Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 564
  • Total: 564

OLa aUTa pOU Den EipA ..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 25, 2005, 06:37:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

δε μου  αρεσει  να   υποκρινομαι.......στον   αλον....αυτο που  νιωθο  θελο  να  το  πω... :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Ολα αυτα που δεν ειπα .. καταφερα επιτελους να τα πω !
Τελικα ποτε δεν ειναι αργα .. καλη θεληση να υπαρχει !
χαιρομαι που ειχα μια δευτερη ευκαιρια να πω οτι δεν καταφερα να πω οταν επρεπε ...
 :wink:  :wink:

riaghul

εγω παλι....
μαλλον τα λεω ολα οταν πρεπει..
Δεν θέλω να νοιωθω οτι χρωσταω..
Θελω να ζω την καθε μερα σαν να ειναι η τελευταια..
ισως να μπορω και να το τηρω...

:)

minoraki

συμφωνω και με τις δυο παραπανω φιλεναδες μου.....
εγω ομως θελω να πω κι αλλα....θελω να λεω συνεχεια....αλλά οσα και εαν ειπα....δεν εγινε τιποτα  :(  :(  :(  :(.....οποτε....τσαμπα μιλαω  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

minoraki μου κι εγω καμια φορα μιλαω κι εχω την εντυπωση πως ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου δεν καταλαβαινει λεξη απο οσα λεω ..
συνεχιζω την προσπαθεια ομως (αν αξιζει να ασχοληθω)
Στην αντιθετη περιπτωση .. καλη καρδια κι ο καθε ενας τον δικο του δρομο ..
Τις τελευταιες μερες εβαλα πολλα ''Χ'' σε ανθρωπους που ειχα χρονια διπλα μου και τελικα ποτε τους δεν υπηρξαν αληθινοι .. ευχομαι στο μελλον οι επιλογες μου να ειναι πιο προσεκτικες..
Στα συγκεκριμενα ατομα .. δεν χρωσταω ουτε μιση κουβεντα .. κι αυτο γιατι εγω ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου κι αυτο μου αρκει.

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"minoraki μου κι εγω καμια φορα μιλαω κι εχω την εντυπωση πως ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου δεν καταλαβαινει λεξη απο οσα λεω ..
συνεχιζω την προσπαθεια ομως (αν αξιζει να ασχοληθω)
Στην αντιθετη περιπτωση .. καλη καρδια κι ο καθε ενας τον δικο του δρομο ..
Τις τελευταιες μερες εβαλα πολλα ''Χ'' σε ανθρωπους που ειχα χρονια διπλα μου και τελικα ποτε τους δεν υπηρξαν αληθινοι .. ευχομαι στο μελλον οι επιλογες μου να ειναι πιο προσεκτικες..
Στα συγκεκριμενα ατομα .. δεν χρωσταω ουτε μιση κουβεντα .. κι αυτο γιατι εγω ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου κι αυτο μου αρκει.
εχεις δικιο μπουμπουκα μου! ομως εξαρταται και σε ποιον απευθυνεσαι οταν μιλας.....π.χ. οταν μιλας στο παιδι σου και δεν καταλαβαινει τιποτα...εκει η απογοητευση, ο θυμος, η απελπισια χτυπαει κοκκινο! περιμενε λιγο ακομα μεχρι να γινεις μαννα! τα παιδια εχουν πολλα προβληματα!
 :arrow: οσο μεγαλωνουν τα παιδακια μου, τοσο μεγαλωνουν τα βασανακια μου....
(ετσι ελεγε η γιαγια μου)! φιλια κουκλα μου! ελπιζω να πιουμε καφεδακι γρηγορα!

PoiSoN_GiRL

minoraki μου εχεις απολυτο δικιο , θελω να πιστευω ομως οτι και τα παιδακια καταλαβαινουν .. απλως καμια φορα ο εγωισμος και η αντιδραση τους μας κανει να νομιζουμε οτι δεν καταλαβαινουν ..
Σιγουρα βεβαια εσυ γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμενα και χαιρομαι που με προετοιμαζεις να ξερω τι με περιμενει ! λολ  :lol:
φιλακια πολλα κι απο εμενα γλυκο μου minoraki  :wink:
ευχομαι να τα πουμε κι απο κοντα συντομα  :wink:

PoiSoN_GiRL

αλλη μια εξομολογηση .. (βρε τι εχω παθει πια ??)

Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα πολυ ξεχωριστο ανθρωπο που καταφερε να με κανει να χαμογελασω (ψυχικα παντα!)
Εφοσον δεν καταφερα να το πω ακομη .. θα το εξομολογηθω πρωτα σ' εσας μηπως και παρω θαρρος και του το ξεφουρνισω ... !

xhmeia

Παράθεση από: "Valia"Ότι γύρισε ο τροχός.... Περαστικά του!!!!!!!!! :D
sinfono .. .....mono poy den exo parapono oxi aplos prolava na to po ma  to eide kiolas xaxaxaxxaxaxaxa k xoris perastika opoios den ektimaei oti exei as ypoferei den peirazei ...

PoiSoN_GiRL

ποιος πειραξε την xhmeioula μην τα σπασω ολα ??  :evil:
(τουλαχιστον το πληρωσε ε ?? λοοοοοοοολ) καλα να παθει λοιπον !  :twisted:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αλλη μια εξομολογηση .. (βρε τι εχω παθει πια ??)

Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα πολυ ξεχωριστο ανθρωπο που καταφερε να με κανει να χαμογελασω (ψυχικα παντα!)
Εφοσον δεν καταφερα να το πω ακομη .. θα το εξομολογηθω πρωτα σ' εσας μηπως και παρω θαρρος και του το ξεφουρνισω ... !

να το πεις δημητρουλι μου
ποτε δεν ξερεις
ισως κ αυτος αυτο περιμενει να ακουσει.......
τολμα το για να μην φτασει η στιγμη που θα μετανιωσεις
που δεν το ειπες :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι σου εχω νεα !! μετα την ''εδω'' εξομολογηση .. ακολουθησε και η ''εκει'' εξομολογηση !! Οντως αξιζε να υποθει !!  :wink:
και οντως περιμενε να το ακουσει !!
(τωρα τελευταια πλακα πλακα , εχω ξεσαλωσει και τα λεω ολα χυμα !! οχι πως παλιοτερα δεν το εκανα .. απλα ισως να μου επαιρνε περισσοτερο χρονο !! τωρα το κανω χωρις δευτερη σκεψη!)

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Τι ειναι αυτο που δεν προλαβες να πεις σε εκεινη/εκεινον που εφυγε ?
Τι ειναι αυτο που θα ηθελες να της/του πεις εστω και αργοπορημενα αν ειχες την ευκαιρια ?
Αν δεν το εχεις πει μεχρι τοτε... δεν υπαρχει λογος να το πεις ουτε στο τελος ουτε μετα ουτε ποτε. Το παιρνεις μαζι σου....

PoiSoN_GiRL

Νικολα μου δεν θα σε βασανιζει ομως καπου μεσα σου ?? Δεν θα ηταν πολυ ομορφο και πολυ ανθρωπινο εστω και μετα απο καιρο αν τυχει και βρεθεις τετ - α - τετ με τον αλλον (και υπαρχουν φυσικα οι προυποθεσεις) να του πεις κατι που δεν προλαβες ποτε να του πεις ?  :roll:

Anonymous

1ον δε θα ξαναβρεθεις ΠΟΤΕ με τον αλλο.
2ον Αν βρεθεις καλο θα ηταν να αλλαζει "πεζοδρομιο"
3ον δε χρειαζεται να πεις τιποτα. Ο,τι εγινε εγινε και δε διορθωνετε ποτε!
Οποτε ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

564 Επισκέπτες, 0 Χρήστες