Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 2
  • Guests: 517
  • Total: 519
  • Leon

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"Βρε σεις! συγκεντρωθείτε στο θέμα μπας γίνει καμμιά αποκάλυψη επιτέλους! με σκάσατε!  :evil: άντε μην πιάσω το τσόκαρο!!  :twisted:
Ακούω!:

Ποια είναι ερωτευμένη με ποιον?
Ποιος αρέσει σε ποια?!

:?:  :?:  :?:

Συμβαίνει τπτ επιτέλους σε αυτό το site ή να βάλω τις φωνες!?
esena o noys soy sto koytsompoliki.mhn tyxon kai den matheis....panos

minoraki

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "Enia"Βρε σεις! συγκεντρωθείτε στο θέμα μπας γίνει καμμιά αποκάλυψη επιτέλους! με σκάσατε!  :evil: άντε μην πιάσω το τσόκαρο!!  :twisted:
Ακούω!:

Ποια είναι ερωτευμένη με ποιον?
Ποιος αρέσει σε ποια?!

:?:  :?:  :?:

Συμβαίνει τπτ επιτέλους σε αυτό το site ή να βάλω τις φωνες!?
esena o noys soy sto koytsompoliki.mhn tyxon kai den matheis....panos
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: εσυ δεν εβαλες αυτο το θεμα πανουλη μου? το ποιζονακι μας λες κουτσομπολα?  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

εχμμμ .. την Λιλα ειπε κουτσομπολα .. λοοοοοοοολ !
εγω τωρα να θιχτω ή οχι ? με ειπε κανεις κουτσομπολα ?
να το κανω summer time το μαγαζι ??  :P  :P  :P

Υ.Γ. κι οπως λεει και το Λιλακι μου ... θα πει κανεις τιποτα επιτελους ή να πιασω το τσοκαρο ?? (εμπρος στον δρομο που χαραξε η φιλεναδα μου !!! γερα γερα γερα με τσαμπουκα !!)  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εχμμμ .. την Λιλα ειπε κουτσομπολα .. λοοοοοοοολ !
εγω τωρα να θιχτω ή οχι ? με ειπε κανεις κουτσομπολα ?
να το κανω summer time το μαγαζι ??  :P  :P  :P

Υ.Γ. κι οπως λεει και το Λιλακι μου ... θα πει κανεις τιποτα επιτελους ή να πιασω το τσοκαρο ?? (εμπρος στον δρομο που χαραξε η φιλεναδα μου !!! γερα γερα γερα με τσαμπουκα !!)  :wink:
:D  :D  :D  :D σωστα μπουμπουκα.....την λινα ειπε κουτσομπολα....αλλα δεν πειραζει....το ιδιο κανει....δεν παυει να εβαλε ο πανουλης μας το θεματακι του και να λεει τους αλλους κουτσομποληδες!

Enia

axem....  :roll:  :roll:  :roll:

*Enia parakolou8ei apo makria kai den 3anamilaei...

Sotis

το πιο  ερωτικο.....σαιτ.....ο  α33... :wink:  :wink:

apol

δεν θα ηταν αφυσικο κατι τετοιο.....ειναι πολυ πιθανο να εχει συμβει αλλωστε οποιος στα ατελειωτα σερφαρισματα του δεν ελπιζει οτι καπου κατι μπορει να συμβει που να περιεχει την εκπληξη του απροοπτου θα λεει ψεμματα..........

avra

Ισως....Ποτέ μην λές ποτέ!!!!!!

Argiro

Κυκλοφόρησε μια φήμη, πως όσοι κάνουν σχέση εδώ μετά χάνονται... Αληθεύει;

chriastina

Αργυρώ, θα ανοίξω απουσιολόγιο..........

minoraki

και εγω αυτο ακουσα..... :roll:  :roll:  :roll:  :roll: λες να ειναι αληθεια? δλδ το α33 ειναι η εξελιξη των γραφειων συνοικεσιων? κατι ας πουμε σαν εξελιγμενη γεωργια βασιλειαδου? μπαλκονι και κανατια διαθετουμε?  8)  8)

chriastina

minoraki για όποιον/α ενδιαφέρεται και κανάτια βρίσκουμε και μπαλκόνια.....έχω λέγετεεεεεεεεεεεεεε

TetiQ

exw thn entupwsh pws otan mia filh/filos kanei mia sxeh xanete eidika thn prwth periodo "sta melia" pou leme...kai auto isxue kai pisteuw 8a sunexisei na isxuei... giati einai allllooooouuuuuuuu.... ]

Pali me xronia me kairous...pali konta mas 8a er8ei...lol  :roll:  :wink:  :wink:

minoraki

χαχα! τετουλα.....πολλα μελια βλεπουμε οτι επεσαν......αλλά ας μην ευχομαστε οτι "παλι με χρονια και καιρους παλι κοντα μας θα ειναι"! μαλλον να ευχομαστε να φαμε κουφετα βρεεεεεεεεεε! αντε και στα δικα σας οι αδεσμευτοι/τες!  :D  :D

Argiro

ΠαράθεσηΗ chriastina είπε:

Αργυρώ, θα ανοίξω απουσιολόγιο

Ναι, χρειάζεται. Έτσι θα ξέρουμε ποιοι είναι μπλεγμένοι... Δεν κουτσοπολεύουμε, όμως... κοινωνική κριτική κάνουμε.

517 Επισκέπτες, 2 Χρήστες