Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "LaStDrIvE"NAI SE AKOUWWWWW :************

pali lathos kaneis re alito mou!!!!!!!:)))) eipame oti i Tripoli einai dipla apo tin Larisa... to xexases!? AXaxaxAXaxax kai egw su eixa pei...oti dipla apo tin larisa einai ta trikala.. alla kai afto to berdepses...:P.. mallon su exw parei to mialo gia defteri fora.:P:P:P

Fmas kai panos69 prepei na tis kanoume idietera sto paixnidi Trivial. Opou tin petixenete tha tin strimoxnete stis erwtisis:))) Poia konter mu lete... afti den exei tetoia... erxete akoma kai UK meta podia..opws kai egw gia aftin ellada:)

alito mou.... nai eipaneme erxomaaaaiiiiiiiiiiiiii...... Den girizw me allous erwtes peirates kai erwtes batsous kai erwtes lhstes kai erwtes Egglezikous...

Fmas eisai sti elliniki virtual HAF? xeris aftin pou ftixnoune... elpizw na ton teliwsane "Elliniko xarti epixirisewn"?

Nai etsi xedinoume.. me rakomela, bures (a.k.a Sex me pago) , synavlies kai mas patame kai dernoume alla xexases vre alito oti tis trwme kiolas... Exoume na pame kai stous XASMA kai na akousoume to "kati san psema".tha su foresw kai tin punk panoplia (anathema ama kataferis na tin sikwsis:P )  kai ekei se vlepw na kaneis megalo baxalo kai fobame ti tha dixei pali sto ALTER:P

kalispera se olous:))))

Limani aggaliazei to krouazeroplio tou ( axaxax fantazese na isuna to tanker mou:P )

αποφασισες οτι θα γινεις το λιμανι μου βρε αλητακι ??
αντε δεχομαι (να το παιξω και λιγο δυσκολη!!)
αρκει να με πας να δω ΧΑΣΜΑ !!!
και φροντισε punkaki μου να μην γυρισω πισω με επιδεσμους γιατι εσυ θα επωμιστεις το βαρος της νοσοκομας !! Οχι τιποτα αλλο .. ειναι και το ντομπερμαν στο σπιτι και δεν θα μπορεις να πηγαινοερχεσαι ανετα ..  :P
Εγω παντως στο λεω απο τωρα κι εσυ να λαβεις τα μετρα σου .. αν τυχον και μου την πεσει καμια γκομενιτσα εξαρχειων εκει περα .. εγω θα την ξεμαλλιασω !! (γνωστη διαδικασια θα μου πεις αλλα καθε φορα εχει αλλη γλυκα!) Κι αντε μετα να με μαζευεις απο τα κεντρικα της Αλεξανδρας ...
Θα γινουμε και ρομπα στον μπαμπα ..  :P

σμουτςςςςςςςςς λιμανακι μου ! come back soon γιατι θα απιστησω !! (χαχαχαχαχαχαχαχα ! δεν φταιω εγω .. οι προτασεις μου φταινε!  :P )
...........last driver speyse file giati se blepw otan apofasiseis na speyseis na breis to mono eleythero poy tha einai to doperman...[den mporw na se fantastw me tom skyli bre filarako giayto soy lew paratata kai ela...panos

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:
.........ASE ME SOY LEW KLAIW THN MAYRH MOY THN MOIRA...KLAPS KLAPS KLAPS....FILAKIA MIKRO MWROYLINI..

Επειδη εισαι γλυκυτατος και μεγαλη φατσα , οταν σε ξαναδω θα σου δωσω πολλα πολλα φιλακια (punkaki μην εξαγριωνεσαι .. φιλικα φιλουμπακια θα ειναι !) σμουτςςςςςςςςςςς μωλε φατσουλαααα  :lol:
.....................pote mporw na erthw gia thn eispraksh poison;prosexe mhn arghseis giati katalbaineis tha mpoyn kai tokoi kai meta then tha mporoyn na me ksekollhsoyn...filakia mwroylini...panos

Στο επομενο meeting θα δεις χαρουλες και μακιαμουκια που εχω να σου κανω εγω εσενα !! Σμουτςςςςςςςςςςςςςςς μωλε  :lol:  :lol:

LaStDrIvE

OXI OXI!!!!!!!! mi!!!!! miles les gia ta kentrika tis alexandras..exw asximes ebiries...

Ma oxi..xeris pote na se afisa aprostatefti? no no no no.... estw kai ean sou epina apo to rakomelaki su:P

Oso gia tin nosokoma dne me peirazei.. perisoteres wra mazi... ase pou tha sou magirevw kiolas..afto pou to pas?!  o erwtas pernaie apo to stomaxi prwta:PPP

to ntoperman den me fobizei pia... exeis kairo pou ekpedevis na min mu kanei epithesis giati tha me exei dipla tou sto ypolipo tis zwis tou:PP

Mpa oi gkomenes twn exarxiwn emena tha mu tin pesoune ama ine.. axaxaxax....esy na tous tin pesis meta:P alla min baresis poly kai xalasoume tin synavlia twn xasma!:))))

kali ligous stoixous apo tous parapanw

"Κύκλους κάνει το μυαλό μου
κι αρρωσταίνω στην ψυχή μου
γύρω να με τρώει νιώθω
χάνω τη ζωή μου"

Me apileis krouazeropliaki mou?! tha apistisis?!:P ama theleis kanto..kai meta vale tin lista 50 irc:P ..axaxaxaxaxax....paw gia kafe mexri tin kouzina..kai epistrefwww.....

ama kopso les kai ena triantafyllo apo ton kipw tis mamas les na ta parei?:)

PoiSoN_GiRL

Λοιπον .. αναρχικο μου στοιχειο .. πρωτον εχουμε πλεον το βισμα οποτε μην σε ανησυχει !! η μονη συλληψη που θα γινει απο σημερα και στο εξης θα ειναι το εξωγαμο μας !  :P
Οσο για προστασια δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο ! Με μια ματια εξαφανιζονται ολοι απο διπλα μου (κι αυτη τη φορα οχι δικη μου ματια .. δικη σου !!)
Ενα πραγμα που λατρευω σε εσενα ειναι η μαγειρικη σου !! θα μου μαγειρευεις βρε ατιμο ?? αντε με συγκινησες ! υποσχομαι να προσπαθησω κι εγω να σου μαγειρεψω κατι χωρις να καψω την κουζινα (και το σπιτι ολοκληρο)  :wink:
Οσο για τις κυριες .. των εξαρχειων .. μην με τσιτωνεις γιατι θα κατεβω σημερα κιολας και θα αρχισω τα ξεμαλλιασματα (προκαταβολικα)
Τελος θα σου απαντησω στο θεμα απιστιας με το εξης :

κι εγω σαν γερικο σκυλι μες στο λιμανι..
θα πεθαινω στο πλαι σου !!

Υ.Γ. μην αργησεις με τον ρημαδοκαφε .. αντε εχω να παω για υπνο λεμε ! Και μπορεις να κοψεις οτι θελεις απο τον κηπο της μαμας ! το πολυ πολυ να ξαμολησει το ντομπερμαν να μας φαει και τους δυο !! χαχαχαχα !  :P

LaStDrIvE

den exw na apantisw kai pollaaa...apla...

LaStDrIvE R.I.P ( Rest In Poison-Girl)

Panagiotis

Παράθεση από: "LaStDrIvE"den exw na apantisw kai pollaaa...apla...

afoy ta brhkes kai me to ntoperman mhn fobasai tipota last drive.proxwra file.  panos

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:
.........ASE ME SOY LEW KLAIW THN MAYRH MOY THN MOIRA...KLAPS KLAPS KLAPS....FILAKIA MIKRO MWROYLINI..

Επειδη εισαι γλυκυτατος και μεγαλη φατσα , οταν σε ξαναδω θα σου δωσω πολλα πολλα φιλακια (punkaki μην εξαγριωνεσαι .. φιλικα φιλουμπακια θα ειναι !) σμουτςςςςςςςςςςς μωλε φατσουλαααα  :lol:
.....................pote mporw na erthw gia thn eispraksh poison;prosexe mhn arghseis giati katalbaineis tha mpoyn kai tokoi kai meta then tha mporoyn na me ksekollhsoyn...filakia mwroylini...panos

Στο επομενο meeting θα δεις χαρουλες και μακιαμουκια που εχω να σου κανω εγω εσενα !! Σμουτςςςςςςςςςςςςςςς μωλε  :lol:  :lol:
.........aytos o kostas bre paidi moy poly argei aytes tis sygkentrwseis.ti thn theme thn thessalonikh twra;edw h goyna mas kaigetai kai meis koitame to foylari...telos pantwn kanw ypomonh mexri thn epomenh synanthsh....mexri tote tha sigotragoydaw ''eisai gynaika filoy moy......''kalo brady.  panos

LaStDrIvE

panos69 tha kinisw na kanw to 1-0 ..prin mou kanei to 1-1:P..kali sinexia:)

Panagiotis

blepw esy file last ksekinas me gkol apo ta apodythria...ante meta emeis na trexoyme na anatrepsoyme to se baros mas ''skor''.den peirazei omws file as einai kai etsi...panos

PoiSoN_GiRL

Πανουλη καλημερα !
εχω βασιμες υποψιες οτι το punkaki μου τα εχει ''ψησει'' με τον Κωστα (εγω ρουφ δεν ειμαι αλλα θα το πω!) και αποφασισανε ολα τα meeting κανονιζονται εκτος Αθηνων εσκεμμενα !! Οσο για τα ''εντος'' δεν εχεις δει τον σωματοφυλακα μου ?? Με το που κανω κινηση με γραπωνει (ο Κωστας και παλι !! χαχαχα) Κατι υποπτο συμβαινει .. συνωμοσια μου μυριζεται !!
φιλια πολλα  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"den exw na apantisw kai pollaaa...apla...

Εε μετα κι απο αυτο που ειδα .. σε ονομαζω επισημως και ΛΙΜΑΝΑΚΙ μου !!
να προσθεσω κι εγω :

PoiSoN_GiRL R.I.P. (Rest In Punkaki!!)  :wink:

LaStDrIvE

Athoos!!!! den exw kanei kamia sinomosia ean lete gia ton konstantnino ton Freak...apla etuxe na ton exw dei gia kana trioro xwris na to thymame 3 xronia back... mallon tha epina byres:P

Panagiwti na giati kaneis to 1-0 apo ta apoditiria... exeis meta orexis na trexeis?

kai h zwi einai wraia...:)))
aman..avrio teleftaia mera prin to exam.. oux oux...:))) thelw tin tyxi sas!!!!!!!

filies kai agkalies gia to "Krouazeroplio" mou!!!!!!!!!

sas kalimerizw
Alexandros R.I.P

PoiSoN_GiRL

αχμμμ ... αυτα ειναι Πανουλη μου !! Ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα ! Μονος του καρφωθηκε ο νεαρος ! αστακουμπι μου δεν εννοουσα τον freak αλλα τον KostasD33 !!! Τωρα μονος σου με βαζεις σε νεες σκεψεις περι συνωμοσιας !!
Καλη επιτυχια (αν και δεν θα σου χρειαστει!)
και ευχομαι ολα να πανε καλα (αντε εχω να γινω και μανα λεμε.. πολυ το καθυστερεις  :evil: )
φιλακια πολλα και καλη συνεχεια στο διαβασμα !!  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Λοιπον για να ειμαι πιο σαφης .. (με πηρε που με πηρε η κατηφορα.. θα τα ξερασω ολα !!) με τον αγαπητο Αλεξανδρο ειχαμε σχεση περυσι τετοια εποχη !! Ξερει ποσο πολυ τον αγαπαω και ποσο πολυ τον εκτιμω και ειναι ενα απο τα ατομα που ποτε μα ΠΟΤΕ δεν θελω να χασω απο κοντα μου! Εστω κι αν δεν ειμαστε πλεον μαζι μας, ενωνουν πολλα πραγματα (και καλα και κακα.. αν σκεφτεις οτι εφαγε κατι φρικες απο μενα ... τρομαξε το παληκαρι!)
Οσο για ειλικρινεια .. φανταζομαι δεν εχεις παραπονο  :P
Το μονο που εμεινε ''κρυφο'' ηταν το τι καναμε στις ιδιεταιρες στιγμες (χαχαχαχαχαχαχα) να το βγαλω στη φορα κι αυτο ??  :P  :P

φιλακια πολλα κι απο εμενα Πανο μου  :lol:
ποιζονακι μουυυυυυυυυ......που χαθηκες εσυ φιλεναδα μου? και για να απαντησω σε αυτο που εγραψες.....να θεωρεις τον εαυτο σου πολυ τυχερο που μετα απο μια ερωτικη σχεση, καταφερατε να παραμεινετε καλοι φιλοι..... :(  :(  :( δυστυχως εγω οσο και εαν προσπαθησα, με κανεναν απο τους πρωην δεν καταφερα κατι αναλογο.....γιατι δεν εξαρταται μονον απο τον εναν για να συνεχιστει η σχεση πανω σε φιλικη βαση.....πρεπει να το θελουν και οι δυο! φιλια πολλα!

PoiSoN_GiRL

minoraki μου γλυκο εδω ειμαι !!!!!!! κι εμενα μου ελειψε η πρωινη μας επαφη αλλα στο γραφειο δεν εχω πια συνδεση και δεν μπορω να μπω  :cry:
Οσο για το αν ειμαι τυχερη , εχεις δικιο φιλεναδα μου ! Και δεν ειμαι μονο γιαυτο τυχερη , ειμαι τυχερη γιατι ο Αλεξανδρος ειναι ενας σπανιος (στην κυριολεξια) ανθρωπος που ξερει να αγαπαει δυνατα !
Δεν σου κρυβω οτι το ερωτικο στοιχειο συνεχιζει να υπαρχει (τα εχω βγαλει ολα στη φορα ή μου φαινεται? Πανουληηηηη εσυ να τα βλεπεις αυτα που πιστευες οτι δεν θα πω κουβεντα !! Δεν σε δικαιωσα αυτη τη φορα χιχιχιχι!) αλλα υπαρχει και μεγαλη αγαπη μεταξυ μας !
Κι αυτο το καταφεραμε γιατι πιστευω οτι και οι δυο μας ειμασταν ειλικρινεις απο την αρχη ως το τελος. Χαιρομαι που αυτος ο ανθρωπος υπαρχει στη ζωη μου και ειναι παντα κοντα μου και στα καλα και στα δυσκολα!
.. και που ξερεις .. μπορει και να καταλληξουμε και παλι μαζι !! (δεν ηταν δηλωση αυτο !) Παρα το οτι υποστηριζω οτι σε σχεση δεν ξαναγυριζω ποτε μα ποτε .. στην συγκεκριμενη σχεση .. ΝΑΙ θα ξαναγυριζα !  :lol:

φιλακια πολλα πολλα μικρο μου minoraki και ευχομαι ειλικρινα να τα πουμε κι απο κοντα συντομα ! να μου προσεχεις και να εισαι καλα  :wink:  :wink:

527 Επισκέπτες, 1 Χρήστης