Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 338
  • Total: 338

PanToU UpaRxEi EnaS mUTHoS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 01, 2005, 04:57:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ΜΥΘΟΣ Νο 1

*Τα ευτυχισμένα ζευγάρια νιώθουν συνεχώς έλξη ο ένας για τον άλλο.

Όλα τα ζευγάρια, ακόμη και αυτά με πολύ έντονη ερωτική ζωή,
περνάνε φάσεις όπου το σεξ δεν είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.
Oι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Μερικές φορές το σεξ είναι η πρώτη προτεραιότητα και άλλες, καθώς η σχέση εξελίσσεται και περνάει φάσεις έντονου στρες, είναι άλλα τα πράγματα που έχουν την πρώτη θέση στα κοινά ενδιαφέροντα. Τα βράδια που καθόσαστε αγκαλιά και κάνετε ζάπινγκ μαζί είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινής σας ζωής.

ΜΥΘΟΣ Νο 2

*Τα τέλεια ζευγάρια δεν μπορούν ούτε λεπτό να είναι χωριστά.

Στην πραγματικότητα, τα ζευγάρια που δεν αναζητούν λίγο χρόνο χωριστά
οδεύουν προς το τέλος. Όταν οι καθημερινές σας εμπειρίες ταυτίζονται, τα όρια της προσωπικής σας ζωής αρχίζουν να μην είναι ξεκάθαρα. Ένα ζευγάρι αποτελείται από δύο διαφορετικά άτομα. Αν αυτά κολλήσουν απόλυτα, τότε θα γίνουν σαν ένα πρόσωπο και σταδιακά η σχέση θα γίνει τόσο μονότονη, που θα βαλτώσει.

ΜΥΘΟΣ Νο 3

*Μπορείς να λες στον άλλο τα πάντα.

Η αλήθεια συνήθως είναι σκληρή. Ακόμη κι αν ο/η φίλος/η σου λέει ότι τα αντέχει όλα, είναι σίγουρο ότι οι εξομολογήσεις σου -πόσο καλός ήταν στο κρεβάτι ο/η πρώην σου- θα τον/την πληγώσουν βαθιά.

ΜΥΘΟΣ Νο 4

*Αν σε αγαπάει στ' αλήθεια, θα αλλάξει.

Αν τώρα δεν είναι αυτός/η που ονειρεύεσαι, μην περιμένεις ότι θα μεταμορφωθεί. O χαρακτήρας μας διαμορφώνεται από την ηλικία των 5 ετών. Αν περνάς τον καιρό σου σκεπτόμενος/η τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον, χάνεις την ουσία του τι συμβαίνει τώρα.

ΜΥΘΟΣ Νο 5

*Όταν η σχέση γίνεται προβλέψιμη, έρχεται ο θάνατος του πάθους.

Εντάξει, κανένας δε θέλει να πεθάνει από πλήξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι -ως πλάσματα της συνήθειας- επιζητούμε σε κάποιο βαθμό ρουτίνας, για να είμαστε χαλαροί και να νιώθουμε άνετα με τον/την αγαπημένο/η μας. Το να γνωρίζει ο ένας τις συνήθειες του άλλου, τι του αρέσει, τι δεν του αρέσει και τις αντιδράσεις του, δίνει ουσιαστική οικειότητα. Έτσι διαμορφώνουν τα ζευγάρια την κοινή ιδιωτική τους ζωή.

ΜΥΘΟΣ Νο 6

*Όταν ερωτευτείς πραγματικά, δεν έχεις μάτια παρά μόνο για εκείνον/η.

Ερωτεύτηκες. Oύτε απομονώθηκες ούτε ναυάγησες σε κάποιο ερημονήσι.
Πάντα θα υπάρχουν ελκυστικοί και ευχάριστοι άνθρωποι που θα βρίσκονται στο δρόμο σου, αναπόφευκτα λοιπόν και οι δύο θα μπαίνετε σε πειρασμούς κατά καιρούς

riaghul

ΜΥΘΟΣ Νο 1
*Τα ευτυχισμένα ζευγάρια νιώθουν συνεχώς έλξη ο ένας για τον άλλο.
ΜΥΘΟΣ Νο 2
*Τα τέλεια ζευγάρια δεν μπορούν ούτε λεπτό να είναι χωριστά.
ΜΥΘΟΣ Νο 3
*Μπορείς να λες στον άλλο τα πάντα.
ΜΥΘΟΣ Νο 4
*Αν σε αγαπάει στ' αλήθεια, θα αλλάξει.[/b
ΜΥΘΟΣ Νο 5
*Όταν η σχέση γίνεται προβλέψιμη, έρχεται ο θάνατος του πάθους.
ΜΥΘΟΣ Νο 6
*Όταν ερωτευτείς πραγματικά, δεν έχεις μάτια παρά μόνο για εκείνον/η.

Oλα αυτα ειναι απλα ενας ΜΥΘΟΣ???

Μυθος Νο1 :arrow: Το ζευγαρι νιωθει ελξη ασχετα αν η σχεση συνεχισει ή παυσει..Σημασια εχει να "κτιζεις" στη σχεση ..Να μη λες ποτε.."αφου εχουμε το κυριο σημειο ελξης.. δεν χρειαζεται τιποτα αλλο"
Μυθος Νο2 :arrow: Αυτο ναι ειναι μυθος...αφου ολοι χρειαζονται και εχουν αναγκη τις προσωπικες τους στιγμες..φτανει ο αλλος συντροφος να το κατανοει και να το σεβεται..
Μυθος Νο3 :arrow: Η συναισθηματικη και ψυχικη απογυμνωση παρεχει παντα μια ελευθερια...(οσο κι αν ο/η συντροφος μπορει να το εκμεταλλευτει..μην το αρνηθεις..καποιος μου ειπε μια φορα.."Νιωθω ελευθερος μεσα απο την απολυτη δεσμευση"-αυτο θελει αναλυση..αλλα αλλη φορα..([size=9]αν δεν το κατανοειτε φυσικα..που δεν νομιζω[/size]))
Μυθος Νο4 :arrow: Το να αλλαξει καποιος ειναι θεμα γενικωτερης φιλοσοφιας..Να θελει να δει τον εαυτο του, τα καλα του και τα ασχημα του..και να διωξει απο το λεξιλογιο του το "αυτος/η ειμαι εγω". Σαφως η αγαπη εχει τη δυναμη να μετατρεπει..
Μυθος Νο 5 :arrow: Οσο προβλεψιμη κι αν ειναι η σχεση...οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο..δεν αλλαζει τα συναισθηματα της στιγμης..και γιατι να σκεφτεσαι το μετα???Το παθος ετσι κι αλλοιως θα φυγει..κι αυτο που μενει ειναι αυτο που εκτισες..(κι θα θελεις να φυγει το παθος, για να μενουν οι στιγμες)
Μυθος Νο 6 :arrow: Ο ερωτας ειναι παντα αυτος που ελκυσε..ειναι το σημειο Α..για να φτασεις στο Ω θελει τα ματια σου να ειναι ανοιχτα παντα ..οχι για εκεινον/ην..για τη σχεση..ιγ αυτο που δημιουργησες μεχρι τωρα..αυτο που γνωρισες να το εξελιξεις..Το νου σου να γνωριζεις τις αλλαγες σου,του/της,γιατι ολα αλλαζουν,να τα παρατηρεις..να τα προσεχεις..να ωριμαζεις τη σχεση..Να φτασεις στο Ω και να εχεις γνωρισει τον εαυτο σου και αυτον του συντροφου σου..και να θελεις να εισαι μαζι του για να βοηθιεσαι και να βοηθας..

:)

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  εγω νομιζα οτι επροκειτο για μπυρα..... :wink:  :wink:

balland

η ρια με καλυψε απολυτα!!!!!

το μινορακι ξερω οτι θα επανελθει με αποψη...

δεν περιμενα τπτ αλλο απο αρνητισμο εκ μερους του ποβατου!!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"δεν περιμενα τπτ αλλο απο αρνητισμο εκ μερους του ποβατου!!!!

για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα .. μηπως βγαζεις λιγο βιαστικα συμπερασματα περι ''αρνητισμου'' ??
Δεν εχω χαρακτηριστει ποτε μα ποτε ως ατομο που βγαζει αρνητισμο .. αλλα προφανως ... ηταν να το ακουσω κι αυτο .
Τελοσπαντων το οτι βρηκα ενα θεμα και ποσταρισα δεν σημαινει οτι το ασπαστηκα και το αποδεχτηκα απολυτα.
Απλα το ''τοποθετησα'' εδω και πριν καλα καλα προλαβω να το σχολιασω αναφερεσαι σε αρνητισμο ...
μηπως τελικα δεν ειμαι εγω αυτος που ''βγαζει'' αρνητισμο ??  :roll:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "balland"δεν περιμενα τπτ αλλο απο αρνητισμο εκ μερους του ποβατου!!!!

για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα .. μηπως βγαζεις λιγο βιαστικα συμπερασματα περι ''αρνητισμου'' ??
Δεν εχω χαρακτηριστει ποτε μα ποτε ως ατομο που βγαζει αρνητισμο .. αλλα προφανως ... ηταν να το ακουσω κι αυτο .
Τελοσπαντων το οτι βρηκα ενα θεμα και ποσταρισα δεν σημαινει οτι το ασπαστηκα και το αποδεχτηκα απολυτα.
Απλα το ''τοποθετησα'' εδω και πριν καλα καλα προλαβω να το σχολιασω αναφερεσαι σε αρνητισμο ...
μηπως τελικα δεν ειμαι εγω αυτος που ''βγαζει'' αρνητισμο ??  :roll:

με συγχωρεις,αλλα βλεποντας οτι ειναι 12 ωρες το τοπικ ανεβασμενο κ χωρις το δικο σου σχολιο,νομιζω οτι οποιοσδηποτε αυτο θα διεκρινε...
κ παλι με συγχωρεις!

PoiSoN_GiRL

Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης ή οτιδηποτε αλλο, απλως μου εκανε εντυπωση το οτι εβγαλες ενα βιαστικο συμπερασμα χωρις να προλαβω να σχολιασω καν το θεμα που εκανα upload ! Anyway , αν απο το συγκεκριμενο upload ''βγαινει'' προς τα εξω ο αρνητισμος μου , μαλλον δικο μου ειναι το λαθος ... Θελω παντως να πιστευω οτι δεν ειμαι αρνητικος ανθρωπος , θα ελεγα μαλιστα το εντελως αντιθετο μιας και αντιμετωπιζω τα παντα με θετικη σκεψη .. ευχομαι καποια στιγμη να καταφερω να στο αποδειξω αυτο  :wink:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης ή οτιδηποτε αλλο, απλως μου εκανε εντυπωση το οτι εβγαλες ενα βιαστικο συμπερασμα χωρις να προλαβω να σχολιασω καν το θεμα που εκανα upload ! Anyway , αν απο το συγκεκριμενο upload ''βγαινει'' προς τα εξω ο αρνητισμος μου , μαλλον δικο μου ειναι το λαθος ... Θελω παντως να πιστευω οτι δεν ειμαι αρνητικος ανθρωπος , θα ελεγα μαλιστα το εντελως αντιθετο μιας και αντιμετωπιζω τα παντα με θετικη σκεψη .. ευχομαι καποια στιγμη να καταφερω να στο αποδειξω αυτο  :wink:

οπως κ να εχει μαλλον ειναι η λαλακια μου να λεω οτι μου ερχεται χωρις σκεψη το λαθος..
κ παλι σορρυ :oops:

PoiSoN_GiRL

Βρε ballandako δεν εγινε τιποτα ! Σιγα μην πιαστουμε και μαλλι με μαλλι για μια τετοια κατασταση ! Ελεος ! και μην ζητας συγνωμη!! στο εχω πει εκατο φορες αυτο  :P  :P  :P
απλως με ξαφνιασες καλο μου ! εκει που εχω χαρακτηριστει ως ''τρεις λαλουν και δυο χορευουν'' ξαφνικα ειδα μια αλλη αποψη κι αρχισα να ψαχνομαι !! Παντως αν βγαζω αρνητισμο να μου το πειτε εεεεεεε  :P
Δεν θα αντεχα ποτε να γινω σαν αυτους που κοροιδευω .. (κλαψα-γκρινια-μουρμουρα και λοιπες αυτοκαταστροφικες συνηθειες !)

Υ.Γ. Τα πρωινα στο γραφειο δεν εχω συνδεση και δεν μπορω να μπω να μπλαμπλαδιασω οπως παλια .. εκει δυστυχως οφειλεται η απουσια μου απο το θεμα ..  :?  :(

balland

οκεικ...
πες μας τωρα την αποψη σου :wink:

PoiSoN_GiRL

Nομιζω οτι τα γραφομενα της Ριας .. τα ειπανε ολα ! Τι να σχολιασω ? θα συμφωνησω κι εγω μαζι της  :wink: Τα ειπε ολα για ακομη μια φορα ! περιμενω ομως να δω την απαντηση που θα δωσει και το minoraki μας  :wink:  :wink:

που εισαι minoraki μουυυυυυυυυ ???????  :roll:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Nομιζω οτι τα γραφομενα της Ριας .. τα ειπανε ολα ! Τι να σχολιασω ? θα συμφωνησω κι εγω μαζι της  :wink: Τα ειπε ολα για ακομη μια φορα ! περιμενω ομως να δω την απαντηση που θα δωσει και το minoraki μας  :wink:  :wink:

που εισαι minoraki μουυυυυυυυυ ???????  :roll:

κ εγω εκεινη περιμενω :roll:

Ntama

Φιλενάςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Εγώ είμαι από μόνη μου ενας μύθος λέμεεεεε  :P  :P  :P  :shock:  :shock:

(ψωνάρα η δικιά σουυυυυυυυυυ  :twisted:  :twisted: )

φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

(και φυσικά κάνω πλακΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"Φιλενάςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Εγώ είμαι από μόνη μου ενας μύθος λέμεεεεε  :P  :P  :P  :shock:  :shock:

(ψωνάρα η δικιά σουυυυυυυυυυ  :twisted:  :twisted: )

φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

(και φυσικά κάνω πλακΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Ενας ακομη λογος να σε αγαπαω περισσοτερο ! Ψωνακι εγω - ψωναρα εσυ , ο τελειος συνδιασμος ! Ζητω μας λοιπον !!!!!!!! σμουτς Μαρακι μου ! Μου ελειψες μωλεεεεεε  :?

minoraki

ποιζονακι μου, εδω ειμαι κουκλα μου......
και θα απαντησω  :D  :D  :D
οι σχεσεις μεσα σε ενα ζευγαρι που ζει μαζι κατω απο την ιδια στεγη αρκετα χρονια θα πρεπει να χτιζονται σιγα σιγα.....ειναι αρκετα δυσκολο να υπαρχει η ιδια ερωτικη ελξη που υπηρχε στην αρχη, οταν η καθημερινη ρουτινα, τα διαφορα προβληματα (ιδιως οταν υπαρχουν παιδια), το αγχος, το τρεξιμο μπαινουν αναμεσα στο ζευγαρι.....σε αυτο το σημειο θα πρεπει και οι δυο να κατανοησουν οτι ο ενας θα πρεπει να δινει μεσα στο σπιτι το χωρο που αναλογει στον αλλον....."το πολυ μαζι σκοτωνει" αυτος ειναι ενας στιχος απο ενα καινουργιο τραγουδι της χαρουλας, αλλα εχει πολυ μεγαλο δικιο.....νομιζω οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει τα δικα του ενδιαφεροντα.....π.χ. εγω στην αρχη προσπαθησα να κοψω το παθος του συντροφου μου για τους 4 τροχους....λαθος μου μεγαλο.....οι αγγλοι λενε "if you cannot beat it....join it"! κα ιαυτο εκανα και εγω.....ακολουθησα και ακολουθω, τωρα πλεον, αρκετα συχνα πυκνα το ραλλυ ακροπολις :D  :D ! οσον αφορα τωρα το εαν θα πρεπει να λεμε τα παντα στον συντροφο μας....αυτο νομιζω οτι το εχουμε ξαναπει και το εχουμε εξαντλησει.....και βεβαια οχι! η πολυ μεγαλη ειλικρινεια βλαπτει σοβαρα τις σχεσεις!  τωρα εαν περιμενεις να αλλαξει ο συντροφος σου, νομιζω οτι ειναι αρκετα μεγαλη ουτοπια.....η σχεση προχωρει με αμοιβαιες υποχωρησεις και συμβιβασμους.....νομιζω οτι ειναι κατι το πολυ ομορφο και ζεστο, η οικειοτητα που αποκταται μεσα στο ζευγαρι, οσο περναει ο καιρος.....θυμαμαι οτι ειχα μια φιλη που ετρωγε τα νυχια της.....οταν δεν ειχε δικα της νυχια να φαει, ετρωγε του αντρα της! με αυτη την υπερβολη θελω να πω οτι μεγαλο ρολο παιζει η συντροφικοτητα.....και πιστευω (συγχωρειστε με εαν επαναλαμβανω τα ιδια) οτι κορυφαιο συναισθημα ειναι η εγνοια σε οποιεσδηποτε ανθρωπινες σχεσεις.....και τελειωνοντας θελω να πω οτι παρ ολο που ερωτευθηκαμε, δεν νομιζω οτι θα πρεπει να παψουμε να θαυμαζουμε το ωραιο.....ενα υπεροχο αντρικο η γυναικειο προσωπο ή κορμι, προσωπικα νομιζω οτι αξιο θαυμασμου! κανεις δεν μπορει να μας βαλει μεσα σε μια γυαλα! και κανενας δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος! μεσα απο μια υγειη σχεση μπορουμε να βελτιωθουμε σαν ανθρωποι.....αυτα τα ολιγα απο μενα! παντα φιλικωτα και παντα με πολλα φιλια!

338 Επισκέπτες, 0 Χρήστες