Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 731
  • Total: 732
  • Leon

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Μαΐου 23, 2005, 08:28:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα...

Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν μπόρεσαν ποτέ να διαβάσουν το μυστικό σημείωμα που άφησε μέσα τους ο Θεός.
Δεν είχαν το απαιτούμενο φως για να το διαβάσουν.
Και τ' άφησαν διπλωμένο να κιτρινίζει σε ένα κρυφό συρταράκι της ψυχής τους...

Είναι μερικοί άνθρωποι που, όταν πέσει στα χέρια τους η χαρά, δεν ξέρουν πως τους ανήκει.
Και σαστίζουν...
Τη φέρνουν από δω, τη γυρνάνε από κει, ώσπου ανοίγουν ένα λάκκο και τη θάβουν, όπως κάνουν με τα κόκαλα τα σκυλιά...

Είναι μερικοί άνθρωποι που πίστεψαν αλήθεια πως ο Θεός αγαπάει τους μουτρωμένους...

Χαρά σ' αυτούς που γέμισαν την ψυχή τους και διάβασαν τραγουδιστά το μυστικό τους σημειωματάκι.
Αν το 'σκισαν μετά, αν το 'καψαν, το έκαναν μόνο και μόνο για το κέφι τους. Για να κλείσουν μάτι στο Θεό...!!

Χαρά σ' αυτούς που πιάστηκαν στο δόλωμα της ζωής και σπαρτάρισαν μέσα στα δίχτυα της...
Αν τα τρύπησαν μια στιγμή και ξαναβγήκαν στο πέλαγος, το 'καναν μόνο και μόνο για να 'χουν τη χαρά να ξαναπιαστούν...!!

Enia

*Ένια ανοίγει, κλείνει συρταράκια... ψάχνει ψάχνει...
Που το είχα αφήσει γμτ?... Που το είδα τελευταία φορά?!....  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"*Ένια ανοίγει, κλείνει συρταράκια... ψάχνει ψάχνει...
Που το είχα αφήσει γμτ?... Που το είδα τελευταία φορά?!....  :roll:

να ψαξω στον κηπο διπλα στα κοκκαλα που εχω θαψει εγω ??  :roll:  :roll:

Enia

:shock: εσύ μου το είχες πάρει!? αυτά είναι πρσωπικά δεδομένα καλέ!!!  :P

PoiSoN_GiRL

αχμμ .. το ειχα θαψει στον κηπο για να μην πεσει σε λαθος χερια ..  :oops:  :oops:  :oops:

freak

k apo pote exeis esy proswpika dedomena enia? perimenw amesh enhmerwsh sxetika me to ti psaxnoume (oxi pou 8a to epsaxnes monh sou) k thn amoibh gia ayton/ayth pou 8a to brei (siga mhn sto dwsw pisw tsampa, tsiph e tsiph).

balland

ειναι μερικοι ανθρωποι
που δεν τους αντεχει κανενας
χωρις να το θελουν οι ιδοι...

Enia

Παράθεση από: "freak"k apo pote exeis esy proswpika dedomena enia? perimenw amesh enhmerwsh sxetika me to ti psaxnoume (oxi pou 8a to epsaxnes monh sou) k thn amoibh gia ayton/ayth pou 8a to brei (siga mhn sto dwsw pisw tsampa, tsiph e tsiph).

1. ανέκαθεν είχα... και προσωπικά δεδομένα, και μυστικοπάθεια, και τις εσωστρέφειές μου... άλλο που από εσένα δεν μπορώ να κρύψω τπτ...  :oops:  :roll:
2. εμείς οι υπόλοιποι ψάχνουμε το σημείωμα από το θεό.. εσύ δεν ξέρω τι μπορείς να καταλάβεις με αυτό (και κατ'επέκτασιν να το ψάξεις κιόλας!) :P
3. η αμοιβή είναι πλουσιοπάροχη γι'αυτόν που θα το βρει... αλλά -δυστυχώς για σένα- δεν είναι υλική... (και αυτό δεν έχει να κάνει με τσιπιές ή όχι δικές μου, απλά έτσι είναι! :P )

freak

mystika apo emena den exeis k to ksereis.......
gia ton 8eo pou les den gnwrizw k den me endiaferei/apasxolei to 8ema.
gia tis antamoibes kserw oti eisai gatoula do not worry...
kata ta alla ta gnwstaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!    erwtas? xmmmmm....les?

Enia

Παράθεση από: "freak"erwtas? xmmmmm....les?

λες??...  :roll: χμμμ....  :roll:
ε τσέρει...  :oops:

freak

lew lew............. exw hdh 3 kopeles sto myalo mou....

PoiSoN_GiRL

εμενα ποιος θα μου πει τελικα ??
τιποτα δεν μου λετε ...
σνιφ.. σνιφ...  :cry:  :cry:

Enia

Παράθεση από: "freak"lew lew............. exw hdh 3 kopeles sto myalo mou....

και τι κάθεσαι!? βουρ για την προξενήτρα!! (δεν ξέρω αν κάνει και special requests, αλλά είναι δικό μας παιδί, κάτι θα κανουμε  :wink: )

πριζόνα μου καλή, απλώς τον φιλο μου από εδώ τον έπιασαν οι ερωτικές του ανησυχίες... (κάτσε να πάρει ακόμα λίγο αέρα με το φόρουμ και εκεί να δεις μπαχαλοποίηση που έχει να πέσει!  :wink: χαχαχα)

*freak is now kown as 'όπου φυσάει ο άνεμος πάω'... :P

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"lew lew............. exw hdh 3 kopeles sto myalo mou....

και τι κάθεσαι!? βουρ για την προξενήτρα!! (δεν ξέρω αν κάνει και special requests, αλλά είναι δικό μας παιδί, κάτι θα κανουμε  :wink: )

πριζόνα μου καλή, απλώς τον φιλο μου από εδώ τον έπιασαν οι ερωτικές του ανησυχίες... (κάτσε να πάρει ακόμα λίγο αέρα με το φόρουμ και εκεί να δεις μπαχαλοποίηση που έχει να πέσει!  :wink: χαχαχα)

*freak is now kown as 'όπου φυσάει ο άνεμος πάω'... :P

quote sto quote.......

xeexexe... ayta einai...... ti tous 8elw tous ex8rous meta? eimai andras pistos egw. anazhtw gynaikeia omada podosfairou gia makroxronia sxesh. mono sobares protaseis dektes.

Enia

όχι εδώ βρε χαμένο, έχουμε ειδικό τοπικ που λέγεται 'η προξενήτρα'... άμε μόνος σοy γιατί θα τη βγάλω εγώ την αγγελία εκ μέρους σου και μας βλέπω να καταλήγουμε στο 'ρομπες' :P

731 Επισκέπτες, 1 Χρήστης