Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 242
  • Total: 243
  • Leon

ΣΕΞ... :wink: (και τα λόγια περισσεύουν...)

Ξεκίνησε από Ntama, Μαΐου 28, 2005, 03:16:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "eye_"alimono maraki...  :D  :D  :D

ela...............
smouatsssssssssssss

[/color]

eye_

minoraki

μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......μαζεψουυυυυυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηηη.....μας βλεπουν!  8)  8)  8)  8) !
χαχα! πλακα κανω......μου αρεσει αυτο που γινεται.....φλερτ δεν ηθελες? οριστε το εχεις! φιλιαααααααααα πολλααααααααααα!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......μαζεψουυυυυυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηηη.....μας βλεπουν!  8)  8)  8)  8) !
χαχα! πλακα κανω......μου αρεσει αυτο που γινεται.....φλερτ δεν ηθελες? οριστε το εχεις! φιλιαααααααααα πολλααααααααααα!

Και σενα μια μεγάλη αγκαλίτσα φιλεναδούλα μου ζαλισμένη  ]

minoraki

αντε βρε μαιρουλι μου....ευχομαι ολα να πανε καλα για σενα τωρα πλεον....τερμα οι ταλαιπωριες.....φιλια!

υ.γ. οχι email....αλλα ΡΜ.....αιντεεεεεεεεεεεε....εμενα λες ζαλισμενη....αλλά και εσυ δεν μας πισω..... :D  :D  :D

Ntama

Παράθεση από: "eye_"8)  8)

m' aresei...

Ποσο σ'αρέσει???  ]

Ntama

Μινοράκι μου ζαλισμένο... προς το παρόν παίζει μόνο φλερτ...  ]

eye_

:twisted:  :twisted:  :twisted:

oso 8elw

:P  :P  :P  :P

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"Μινοράκι μου ζαλισμένο... προς το παρόν παίζει μόνο φλερτ...  ]
υπαρχει τιποτα καλλιτερο απο το φλερτ βρε φιλεναδα μου? μην ξεχνας οτι προερχομαι απο μια γεννια που μεγαλωσε...φλερταροντας.....ακομα και τωρα στις παρεες μας, δεν σταματαμε να φλερταρουμε ο ενας τον αλλον! το φλερτ ειναι το αλατοπιπερο στη ζωη μας.....απολαυσε το μεχρι τελους! και οσο για την αποσταση..νομιζω οτι τωρα πλεον ολες οι αποστασεις εχουν ελαχιστοποιηθει! μην ξεχνας οτι, οτιδηποτε ερχεται απο μακρυα ειναι πολυ δυνατο! ξερω εγω τι λεω... :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

εγω θελω μια ζεστη γλυκια αγκαλιτσα
που να χωραει μονο εμενα................

Sotis

εδω  η  ζεστη  αγκαλιααααααααααααααααααα  :oops:  :oops:  :lol:  :lol:

Evitaki

αγκαλιτσα μονο για μενα??????????? :oops:  :oops:  :oops:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"αγκαλιτσα μονο για μενα??????????? :oops:  :oops:  :oops:
εβιτακι  μονο  για  σενα  ελα   καλη μου.. μια  ζεστη  αγκαλιτσα.. :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

αγκαλιτσα..........μονο για μενα
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :P  :P  :P  :P  :P

etet

egw tha valw kati allo mprosta

[size=18]pathiariko sex!!![/size]

242 Επισκέπτες, 1 Χρήστης