Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Αφού βρε Πανούλη τα έχουμε πει και τα ξέρεις εσυ...

...εγώ ειμαι καψούρα με τον Λημνιό (ιδίως όταν φοράει την ξανθιά περούκα μου)  :lol:

Πανούλη, δεν θα μου τον φας λεμεεεεεε  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:

LaStDrIvE

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"punkaki απαιτω να με χωρισεις αμεσως ! λολ
πριν γινω καμια τελειωμενη σκυλου με το γαρουφαλο στο αφτι !
λολ ! ε ρε γλεντια !! αχ Πανουλη φωτιες που μας αναψες !! χαχαχαχαχα !  :P

vlakas eimai na se xwrisw? vre pou tin vrika?!?!?! sta pakotinia 'h sta drakoulinia kai mou leei tetoia?!.....

DEN SE XWRIZW....  telia kai pavla kai thaumastiko... kai pisma M!

:))))) xeexxexe....

koubare pezei ena panigiri me Terlegka (a.k.a tRelegka) ....exeis na liwsis sto gelio...efodiasou me cameres kai figame...!!!!!

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL is now known as Gia_Ta_pAnHGURia ...  :shock:  :shock:

Evitaki

αμα εχεις πιεις ποιζονακι ολα ακουγονται
κ ο μελας κ η θωδη
κ στο τελος σου αρεσουν κιολας............
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

jcdenton

Έρωτες και αηδίες... Εγώ ξέρω τους 2 μεγάλους έρωτες του α33. Πόσα δίνετε για να τους μάθετε;;;;;;;;; (Δεκτές γίνονται μόνο προσφορές από 200€ & πάνω).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

*Enia kata8etei £200 ston jcdenton

(elpizw na dexeste sunallagma :P perimenw PM! :twisted: )

Panagiotis

Παράθεση από: "ksenixths"panoukh telika anti gia koymparo se kobw na xwrizeis zeygaria  :P  :P  :P

alla den anhsyxw :!:

pisteyw ston dynato erwta toys :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
...βρε παιδια εγω κουμπαρος θελω να γινω και οχι ζευγαροχωριστρα...πωπωπω θα μου βγει το ονομααααα

Panagiotis

Παράθεση από: "Ntama"Αφού βρε Πανούλη τα έχουμε πει και τα ξέρεις εσυ...

...εγώ ειμαι καψούρα με τον Λημνιό (ιδίως όταν φοράει την ξανθιά περούκα μου)  :lol:

Πανούλη, δεν θα μου τον φας λεμεεεεεε  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:
απο μενα μαιρουλα μου δεν διατρεχεις κινδυνο κανενα.αλα απ οτι ειδα εχθες επισημοποιησε την σχεση του με 3 μαυρους....δεν ξερω εαν προλαβαινεις...φιλακια μωρο μου.πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "LaStDrIvE"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"punkaki απαιτω να με χωρισεις αμεσως ! λολ
πριν γινω καμια τελειωμενη σκυλου με το γαρουφαλο στο αφτι !
λολ ! ε ρε γλεντια !! αχ Πανουλη φωτιες που μας αναψες !! χαχαχαχαχα !  :P

vlakas eimai na se xwrisw? vre pou tin vrika?!?!?! sta pakotinia 'h sta drakoulinia kai mou leei tetoia?!.....

DEN SE XWRIZW....  telia kai pavla kai thaumastiko... kai pisma M!

:))))) xeexxexe....

koubare pezei ena panigiri me Terlegka (a.k.a tRelegka) ....exeis na liwsis sto gelio...efodiasou me cameres kai figame...!!!!!
...κουμπαρε ειμαι ετοιμος εγω.ριξε συρμα και εφτασα.οι καμερες ειναι ολες δικες μας.τερλεγκα ε΄;[δεν γινεται να παμε χωρις καμερες κουμπαρε;.να με δουν στην εφημεριδα να πηγαινω στον τερλεγκα και μετα να πεσουν ανασκελα να με φασκελωνουν και με τα ποδια...λυπησου με βρε κουμπαρε.ξερεις τι ειναι 800 φασκελλα επι 20 δαχτυλα;δεν θα με πιανει το ματι μετα για τριαντα χρονια.....]πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"αμα εχεις πιεις ποιζονακι ολα ακουγονται
κ ο μελας κ η θωδη
κ στο τελος σου αρεσουν κιολας............
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
νατη νατη νατη και η αλλη πανηγυριτζου...που εισουνα κρυμενη εσυ κοπελλα μου;και βλεπω και τα κοπανας ε;για να ερθω προς τα κει να σε βαλω στον ισιο δρομο....πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "jcdenton"Έρωτες και αηδίες... Εγώ ξέρω τους 2 μεγάλους έρωτες του α33. Πόσα δίνετε για να τους μάθετε;;;;;;;;; (Δεκτές γίνονται μόνο προσφορές από 200€ & πάνω).
εισαι ακριβος φιλε μου..εγω με 200 ευρω λεω τεσσερεις ερωτες και εαν εχεις και πιστωτικη τους κανω 5....οχι αλλες εκπτωσεις ομως φιλε γιατι δεν βγαινω και γω....πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"*Enia kata8etei £200 ston jcdenton

(elpizw na dexeste sunallagma :P perimenw PM! :twisted: )
εσυ μην χασεις και δεν μαθεις....

Enia

Παράθεση από: "Panagiotis"εσυ μην χασεις και δεν μαθεις....

ti na kanw bre pano mou... duo meionektimata anagnwrizw ston eauto mou: periergh (to klassiko pleon rhto 'mhn mou afhneis apories' den bghke tuxaia!) kai gkriniara (alla me xaritwmenia pantote ;) )

alla epeidh den blepw na stelnei PM o filtatos jcdenton, mhpws na ta aposurw ta 200 mou kai na ta prosferw se sena na piasoun kai topo? :P e3alou monos sou prosfer8hkes! ;)

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"

ti na kanw bre pano mou... duo meionektimata anagnwrizw ston eauto mou: periergh (to klassiko pleon rhto 'mhn mou afhneis apories' den bghke tuxaia!) kai gkriniara (alla me xaritwmenia pantote ;) )

alla epeidh den blepw na stelnei PM o filtatos jcdenton, mhpws na ta aposurw ta 200 mou kai na ta prosferw se sena na piasoun kai topo? :P e3alou monos sou prosfer8hkes! ;)
οτιδηποτε εχεις κουκλα μου καλο ειναι.το κακο ειναι να μην εχεις κατι και να το θελεις αλλα να μην μπορεις για διαφορους λογους να το αποκτησεις...τωρα σε οτι εχει να κανει με την προταση σου εαν τα βρεις με τον συναδελφο εγω δεν εχω καμια απολυτως αντιρρηση οχι μονο να σου πω αλλα να σου κανω και καλυτερη τιμη...τι στο καλο ξενιτεμενη κοπελλα εισαι και θα σε γδαρουμε για να σου καλυψουμε το ''θελω σου;''[πως με βρισκεις;]  φιλια καλο σου βραδυ. πανος

freak

Παράθεση από: "Enia"

ayta ta 200 eyrw k polla parapanw lilou mporeis na ta ependyseis se emena.....ws mia w8hsh na ksekinhsw thn kariera moy stis pistes pou panta oneireyomoun.

604 Επισκέπτες, 1 Χρήστης