

Αλήθεια, ποιο ήταν το θέμα μας??

Ααααα ναι!! Λεγαμε Ποιζονίδιο, πότε επιτέλους θα γίνουμε και μείς μάνες???  :roll:  :roll:  :roll:  :wink:  :wink:  8)  8)

φιλεναδαααααααα ! δεν ηταν αυτο το θεμα νομιζω !! χαχαχα! Ηταν το ''μην πυροβολειτε τον υπαλληλο'' !!!!!!!!! (μου αρεσει που επιστρεψαμε στο θεμα μας !! χιχιχιχιχι)  :P

Ποτε θα γινουμε μανες ειπαμε ??  :roll:  :roll:

chriastina

Επειδή έχω περάσει αρκετά χρόνια εργαζόμενη σε καταστήματα να σας υπενθυμίσω και μιαν άλλη εκδοχή του "μην πυροβολείτε τον υπάλληλο"
Λοιπόν,όταν πάτε για ψώνια (κάποιοι τα κάνουν και για να ξεδώσουν)

........ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

SALTARISMENOS

emena apo tin alh then thelei na me purovolisei ala na mou anoiksei to kefali omos ta aisthimata ayta tis agaphs einai amibea looool  :P  :P  :P telika kserw na epiviwnw omos exw eidi anteksei 1.5 xrono stin pyra oxi tpt alo ton exw ton xaro synexeia panw apo to kefali mou gmt mpliax sinxistika pali

Ntama

Πάντως εγώ, θα πυροβολήσω κανέναν πελάτη καμιά μέρα... ολοι σεληνιασμένοι έρχονται στην τράπεζα... γρρρρρρρρρρρρρρ... :evil:  :evil:

Evitaki

σαλταρισμενε μου αντεχω 4 χρονια κ εσυ που εισαι ακομα στην αρχη τρελενεσαι???????? :(  :(  :?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

Σας εφαγα και τους δυο σας !! Η δικη μου αντοχη υπολογιζεται σε .. 6 χρονια !  :?  :shock:

Evitaki

kalh dynamh se oles mas......................... :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Εγώ τι να πω;
9 χρονάκια και ακόμα αντέχω στην ίδια δουλειά  ]

PoiSoN_GiRL

jesus !!!  :shock:  :shock:
gavrinaki μου τι τραβας κι εσυ κοριτσακι μου !!!  :shock:

Λοιπον στην δικη μας εταιρια (τεχνικη - κατασκευαστικη) συμβαινει το εξης :
Εκτος απο την συνθεση της εταιριας (ειμαστε 3 boss & 2 υπαλληλοι ! μην ρωτησετε πως γινεται αυτο !! λολ) εχουμε και τρελους πελατες (αγοραστες και οικοπεδουχους !!) αλλα παραλληλα το τηλεφωνο της εταιριας συχνα μπερδευεται με το τηλεφωνο ενος .. μαρμαρα ..!
Ξερεις λοιπον τι δραμα ειναι να χτυπαει το τηλεφωνο στις 8 το πρωι της Δευτερας και να σου λεει μια φωνη απο το υπερπεραν ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ.. Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ'' ?? :shock:  :shock:

Evitaki

καλημερα ποιζονακι
αχ τι μου θυμησες τωρα με το τηλ
ειναι ιουνιος εμεις να πηζουμε στην ζεστη να τρεχουμε να βγαλουμε φπα
κ να βαραει το τηλ πρωι πρωι κ να θελουνε να τους κλεισουμε δωματιο για τις διακοπες τους.......lllllllllllollllllllllll μετα κλεινεις εσυ εισητηριο για το δαφνι.......
θελω διακοπεςςςςςςςςςςςς
κλαψψψψψψψψψ

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχαχα ! αυτα ειναι ! εμεις να ψηνομαστε κι ο αλλος να κανει διακοπες .. εγω αυτο το λεω ΘΡΑΣΣΟΣ  :evil:  :evil:  :evil:
Οσο για το θεμα των διακοπων .. κουραγιο μικρη μου .. κι εγω τον Αυγουστο περιμενω .. (την βγαζω δεν την βγαζω μεχρι τοτε ..) ουαααααααααααααααααααααα  :cry:  :(

Evitaki

αστα ποιζονακι να του λες οτι ειναι λογιστικο γραφειο κ οτι κανει λαθος
κ αυτος να σου λεει
-μα γλυκεια μου εσεις δεν κανετε διακοπες??????
τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

PoiSoN_GiRL

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:
ΑΙΣΧΟΣ ...
επρεπε να τους κλεινεις εισιτηρια , να τους στελνεις στα λιμανια και στους σταθμους και να ψαχνονται να βρουνε ακρη .. να σου πω εγω μετα .. ξαναπαιρνουν τηλεφωνο να σου σπασουνε τα νευρα ?? χαχαχαχα !  :wink:

Evitaki

λαθος ητανε αλλιως θα σου ελεγα εγω που θ ατους εστελνα
αλλα ειπα φετος ετσι κ ξαναπαρουν κ μου πουνε τπτ τετοιο
θα τους στειλω εγω απο εκει που δεν θα ξαναγυρισουν
αντε κ συγχηστηκα
που θ απαει θα ερθει ο αυγουστος
3εβδομαδες θα καθησω

PoiSoN_GiRL

βρε λαθος ξε-λαθος .. εσυ επρεπε να το παιζεις κινεζα και να τους κλεινεις κανονικα εισιτηρια !! χαχαχαχα ! κι ας τους μετα να τρεχουν σε ταξιδιωτικα γραφεια να βρουν το δικιο τους !! χαχαχαχαχαχα !  :lol:

1713 Επισκέπτες, 1 Χρήστης