Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 757
  • Total: 758
  • Leon

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Μαΐου 23, 2005, 08:28:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμ .. το ειχα θαψει στον κηπο για να μην πεσει σε λαθος χερια ..  :oops:  :oops:  :oops:

Φιλεναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

θαβε οτι θέλειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

εμένα μην θάψεις όμωςςςςςςςςςςςς  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:

(σε πειράζω ζουζούνα μου  :D  :D )

Ntama

Παράθεση από: "Enia"xm...  :roll:
.... :roll:
.... :roll:  
.... :idea:

ΟΡΙΣΤΕ! είδες τι κάνουν οι κακές παρέες! επιρεάστικα κι εγώ!  :P  με χαλάσατε!  :evil:

lol

Εσενα δεν σε επηρρεάζει τίποτα τετοια καλή ψυχούλα που είσαι  :)

μακια  :D

Ntama

Παράθεση από: "balland"ναι..
τωρα εχουμε ρεμο..
τον αλβανο τον σομερ..
κτλ...

ρε που ειναι το σκουποξυλοοοοοοοοοοοοο :twisted:

Φερε και το φαράσι ερχόμενοςςςςςςςςςςςςςς  :wink:  :wink:  χεχεχεχε

freak

Παράθεση από: "Enia"axem...  :roll:  :roll:  :roll:
xreiazesai enhmerwsh... exoun alla3ei ta protupa :P
smouatsakia!!

me ekplhksh parathrw oti den exw enhmerw8ei gia aytes tis allages. 8a anagastw na se rapisw gia allh mia fora h 8a me enhmerwseis? sthn dekaeth filia mas pantws prwth fora me afhneis sto skotadi.... A I S X O S.

Ntama

Παράθεση από: "balland"κ ειναι κατι παιδια που δεν φοβουνται να ζησουν

Χμμμμ... κάτι μου θυμίζει αυτό....  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "Enia"συγνώμη βρε παλικάρια... :roll:  κανένας ψηλός-μελαχρινός-γεροδεμένος σας βρίσκεται μεταξύ όλων αυτών που προαβναφέρατε!?  :oops:

lololololol :lol:

Εεεεεε, μααα!!  :P

Ενιούλα μου, και γω την ίδια απορία έχω.... κάτι σε αυτό που προ-ανάφερες δεν βρίσκεται????  :roll:  :roll:  :wink:  :wink:

(Αλλά νά 'χει και ενα ζευγάρι πράσινα μάτια... :wink:  :wink:  χεχεχε)

freak

sta prasina matia se kalyptw ntama. twra pshlos gerodemenos opws to blepei kaneis. melaxrinos den eimai....kastanoksan8os dhlwnw.

Ntama

Παράθεση από: "freak"sta prasina matia se kalyptw ntama. twra pshlos gerodemenos opws to blepei kaneis. melaxrinos den eimai....kastanoksan8os dhlwnw.

Ααααααααααααααααααααα αν εισαι καστανόξανθος και έχεις και πράσινα μάτια με καλύπτεις ακόμη περισσότερο....  :wink:  :wink:  :wink:

Υ.Γ. Ψηλός είσαι???  :lol:  :lol:  :wink:

freak

1,77 προς 1,78 με λιγο τραβηγμα απο τα μαλλια. αν δεν ειμαι στο οριο δεχομαι να φορεσω κ τακουνι.

Ntama

Παράθεση από: "freak"1,77 προς 1,78 με λιγο τραβηγμα απο τα μαλλια. αν δεν ειμαι στο οριο δεχομαι να φορεσω κ τακουνι.

Χμμμμμ  :roll:  :roll:  γύρω στο 1,69 εγω... πολύ ψηλα τακούνια δεν φοράω γιατί με κουράζουν.... μια χαρα !! εγκρίνεσαι  :P  :P  :wink:  :wink:

freak

ολα καλα τοτε. που να απευθυνθω για τα περαιτερω?

Ntama

Παράθεση από: "freak"ολα καλα τοτε. που να απευθυνθω για τα περαιτερω?

Ααααααααααα, όσων αφορά τις συστάσεις, εγώ η ίδια είμαι η αρμόδια  :P  :P  :wink:  :lol:

freak

συστασεις καλυτερα να κανει η λιλα που με ξερει κ απο την καλη κ απο την αναποδη. μετα τις συστασεις οι εναπομειναντες τολμηροι δοκιμαστες ας επικοινωνησουν μαζι μου. ευχαριστω.

Ntama

Λιλααααααααααααααααααααααααααααααααα?????
Που είσαι καλό μου??????????????????????????????????

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "freak"συστασεις καλυτερα να κανει η λιλα που με ξερει κ απο την καλη κ απο την αναποδη. μετα τις συστασεις οι εναπομειναντες τολμηροι δοκιμαστες ας επικοινωνησουν μαζι μου. ευχαριστω.

Κωνσταντίνε, δεν την βρίσκουμε προς το παρόν τη Λιλα... αρχισε να κάνεις τις συστάσεις από μόνος σου...

757 Επισκέπτες, 1 Χρήστης