Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,090
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "Rakendytos":bowdown: ..για παρτη σου Ευαγγελιαμ και στο Γκουανταναμο..

μην τάξεις σε παιδί, σε τρελό και στη Λίλα λένε...  8)  :lol:

Rakendytos

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Rakendytos":bowdown: ..για παρτη σου Ευαγγελιαμ και στο Γκουανταναμο..

μην τάξεις σε παιδί, σε τρελό και στη Λίλα λένε...  8)  :lol:

:53:  :53:  :53:  :53:  :flower:  :53:  :53:  :53:  :53:

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "kuria" Rakendyte λατρεψε με οσο θες... αλλα ποτε μην κανεις το λαθος να με ερωτευθεις...

Μα δηλωσα ερωτα αγαπητη Κυρια.. Ερωτα ομως Πλατωνικο..

(o Πλατωνικος ερωτας εχει να κανει με τον Πλατωνα ..μη παει το μυαλο σου σε συνουσια κατω απ τα πλατανια.  :P )

δεν καταλαβα που το πας κυριε Rakendyte... ποιος σου ειπε οτι σκοπευω να κανω σκαλινο με σενα και το φιλο σου τον πλατωνα;

βεβαια αν με θελεις για ξεκαρφωμα ευχαριστως να βοηθησω εναν ερωτα κοινωνικα μη αποδεκτο...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Alabastro

mhn kaneis skalino...kane orthogonio...kane kati omos... mas exei repsei to paidi :P

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "kuria" Rakendyte λατρεψε με οσο θες... αλλα ποτε μην κανεις το λαθος να με ερωτευθεις...

(o Πλατωνικος ερωτας εχει να κανει με τον Πλατωνα ..μη παει το μυαλο σου σε συνουσια κατω απ τα πλατανια.  :P )

δεν καταλαβα που το πας κυριε Rakendyte... ποιος σου ειπε οτι σκοπευω να κανω σκαλινο με σενα και το φιλο σου τον πλατωνα;

βεβαια αν με θελεις για ξεκαρφωμα ευχαριστως να βοηθησω εναν ερωτα κοινωνικα μη αποδεκτο...    :P

Μόνο σε Ισσοσκελές ορθογώνιο και μόνο ως διακρίνουσα... και με ζωηρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είσαι ίση με το άθροισμα των τετραγώνων της υποτεινούσης των 2 άλλων πλευρών....  :wink:  :wink:  :wink:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Προφανώς ΔΕΝ ΤΟ ΈΜΑΘΑ ΚΑΛΑ. Πάμε πάλι...

Μόνο σε Ορθογώνιο ισσοσκελές και μόνο ως υποτείνουσα. Και αμφιβάλλω πολύ αν το τετράγωνο σου θα ισούτε με το άθροισμα των τετραγώνων των 2 άλλων πλευρών.

Σωστά τώρα νομίζω....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

δεν καταλαβα που το πας κυριε Rakendyte... ποιος σου ειπε οτι σκοπευω να κανω σκαλινο με σενα και το φιλο σου τον πλατωνα

χαχαχα Οχι, ερωτα για σενα δηλωσα., για κανενα Πλατωνα η αλλο Ελεατη..
Καρφωμα, ξεκαρφωμα μπορεις να συνεισφερεις σ αυτον (τον ερωτα) και μονο.. :wink:

kuria

η αληθεια ειναι πως δε σε λατρεψα για το μαθηματικο σου μυαλο...

και φυσικα μονο καποιος που με ξερει καλυτερα απο οτι ξερει γεωμετρια θα χρησιμοποιουσε το "διακρινουσα" στη θεση του "υποτεινουσα"...

βρε αντρα μου οσα "σ" και να βαλεις το ισοσκελες δε φανταζει πιο πλουσιο...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

Παράθεση από: "Rakendytos"Δηλωνω υπευθυνα.. πως ειμαι τρελα ερωτευμενος με την Joking, την Enia, την Voiwtissa, την Αlabastro, Black Velvet, Kuria, Jezebell, Spellbound, Ena Megalo Keno, Sole, Gohssa, Isabella, Seagull, Xhmeia, Sorta Fairytale, Gavrina, Pingo, Blue Roses, Sofia24, Vedouza..,

:roll: ποια ξεχναω..  ποια ξεχναω..??

η σειρά δεν είναι τυχαία ε?  :wink:  :lol:

Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα Λιλούκα ούτε κατα αλαφαβητική σειρά δεν μας έβαλε!!!!
Και μετά ζητά έρωτες πλατωνικούς... και όχι κάτω από τα Πλατάνια.
[/b]
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

black_velvet

Μάλλον με τη σειρά που πραγματικά μας θυμήθηκε είμαστε...

Και... ομολογώ πως με ξάφνιασε!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Με οποια σειρα κι αν σας βαλω σας λατρευω ολες το ιδιο!!!
 8)

Rakendytos

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "Rakendytos"Δηλωνω υπευθυνα.. πως ειμαι τρελα ερωτευμενος με την Joking, την Enia, την Voiwtissa, την Αlabastro, Black Velvet, Kuria, Jezebell, Spellbound, Ena Megalo Keno, Sole, Gohssa, Isabella, Seagull, Xhmeia, Sorta Fairytale, Gavrina, Pingo, Blue Roses, Sofia24, Vedouza..,

:roll: ποια ξεχναω..  ποια ξεχναω..??

η σειρά δεν είναι τυχαία ε?  :wink:  :lol:

Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα Λιλούκα ούτε κατα αλαφαβητική σειρά δεν μας έβαλε!!!!
Και μετά ζητά έρωτες πλατωνικούς... και όχι κάτω από τα Πλατάνια.
[/b]

Για να μη κρυωσετε γλυκια μου.. Σας νοιαζομαι!!!
Εχω μεγαλο κρεβατι και πορτοκαλι σεντονια..  ]

Rakendytos

Παράθεση από: "black_velvet"
Μάλλον με τη σειρά που πραγματικά μας θυμήθηκε είμαστε...

Και... ομολογώ πως με ξάφνιασε!  ]

Λαθος.. Μην υποτιμας τον εαυτο σου.  :D

black_velvet

Θα... συνεχίσω τις (εξ)ομολογήσεις και θα παραδεχτώ πως κάθε άλλο παρά υποτιμώ τον εαυτό μου! ;-)

(Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως δεν με ανέφερες πρώτη-πρώτη με μεγάλα, φωτεινά, κατακόκκινα γράμματα και συνεχίζω...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Παράθεση από: "black_velvet"
Θα... συνεχίσω τις (εξ)ομολογήσεις και θα παραδεχτώ πως κάθε άλλο παρά υποτιμώ τον εαυτό μου! ;-)

(Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως δεν με ανέφερες πρώτη-πρώτη με μεγάλα, φωτεινά, κατακόκκινα γράμματα και συνεχίζω...  ]

Γεγονος ειναι οτι δεν ηξερα ποια να πρωτοδιαλεξω..
 Μη με κανεις τωρα να αλλαξω τη σειρα..  :)
Εδω ημουν αγαπητη αλλα καλυτερα ντυμενος και λιγοτερο ..εκδηλωτικος.  :wink:

1305 Επισκέπτες, 1 Χρήστης