Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 328
  • Total: 328

PoiSoN_GiRL's LiST

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 31, 2005, 07:27:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

λοιπον αγαπητα παιζακια ,
επειδη αρκετοι απο εσας μου εχουν ζητησει mp3 απο τις λιστες που εχω ποσταρει, θα ηθελα να οργανωθουμε λιγο για να μπορεσουμε να αλληλοβοηθηθουμε μεταξυ μας ωστε να βαλω κι εγω σε μια σειρα τα πραγματα και να μπορεσω να σας δωσω οτι μου ζητησατε.
Επειδη μου ειναι δυσκολο το να ψαχνω απο ποστ σε ποστ και φανταζομαι οτι ισως και για εσας να ειναι κουραστικη ή βαρετη η μεθοδος pm & email, αν συμφωνειτε κι εσεις μπορειτε εδω να μου αναφερετε τα mp3 που θελετε ωστε κι εγω να οργανωθω και να μην ψαχνομαι.
Αν θεωρειτε οτι υπαρχει καποιος τροπος πιο ευκολος θα σας παρακαλουσα να τον αναφερετε, η καποια προταση ωστε να μπορεσουμε να συντονιστουμε ! Αν παρ'ολα αυτα καποιος θελει να λειτουργησει με την μεθοδο pm θα τον παρακαλουσα να μου γραψει και την διευθυνση του ωστε να μου ειναι εφικτο να επικοινωνησω μαζι του  :lol:
Ευχαριστω για την κατανοηση .. τι να κανω ειμαι ξεχασιαρα και μπερδευομαι  :?
Οποιαδηποτε προταση / συμβουλη / υποδειξη ειναι καλοδεχουμενη !
σμουτςςςςςςς  :lol:

αν λοιπον δεν υπαρχει καποια διαφωνια ... ξεκινηστε να ποσταρετε  :P

eterno

to na katsei kai na grapsei kapios lista me ti exei kai ti den exei apo mp3 arxeiakia eine gia autos mono pou h syllogh toys eine sxetika mikrh .
gia kapious tora poy h sullogh toys ftanei se merika ekatontades GB nomizo oti eine kapos dyskolo na etoimasoyn kapialista... :D pantos an 8es opiadhpote boh8eia apo 8ema mp3's euxaristos na se boh8hso h akoma na na soy doso etoimes sylloges..
apo ellhnika exo peripou 626 diaforetikoys kallitexnes me ari8mo ellhnikon mp3  sta 16779  ...( auth thn stigmh auta pou exo mesa sto sklhro mou disko) :D ...fysika yparxoun kai polla perissotera mp3's  jena
filika eterno

ksenixths

:D  :D  :D  :D  :D  :D

aytos einai o filos mou leme

kai gia osous den kseroune exoume 4-5 sklhrous mono me mp3 :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

eterno καλημερα  :lol:
καλως ηρθες στην παρεουλα μας !!  :wink:  :wink:
σιγουρα δεν ειναι ιδιεταιρα ευκολο να γραψεις ολες τις λιστες !! ειδικα οταν μιλαμε για εκατονταδες GB !! αν θελεις να φτιαξεις καποια λιστα μπορω να βοηθησω σε αυτο αν και ηδη υπαρχει καποιο θεμα που εξηγει βημα προς βημα (και πολυ ευκολα μαλιστα) το πως μπορει καποιος να κανει upload την λιστα του ! Αν θελεις να βαλεις λοιπον τις λιστες σου θα ηταν οτι καλυτερο !!
Οσο για τα παιδακια που εχουν ζητησει καποια mp3 απο τις δικες μου λιστες , εχω ηδη γραψει καποια cd και ειμαι ετοιμη να τους τα παραδωσω !! (οχι για να μην λετε οτι ειμαι ξεχασιαρα ενταξει ??  :P )

Υ.Γ. 1 balland τα κομματια που εχεις ζητησει ειναι σε cd ετοιμα !
Υ.Γ. 2 ksenixtako χαιρομαι πολυ που υπαρχουν τοσα κομματια στην συλλογη σας ! Θα θελατε κι εσυ κι ο eterno να ανεβασετε καποιες λιστες ? αν ναι μπορω να βοηθησω κι εγω σε αυτο !  :wink:  :wink:

ksenixths

etsi gia na to paiksoume ligo sklhroi tha to skeftoume kai tha sas apanthsoume entos twn hmerwn :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Ε ψιτ σκληρέ θα σου βάλω kazolin να μαλακώσεις!!!!  ]

ksenixths

rouba??????????????????????

llllllllllllooooooooooooooooooollllllllllllllllll

to allo me ton toto to ksereis? :P  :P  :P  :P  :P  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"etsi gia na to paiksoume ligo sklhroi tha to skeftoume kai tha sas apanthsoume entos twn hmerwn :P  :P  :P  :P  :P  :P

Οκ κυριοι σκληροι !! Το msn μου το εχεις ηδη .. οτι χρειαστεις ξερεις που θα με βρεις !  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Ε ψιτ σκληρέ θα σου βάλω kazolin να μαλακώσεις!!!!  ]

Γωγουλα μου σαφως και να γραψεις τις λιστες σου !  :wink:
(Ρουβα ειπες ? λοοοοοοοοοοολ)
φιλακια μωλεεεεεεεε σε πειραζω !!  σμουτςςςςςςςςς !  :lol:  :lol:  :lol:

eterno

eyxaristo gia to kalosorisma.:)
8a prospa8hso na anebaso kapies listes alla 8a parei arketo xrono giati exo parei kai polla backup se dvd....pantos kapia stigmh 8a ginei....
oso gia to sklhros typos .....   htan sklhros kai ton elegan disko :P
Gogo oso gia tis lista thn dikia soy me ta tragoudia toy rouba bathn giati ego den exo ka8oloy apo auto to froyto...blepeis molis apo na balo kati apo royba.......kanei to computer mou auto shutdown  :P...eine epilexthko to ..ti na kanoyme.....:P

Anonymous

χα χα χα χα Ετερνο!!!!
Εγώ είμαι γαυρίνα, εσείς ψαρώσατε  ]

eterno

den psarosa glykia moy....to mhxanima moy den dexete na mpei kati apo
Royba mesa :P

Anonymous

Δεν έχεις καλό μηχάνημα λέμε  ]

eterno

les na mhn exo kalo mhxanhma ?... :(     isos ....an kai ego prosopika nomizo oti aplos to computer mou exei allergia ston royba :P

ksenixths

mhn milate allo gia rouba gemisa spyrakia :(

[size=18]atimh alergeia leme[/size]

328 Επισκέπτες, 0 Χρήστες