Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 330
  • Total: 330

Ο α33 κατεβαίνει στα γήπεδα !!!

Ξεκίνησε από Limnios, Μαΐου 31, 2005, 11:49:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

fmas egw eimai mesa an einai na kanoume omada kai edw
 :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"xexexexexexexexe

Γιαννακο μου πως ειναι δυνατον να γελας με την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ απαντηση μου ??  :roll:  :roll:

(χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο!)  :P  :P

PoiSoN_GiRL

[size=24]WANTED ...[/size]

[size=18]dead or alive[/size]

ο κυριος που εκτελεσε το πλαγιο και σημαδεψε την οροφη του αυτοκινητου μου ...  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

chriastina

poison τι ξέρεις απο ποδόσφαιρο? το πλάγιο εκτελέίται με τα χέρια, τόσο κοντά είναι το αυτοκίνητό σου?

PoiSoN_GiRL

ναι καλη μου ! Δεν με βλεπεις που υστεριαζομαι δυο μερες τωρα ??
Μια πορτα με το γηπεδο ειμαστε !! λοοοοοολ
ασε που βαλανε στο ματι το λουλουδικο πριν μερες .. και παλι καλα που δεν το πετυχανε να λες .. ποιος ακουγε την κυρια Κατερινα μετα ...  :shock:  :shock:  :?  :?

chriastina

η κυρία Κατερίνα να μην γνωρίσει κυρία Μαίρη,την βάψανε όλα τα κ...παιδα που διαταράσουν την ησυχία των λουλουδικών αυτού του κόσμου
(όταν διαταράσουν την ησυχία των ανθρώπων για τα λουλουδικά τους είναι άλλο πράγμα)
εσύ που τους έχεις απο τόσο κοντά, παίζει καμιά "καλή" ομάδα στο γηπεδάκι? βάζεις μπαλκόνι, βάζω καφεδάκια.

Limnios

Θρίαμβοοοοοοοοος ! Νίκη με σκορ 9-4 ! Μια νίκη που οφείλεται στην εμψυχωτική παρουσία των κοριτσιών στην κερκίδα και στην αγωνιστική ετοιμότητα των παιχτών ( Παναγιώτης ).Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.
Η σύνθεση της ομάδας πολυπρόσωπη ... Panagiotis , Limnios , Limnios Junior και κάποιοι υπό δοκιμήν παίκτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα των θριάμβων...
Εμφάνιση παρόμοια της διαφήμισης Σκωτσέζικου ουίσκι , φούστα καρό δηλαδή που μόλις την σηκώσαμε κόπηκαν τα γόνατα των αντιπάλων .
Σετ με την καρό φούστα ο Πάνος φόρεσε μια εκπληκτική στέκα μαλλιών σ΄ένα υπέροχο τιρκουάζ.Και μόλις έβγαλε τις αντίστοιχες γόβες και φόρεσε τα ποδοσφαιρικά , άρχισε ο χορός των γκολ...Σε μεγάλα κέφια ο μάγος της μπάλας χόρευε τους αντίπαλους που τράκαραν μεταξύ τους κι έδινε σχεδόν έτοιμα τα γκολ που σημείωνε ο υιός Limnios όσο ο μπαμπάς του προστάτευε τα δίχτυα της ομάδας.Γρήγορα αποκτήσαμε σκορ ασφαλείας ( 5-1 ) οπότε ήρθε κι η σειρά μου να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ( κάηκα στο σεσουάρ όταν έκανα εκείνες τις αποτυχημένες ανταύγειες). Και πάλι με μαγική ενέργεια και πάσα του Παναγιώτη βρέθηκα σε θέση βολής έτσι που το αριστοτεχνικό αριστερό ( ναι , έχω ΚΑΙ αριστερό πόδι ) σουτ έγραψε το 6-1 ! Εκεί να δείτε πανηγυρισμούς !! Τι μπλούζες πετάξαμε στις κερκίδες , τι βεγκαλικά έπεφταν , πέταξε την τιρκουάζ κορδέλλα ο Πάνος , η Indi άνοιγε μπίρες , η Kouklitsa με την Princess φωτογράφιζαν με τα κινητά ένώ ταυτόχρονα έγραφαν μηνύματα , χαμός ...
Κάπως έτσι κύλησε ο υπόλοιπος αγώνας με τους αντίπαλους να παρακαλάνε να λήξει ...
Τελικό σκορ 9-4 !!!
Για αρχή μια χαρά ! Σύντομα ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια με περισσότερη συμμετοχή μελών .
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια μας για την θετική αύρα που μας πρόσφεραν ( Indi , ΔΕΝ πανηγυρίζουμε γκολ των αντιπάλων )σας θέλουμε πάντα κοντά μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια...
ΥΓ. Αγαπητή Poison , αφού ήσουν τόσο κοντά ,έπρεπε να ΄ρθείς .Τα λουλούδια σας δεν κινδυνεύουν , όλο το γήπεδο είναι κλεισμένο με δίχτυα κι η μπάλα δεν φεύγει εκτός .Κακώς τα πότιζες , μετά έβρεξε ( LoL )
ΥΓ 2. Να μην ανησυχήσετε αν λείψει ο Πάνος . Ξεχάστηκε στις ντουζιέρες μαζί με τους παίκτες του "ΑΕΤΟΥ ΑΝΩ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ".
ΥΓ 3. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΡΕΧΑΓΚΕΛ , ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ , ΚΑΝ΄ΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
ΥΓ 4. Καλή επιτυχία με τους Τούρκους αύριο .
  Σας φιλώ , Γιάννης

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"η κυρία Κατερίνα να μην γνωρίσει κυρία Μαίρη,την βάψανε όλα τα κ...παιδα που διαταράσουν την ησυχία των λουλουδικών αυτού του κόσμου
(όταν διαταράσουν την ησυχία των ανθρώπων για τα λουλουδικά τους είναι άλλο πράγμα)
εσύ που τους έχεις απο τόσο κοντά, παίζει καμιά "καλή" ομάδα στο γηπεδάκι? βάζεις μπαλκόνι, βάζω καφεδάκια.

εχει φοβηθει ο ματης σου με τα καφεδακια μου !! Λοιπον βαζω και μπαλκονακι και καφεδακι ! Βαλε πλωρη για Βορεια προαστεια και ολο και κατι καλο θα βρεθει !!  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ. Αγαπητή Poison , αφού ήσουν τόσο κοντά ,έπρεπε να ΄ρθείς .Τα λουλούδια σας δεν κινδυνεύουν , όλο το γήπεδο είναι κλεισμένο με δίχτυα κι η μπάλα δεν φεύγει εκτός .Κακώς τα πότιζες , μετά έβρεξε ( LoL )

Καλε μου Limnie ... δεν φτανει που ποτισα τα λουλουδακια .. επλυνα και το αμαξι ... διπλη καταστροφη αυτη η βροχη ! (λοοοολ)
Καταρα στον λαδεμπορα ...  :?

Limnios

Επλυνες το αυτοκίνητο? Πότισες τα λουλούδια ? Να δεις που σε λίγο θα ρωτάς πως βράζουν ένα αυγό !! Αμα λέω εγώ ότι έχεις βάλει πλώρη για να γίνεις καλή νοικοκυρούλα ( ΚΑΙ ΜΑΝΑ ) κάτι ξέρω... Κι ας μην το παραδέχεσαι...
ΥΓ. Βρε λες γι΄αυτό να έβρεξε καρέκλες μετά ? Μήπως χτυπούσες κανένα αυγολέμονο? ( LooloOL )

PoiSoN_GiRL

Limnie μηηηηηηηηηηηηηηηη !!  :eye:
δεν παντρευομαιιιιιι δεν παντρευομαιιιιιιιιιι ουτε νοικοκυρευομαιιιιιιιιι !   :shaking:
Τωρα για μανα .. δεν ξερω .. αλλα μαλλον θα γινω πολυ συντομα !! (λοοοολ) θα μου κρατησει μονοκλινο το punkaki στο μητερα μολις παρει χαμπαρι οτι με επιασε το συνδρομο ''δεν παντρευομαι'' παλι ...

Υ.Γ. what is αυγολεμονο ?? (χαχαχαχαχα!)  :tongue: :tongue: :tongue:

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Limnie μηηηηηηηηηηηηηηηη !!  :eye:
δεν παντρευομαιιιιιι δεν παντρευομαιιιιιιιιιι ουτε νοικοκυρευομαιιιιιιιιι !   :shaking:
Τωρα για μανα .. δεν ξερω .. αλλα μαλλον θα γινω πολυ συντομα !! (λοοοολ) θα μου κρατησει μονοκλινο το punkaki στο μητερα μολις παρει χαμπαρι οτι με επιασε το συνδρομο ''δεν παντρευομαι'' παλι ...

.........kalhsperizw thn befa toy sait thn poison...bre oti kai na lete eseis to poisonaki einai teleia noikokyra.na sas anoiksei thermosifwno to poisonaki na gleifete ta daxtyla sas.twra teleytaia malista exei mathei na rythmizei to zesto kai to kryo nero gia thn mpaniera...[na kai to metaptyxiako]..filakia poisonaki.

fmas

Ετοιμαστείτε............... Τα βόρεια κομμάντα έρχονται......... Ετοιμάζουμε εντατικά την ομάδα μας................... A33 North Division Ολέ!!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Limnie μηηηηηηηηηηηηηηηη !!  :eye:

.........kalhsperizw thn befa toy sait thn poison...bre oti kai na lete eseis to poisonaki einai teleia noikokyra.na sas anoiksei thermosifwno to poisonaki na gleifete ta daxtyla sas.twra teleytaia malista exei mathei na rythmizei to zesto kai to kryo nero gia thn mpaniera...[na kai to metaptyxiako]..filakia poisonaki.

Πανουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! θα σου ροκανισω τη μυτουλα σου με αυτα που λες !! Παντως οφειλω να ομολογησω οτι μολις το διαβασα εκανα πιπι πανω μου !! Ειχα καιρο να γελασω ετσι !!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
φιλακια πολλα κι απο μενα !!!!!!!!

Υ.Γ. ξεχασες να πεις οτι εχω μαθει να βαζω και την ηλεκτρικη σκουπα στην πριζα !!! χαχχαχαχαχαχα ! και οι γνωσεις μου καθε μερα διευρυνονται !!  :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Purple egrapse:
εχω κατι διασυνδεσεις στην διαιτησια.αν χρειαστειτε κατι, πειτε μου

To ήξερα. Έτσι κερδίσαμε στη Αθήνα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

330 Επισκέπτες, 0 Χρήστες