Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 514
  • Total: 514

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

και στην ηλικια μας πρεπει να ειμαστε προσεκτικες   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Argiro

Σχετικά με αυτό, πάντα πρόσεχα να μην πάθω εγκεφαλικό, γι αυτό έλεγα ό,τι μου ερχόταν στο μυαλό.

minoraki

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "minoraki"αργυρω.....μπραβο καλη μου....ευγε σου.....τετοια δημοσια δηλωση απο αντρα......χιχι!!!!!! ποια την χαρη σου.....!!!!!! :) :)

Ναι, βέβαια... μου ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση όταν μου κάνουν ερωτική εξομολόγηση τα παιδιά μου... τι να σου πω... :twisted: Όταν ήμουν μικρότερη μου έκαναν ερωτική εξομολόγηση άντρες πάνω από εξήντα. Έτσι μου πάει, ανάποδα... :roll:
αργυρουλι......κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει κουκλα μου?????

tristana

Εγώ πάλι ανησυχούσα για το εγκεφαλικό από τη στάμνα στο κεφάλι μου. :lol:

Argiro

Έλα ντε... αυτό αναρωτιόμουν πάντα...

Argiro

Παράθεση από: "tristana"Εγώ πάλι ανησυχούσα για το εγκεφαλικό από τη στάμνα στο κεφάλι μου. :lol:

Όχι, η στάμνα είναι για τους γαμπρούς...

houmo

ki omos eite to theloume eite den to theloume.o erotas yparxei pantou kai einai pantou giati erxete etsi ksafnika.mporeis na eroteyteis kapoion me duo mono logia pou tha pei ki as min ton exeis dei

Enia

αχ βαχ...  8)

:lol: "LOL"  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "houmo"ki omos eite to theloume eite den to theloume.o erotas yparxei pantou kai einai pantou giati erxete etsi ksafnika.mporeis na eroteyteis kapoion me duo mono logia pou tha pei ki as min ton exeis dei
......love is in the air...... :D  :D  :roll:  :roll:  :oops:  :oops:  :53:  :53:  :blobs16:  :blobs16: ........

riaghul

Παράθεση από: "minoraki"...love is in the air...... :D  :D  :roll:  :roll:  :oops:  :oops:  :53:  :53:  :blobs16:  :blobs16: ........

φυσάει πολύ σήμερα.....

:lol:  :bounce:

jcdenton

Κυκλοφορούν φήμες πως θα γίνει ταινία με βάση τον μεγαλύτερο έρωτα του α33!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Nikos28

Κακά τα ψέμματα...

Ή θα ζούμε τον έρωτα ή θα γράφουμε γι' αυτόν! Πιστεύετε πράγματι ότι κάποιος/α που αισθάνεται ερωτευμένος/η, θα κάθεται να πραγματεύεται και να αναλύει τι εστί έρωτας;  :?:  

Εμένα μου φαίνεται ότι όλα όσα γράφονται γι' αυτό το ζήτημα (εντός ή εκτός forum) είναι υποκατάστατα... του real game!   :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "Nikos28"Κακά τα ψέμματα...

Ή θα ζούμε τον έρωτα ή θα γράφουμε γι' αυτόν! Πιστεύετε πράγματι ότι κάποιος/α που αισθάνεται ερωτευμένος/η, θα κάθεται να πραγματεύεται και να αναλύει τι εστί έρωτας;  :?:  

Εμένα μου φαίνεται ότι όλα όσα γράφονται γι' αυτό το ζήτημα (εντός ή εκτός forum) είναι υποκατάστατα... του real game!   :wink:

συμφωνω απολυτα ομως
οποιος ειναι ερωτευμενος ζει τον ερωτα κ δεν εχει χρονο να καθησει να τον αναλυσει

tristana

Εβιτάκι, αυτό είναι αυτονόητο και το έχουμε πει πολλές φορές.
'Η όπως έλεγε κάποια ψυχή "Γι'αυτά τα πράγματα δεν μιλάμε. Τα ζούμε."

514 Επισκέπτες, 0 Χρήστες