Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 557
  • Total: 557

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

minoraki :lol:  :lol:  :lol:

και εγώ στο σκοτάδι είμαι
κανείς δεν μου λέει τίποτα :lol:  :lol:  :lol:

απλά λέω ότι όλα είναι πιθανά

(αλήθεια αν μάθετε κάτι πείτε μου και εμένα ψοφάω για κοινωνικά σχόλια) :lol:

minoraki

κοινωνικο σχολιο????? κουτσομπολιο θα το ελεγε ο κωδικας!!!!!
αλλά δεν με πολυνοιαζει αν θα με πει κουτσομπολα......
αφου μου αρεσει το μπλα μπλα μπλα.....χιχι!!!!! :roll:  :roll:  :D  :D

Foivi63

Φοίβη προς Ρίκιμάρτιν

Πέστα όλα χρυσόστομε.....άντε να αγιάσει το στόμα σου χαχαχα......

Θέλω να  μάθω και εγω......[size=18][/size]

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Φοίβη προς Ρίκιμάρτιν

Πέστα όλα χρυσόστομε.....άντε να αγιάσει το στόμα σου χαχαχα......

Θέλω να  μάθω και εγω......[size=18][/size]
Kαι μετα μιλαμε για την ΕΥΠ.Βρε τι γινεται εδω μεσα΄;ολοι ξερουμε για ολους και δεν λεμε τιποτα για το ``δια ταυτα``[δηλαδη εμας].οσο για σενα αγαπητη φοιβη εισαι μεγαλη κουτσομπολα το ξερεις;αντι να παροτρυνεις τον αντρεα να σου πει τι ξερει γιατι δεν λες εσυ τα δικα σου;[απαπα τωρα που θα με πιασει παιδια το στομα της δεν με ξεπλενει ουτε ο δουναβης με βοηθεια απο τον τιβερη...]ΠΑΝΟΣ

Anonymous

Kai gw skeftomai oti tha ektethw, ara den symferei na milisw  :P  :P  :P Loipon tha siwphsw gia panta (oso anteksw, dioti eimai kai koutsompolis)  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Foivi63

[size=18]ΟΙ άντρες είστε και οι πρώτοι κουτσομπόληδες και μην μου κάνετε εμένα τις πάπιες.......
Αχ Πάνο μου με χαλάσανε εκει μέσα που πήγα και έμπλεξα......στο συγκρότημα εννοώ......εκτός από κους κους δεν ακούω και τίποτα άλλο...
Πέστα τα όλα.......πρέπει να βγάλουμε και καμιά ειδησούλα
[/size]

Nikos28

Αποκάλυψη τώρα!  
 :twisted:  :lol:

Panagiotis

Παράθεση από: "Nikos28"Αποκάλυψη τώρα!  
 :twisted:  :lol:
Φιλε νικο για να το καλυψουμε και ολοκληρωτικα το θεμα εγω θα ελεγα ``αποκαλυψη εδω και τωρα``[τοπιασες το υπονοουμενο ετσι΄;....]ΠΑΝΟΣ

Foivi63

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  Εγω δεν το έπιασα βρε Πανούλη.......Θέλω να μου  εξηγήσεις[size=18][/size]

kodikas

Παράθεση από: "rose"thelw kai egw na erwteytw
 :cry:

εγω θέλω να απλώσω κάτι ρούχα που είναι δυο μέρες στο πλυντήριο..

θα βάλεις ενα χεράκι;;

Sotis

καλα  ροσε  αμα  με δεις  θα  με   ερωτευτης   αμεσος.... :oops:  :oops:  :oops: ειμαι  και  πολυ  ασχημος.... :D  :D

Sotis

καλα   μονο  εγω  τα  ξερω  ολα.....χιχιχιχιχιχι...χοχοχοχοχοχο...κανεις  αλος.... :D  :D

Anonymous

Παράθεση από: "Sotis"καλα   μονο  εγω  τα  ξερω  ολα.....χιχιχιχιχιχι...χοχοχοχοχοχο...κανεις  αλος.... :D  :D

το ότι τα ξέρεις όλα Soti το έχω παρατηρήσει  :lol:  :lol:  :lol:

Panagiotis

Παράθεση από: "Sole"
Παράθεση από: "Sotis"καλα   μονο  εγω  τα  ξερω  ολα.....χιχιχιχιχιχι...χοχοχοχοχοχο...κανεις  αλος.... :D  :D

το ότι τα ξέρεις όλα Soti το έχω παρατηρήσει  :lol:  :lol:  :lol:
Λευτερη βγαλτα ολα στην φορα.μην κολας πουθενα φιλε.αν και απ οτι μαθαινω κυκλοφορουν πολλες σχεσεις ``μαιμουδες``εδω μεσα.ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63":roll:  :roll:  :roll:  :roll:  Εγω δεν το έπιασα βρε Πανούλη.......Θέλω να μου  εξηγήσεις[size=18][/size]
Εισαι μικρη ακομα φοιβη και δεν κανει να μαθαινεις ασχημα πραγματα.οταν μεγαλωσεις θα σου τα μαθω εγω [εαν με προτιμησεις βεβαια].ειμαι καλος δασκαλος και θα σου κανω καλη τιμη....ΠΑΝΟΣ

557 Επισκέπτες, 0 Χρήστες