Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 517
  • Total: 517

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Σπελ μου, είμαστε "λάρτζερ δεν λάιφ".  -Επίσης, μας βλέπει η Κυρία  :lol: -

'Ασε που έχει γυριστεί η ταινία μου και μάλιστα από έναν υπέροχο σκηνοθέτη.

Και εδώ πέφτει το παράπονο "Γεννήθηκα πολύ αργά σ'έναν κόσμο πολύ αρχαίο".  :roll:

Panagiotis

καλησπερα σε ολους/ες.μετα απο αρκετο καιρο ναμαι παλι κοντα σας.ξερω οτι δεν σας ελειψα αλλα αυτο δεν σημαινει και οτι απαλαγηκατε και εντελως απο εμενα και τα ``περιεργα``θεματακια μου.για ναμαι ειλικρινης δεν περιμενα εν ουδεμια περιπτωσει και επ ουδενι λογο να δω ενα απο αυτα τα ``περιεργα ``θεματακια να φιγουραρει ακομα στις πρωτες θεσεις των προτιμησεων σας.οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας για την τιμη που μου κανατε και ασχοληθηκατε ακομα και ενω εγω απουσιαζα επι 4μηνο απο τον Α33.ομολογω οτι το συγκεκριμενο θεματακι οταν το ξεκινησα πιστευα οτι θα πιασει ``πατο``[οπως λεμε και στο χωρο μου].διαψευστηκα ευχαριστα και αυτο οφειλεται σε εσας.αρκετα σας κουρασα ομως με την φλυαρια μου.και παλι ευχαριστω και επανηλθα δριμυτερος στις επαλξεις με νεες ιδεες και νεα θεματακια που θα τα δειτε συντομα...να εισαστε ολοι καλα.φιλικα.  ΠΑΝΟΣ

Argiro

Είναι βλέπεις που προσφέρεται για υποκατάστατο του κουτσομπολιού και χαβαλέ -καλοπροαίρετο πάντα. Σίγουρα τίποτα από αυτά που έχει ειπωθεί εδώ δεν είναι αλήθεια, αλλά είχε πλάκα.

Panagiotis

Αγαπητη αργυρω δεν ξερω εαν οτι ειπωθηκε ανταποκρινεται η οχι στην αληθεια.το μονο που ξερω και πιστευω ειναι οτι ακομα και μεσα απο τον οποιοδηποτε ``χαβαλε``κρυβεται η αληθεια.μια αληθεια που ο καθε ενας μας για προσωπικους του λογους αποφευγει να πει αμμεσα...καλη σου μερα.φιλικα.   ΠΑΝΟΣ

jcdenton

O Σπιλμπεργκ με πλησίασε για να μάθει ποιοί πάνε με ποιούς και του τα ξέρασα ΟΛΑ  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Argiro

Παράθεση από: "Panagiotis"Αγαπητη αργυρω δεν ξερω εαν οτι ειπωθηκε ανταποκρινεται η οχι στην αληθεια.το μονο που ξερω και πιστευω ειναι οτι ακομα και μεσα απο τον οποιοδηποτε ``χαβαλε``κρυβεται η αληθεια.μια αληθεια που ο καθε ενας μας για προσωπικους του λογους αποφευγει να πει αμμεσα...καλη σου μερα.φιλικα.   ΠΑΝΟΣ

Ναι, ίσως είναι και ένας τρόπος να πεις αυτό που θέλεις σε κάποιον εκ του ασφαλούς. Όμως κινδυνεύεις ο άλλος να νομίζει ότι κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι; Δεν θα ήταν καλύτερα αυτά να λέγονται προσωπικά όταν ισχύουν στην πραγματικότητα; Δεν νομίζω να πάθει και τίποτα αν τον απορρίψουν γιατί μπορεί και να μην το κάνουν.

ASSOS

Παράθεση από: "houmo"ki omos eite to theloume eite den to theloume.o erotas yparxei pantou kai einai pantou giati erxete etsi ksafnika.mporeis na eroteyteis kapoion me duo mono logia pou tha pei ki as min ton exeis dei

Σωστά !!!

Άλλα καλό είναι να το ψάχνεις.

Panagiotis

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "Panagiotis"Αγαπητη αργυρω δεν ξερω εαν οτι ειπωθηκε ανταποκρινεται η οχι στην αληθεια.το μονο που ξερω και πιστευω ειναι οτι ακομα και μεσα απο τον οποιοδηποτε ``χαβαλε``κρυβεται η αληθεια.μια αληθεια που ο καθε ενας μας για προσωπικους του λογους αποφευγει να πει αμμεσα...καλη σου μερα.φιλικα.   ΠΑΝΟΣ

Ναι, ίσως είναι και ένας τρόπος να πεις αυτό που θέλεις σε κάποιον εκ του ασφαλούς. Όμως κινδυνεύεις ο άλλος να νομίζει ότι κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι; Δεν θα ήταν καλύτερα αυτά να λέγονται προσωπικά όταν ισχύουν στην πραγματικότητα; Δεν νομίζω να πάθει και τίποτα αν τον απορρίψουν γιατί μπορεί και να μην το κάνουν.
.   Εχω την εντυπωση αργυρω οτι ακομα και αστειευομενος να πεις στον αλλο μια αληθεια παντα υπαρχει αυτο το κατι το διαφορετικο που θα τον κανει να το καταλαβει.προσεχε δεν μιλαω για ολους εκεινους που εκουσια κανουν οτι δεν καταλαβαινουν.μιλαω για εκεινους που εισπρατουν την υποτιθεμενη πλακα και εχουν και εκεινοι τα ιδια πιστευω.δυστυχως αργυρω η οποιαδηποτε απορριψη εχει περασει σε ολους μας σαν κατι το ``καταστροφικο``.λαθος τραγικο.δεν σημαινει οτι επειδη σε μενα για παραδειγμα μπορει να αρεσεις εσυ πρεπει κατι αντιστοιχο να συμβαινει και απο την δικη σου πλευρα.αν ειχαμε ολοι τον ιδιο τροπο να βλεπουμε προσωπα και καταστασεις ολοκληρος ο κοσμος θα ηταν σιγουρα διαφορετικος.Καληνυχτα και σ ευχαριστω για την επικοινωνια.  ΠΑΝΟΣ

Foivi63

fmas

Παίζει ο δικός μου ο έρωτας με την Σοφία.... (Sofia24)... Όπως μπορείτε να δείτε και στο ανάλογο post........

Nikos28

Γενικά, ο Α33 είναι χώρος που παίζουν/έπαιξαν/θα παίξουν διάφορες καταστάσεις.

Μέχρι σήμερα, στους 10 μήνες που είμαι μέλος, έχω διαπιστώσει (ακούσει, δει κλπ) συνολικά 8 σχέσεις μεταξύ μελών... και φαντάζομαι ότι υπήρξαν κι άλλες, που δεν ακούστηκαν.

Απο αυτές, κάποιες πέθαναν άδοξα, κάποιες πέθαναν αναμενόμενα, κάποιες πέθαναν εν τη γενέσει τους, κάποιες γεννήθηκαν πρόσφατα και προχωρούν, κάποιες κρατάνε γερά κλπ κλπ...

Πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος/α αναζητά ''παρεούλα'', βρίσκεται στο σωστό μέρος!  :wink:
Απλώς, το μόνο που του/της συστήνω, είναι να μην επιδιώξει τίποτα συνειδητά και ν' αφήσει το χρόνο να κάνει τη δουλειά του...  :)  :wink:

Anonymous

Ώπα Νικόλα!!!
Τι με συμβουλέυεις να κάνω σε μία τέτοια περίπτωση ???

Enia

Παράθεση από: "Nikos28"Μέχρι σήμερα, στους 10 μήνες που είμαι μέλος, έχω διαπιστώσει (ακούσει, δει κλπ) συνολικά 8 σχέσεις μεταξύ μελών... και φαντάζομαι ότι υπήρξαν κι άλλες, που δεν ακούστηκαν.

Καλέ, του ληξιαρχείου είσαι εσύ!? Κοίτα που μας έχει και φακελωμένους! lol  :lol:

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Nikos28"Μέχρι σήμερα, στους 10 μήνες που είμαι μέλος, έχω διαπιστώσει (ακούσει, δει κλπ) συνολικά 8 σχέσεις μεταξύ μελών... και φαντάζομαι ότι υπήρξαν κι άλλες, που δεν ακούστηκαν.

Καλέ, του ληξιαρχείου είσαι εσύ!? Κοίτα που μας έχει και φακελωμένους! lol  :lol:

:lol:  :lol:  :lol:

Έχουν γνώση οι φύλακες...  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Ώπα Νικόλα!!!
Τι με συμβουλέυεις να κάνω σε μία τέτοια περίπτωση ???

Σε ποιά περίπτωση βρε Γωγώ;;;  :roll:

517 Επισκέπτες, 0 Χρήστες