Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 568
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 561
  • Total: 561

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΤΜΑ.''ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ''ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ [Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΩΣ] ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΛΜΗΡΟΙ /ΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ''ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΙΦΕΡΕΣ''.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ/ΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ'' ΤΟΛΜΗ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ/ΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ..ΠΑΝΟΣ                                                                                ΥΓ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ/ΗΣ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ.[ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ...]

Evitaki

μπορει να υπαρξει αληθινος ερωτας απο το ιντερνετ????????
μη με βρισετε
απορια ειναι

Anonymous

Πάνο μου,
το εν λόγω θα είναι σαν παιχνίδι όπως το Θάρρος ή Αλήθεια;
Αν ναι, υπάρχει ήδη και είναι στα παιχνίδια.
Αν θα έχει την μορφή παιχνιδιού καλό είναι πάλι να μεταφερθεί στα παιχνίδια.

ksenixths

an den allakseis fwto den apantw se tipota :P

ksenixths

Panagiotis

Παράθεση από: "gavrina"Πάνο μου,
το εν λόγω θα είναι σαν παιχνίδι όπως το Θάρρος ή Αλήθεια;
Αν ναι, υπάρχει ήδη και είναι στα παιχνίδια.
Αν θα έχει την μορφή παιχνιδιού καλό είναι πάλι να μεταφερθεί στα παιχνίδια.
..Γωγω καλησπερα.Οχι δεν θαλεγα οτι ειναι παιγχνιδι.ειναι απλα ενα θεμα που ναι μεν μπορει η βαση του να εχει να κανει με τα δυο αυτα χαρακτηριστικα[θαρρος και αληθεια]αλλα στην ουσια ειναι διαλογος μεταξυ των εδω μελων και ανταλλαγη αποψεων σε κατι που ναι μεν ασχολουμαστε καθημερινα [ιντερνετ και σαιτ]αλλα απο την αλλη δεν ειναι κακο οσοι/ες εχουν βρει κατι περισσοτερο απο αυτην την απλη επικοινωνια γιατι οχι να μην το αναφερουνε χωρις να θιξουν ουτε τους εαυτους τους αλλα και ουτε τους υπολοιπους.φανταζομαι θα χρειαστει αρκετο θαρρος απο καποιο/α για να πει ''ναι ειμαι ερωτευμενος με αυτον /ην.η ακομα και να κανει απλα την αναφορα του χωρις να ονομασει.[εκει μπαινει ο παραγοντας ''αληθεια''.νομιζω οτι ειναι ενα θεματακι που ετσι και το χειριστουμε σωστα και με την αναλογη ευπρεπεια θα βοηθησει ολους /ες...μπορει να κανω λαθος.ο καιρος θα δειξει...πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"μπορει να υπαρξει αληθινος ερωτας απο το ιντερνετ????????
μη με βρισετε
απορια ειναι
καλη μου εβιτα.γιαυτο εβαλα το θεματακι αυτο.για να μου πεις την γνωμη σου και εαν στον καιρο που εισαι μεσα στο ''σαιτ''σε συγκινησε ερωτικα καποιος.δεν χρειαζεται να ονομασεις εαν δεν θελεις.αν ομως εχεις το θαρρος να το κανεις τοτε ειναι καλοδεχουμενο απο ολους μας...φιλια.  πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "ksenixths"an den allakseis fwto den apantw se tipota :P
γιατι πας να μου χαλασεις την γαυρινα΄;μια χαρα ειναι το σηματακι που εχει το κοριτσι..και μακαρι να ειχαμε και οι υπολοιποι σαν σημα το συγκεκριμενο...πανος

Anonymous

οκ! Πάνο μου,
απλά ήταν μια απορία που είχα.

Ξενυχτάκοοοοοοοο μουυυυυυ  ]

Atma

Παράθεση από: "Panos69"ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΤΜΑ.''ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ''ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ [Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΩΣ] ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΛΜΗΡΟΙ /ΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ''ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΙΦΕΡΕΣ''.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ/ΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ'' ΤΟΛΜΗ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ/ΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ..ΠΑΝΟΣ                                                                                ΥΓ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ/ΗΣ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ.[ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ...]

Τι έγινε Πάνο;;
Όλο την Άτμα θα σκέφτεσαι;

riaghul

Παράθεση από: "evita_79"μπορει να υπαρξει αληθινος ερωτας απο το ιντερνετ????????
μη με βρισετε
απορια ειναι

Γιατι καλη μου, μπορει να υπαρξει
Αληθινος ερωτας ..εκτος διαδικτυου???

απορια εχω κι εγω.. :roll:

riaghul

Και τολμη εχω..
Και θαρρος εχω...

Ερωτα...ομως....ΔΕΝ...εχω...
Κριμα , βεβαια, γιατι χανω τη "γοητεια" να
το εκφρασω... :)

Enia

ας μην αρχίσουμε το φιλοσοφικό 'τι είναι έρωτας, τι είναι αγάπη'... τα έχουμε εξαντλήσει σε άλλα τόπικ αυτά τα θέματα...

ας κάνω την εξομολόγησή μου πάλι... (τι είναι άλλη μια, τόσα ξέρετε πια για μένα!!...) :P

εμένα έρωτας με έφερε εδώ...  :oops:
αλλά με το που ήρθα τον έχασα οριστικά και αμετάκλητα... :(
τουλάχιστον μου έμεινε η καλή παρέα...  :)

τώρα αν επιφυλάσει κάτι το μέλλον... δεν ξέρω...  :roll:

freak

emena pali me efere h lila (enia)...... an sas ginw fortwma mallon to mellon sou promynhetai odynhro enia........ :D  :D

Enia

Dearest freak... (μα τι nickname είναι αυτό που βρήκες κι εσύ!? τσ τσ τσ...)

Συγκεντρώσουουου.... Το θέμα δεν είναι ποιός σε έφερε εδώ, αλλά... γκουχ γκουχ... οι έρωτες στο site...

*Ένια σκουντάει τον freak... (πες καλέ!!!)

561 Επισκέπτες, 0 Χρήστες