Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 334
  • Total: 334

PanToU UpaRxEi EnaS mUTHoS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 01, 2005, 04:57:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

μπυρίτσα? neahhhh...
κανά χαμομηλάκι μήπως θες? κανά τήλιο? θα κάνει καλό και στα νευράκια σου...
εγώ πάω κρεβατάκι μου τώρα...
χρο-ψι-time...
smoutses...

Anonymous

τηλιο??? νευρακια???? μηπως με περνας για αλλον???????????
χαχαχαχα

Enia

α, καλά, παίζει κι αυτό! με τόσα μέλη και τόσες αλλαγές ονομάτων έχω  πλέον χάσει το λογαριασμό σε αυτό το foroum η χρήστρια! :lol: lol

πάντως εσύ πιες το το ζεστό σου καλού κακού... κακό δεν θα σου κάνει... :P και αν είμαστε τυχερές μπορεί και να περάσει κι αυτή η μέρα χωρίς 'σουρουκλεμέ, σουπιές, κομφούκιους' κλπ κλπ κλπ.... :P:P:P

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"α, καλά, παίζει κι αυτό! με τόσα μέλη και τόσες αλλαγές ονομάτων έχω  πλέον χάσει το λογαριασμό σε αυτό το foroum η χρήστρια! :lol: lol

πάντως εσύ πιες το το ζεστό σου καλού κακού... κακό δεν θα σου κάνει... :P και αν είμαστε τυχερές μπορεί και να περάσει κι αυτή η μέρα χωρίς 'σουρουκλεμέ, σουπιές, κομφούκιους' κλπ κλπ κλπ.... :P:P:P
Νομιζεις.....χε χε χε χε :wink:  για δες σε αλλα θεματακια στο forum.....

PoiSoN_GiRL

παρακαλουνται ολοι οι χρηστες του Α33 να μου αφησουν pm με τα νεα nick τους γιατι θα μου μιλανε και δεν θα απαντω ( ειναι και το ρητο που λεει : δεν μιλαμε σε αγνωστους κλπ κλπ )
λοοοοοοοοοοοοοοολ ! Λιλα εσυ σταθερη ε ?? κι εγω μια απο τα ιδια ...  :roll:

spellbound

Παράθεση από: "gavrina"Σε λίγο θα σπάμε μπουκάλια και θα μας περάσουν για τρελλούς!
Όσο για τις φαρμακόγλωσσες μπαρμπαΝικολή πρόσεχε πως μιλάς llllooolllll ]

Ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Λοιπον,

ονομα   Σπελλ
επιθετο Σπελλμπαουντ
ονομα πατρος  :wink:   Κομφουκιος!

Αιντε πια!!!!!!!!!!!!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

λολ ! νταξ' νταξ' δεν ειπα τιποτα !!
λοιπον παω να κανω χρο - ψι μιςς spell spellbound του Κομφουκιου !!
θα τα πουμε αυριο παλι !!
παω να ξεκουρασω τον ανυπαρκτο μου εγκεφαλο γιατι κουραστηκα σημερα να παιζω παιχνιδακια !! σμουτςςςςςςςςςςςς
καληνυχτουμπεςςςςς  :lol:

Anonymous

Πάντως δεν μπορείται να πείτε... αν τον πιάσει το σοβαρό του λέει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα ο Νικόλας!
Βέβαια αυτό τον πίανει σπάνια αλλά καλύτερα λίγα και καλά παρά πολλά και αρλούμπες! ]

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"παρακαλουνται ολοι οι χρηστες του Α33 να μου αφησουν pm με τα νεα nick τους γιατι θα μου μιλανε και δεν θα απαντω ( ειναι και το ρητο που λεει : δεν μιλαμε σε αγνωστους κλπ κλπ )
λοοοοοοοοοοοοοοολ ! Λιλα εσυ σταθερη ε ?? κι εγω μια απο τα ιδια ...  :roll:

ναι ζουζούναμ, εδώ εγώ, σταθερή αξία στο χρόνο...
Είμαι η Ένια και είμαι καλά!

(κάνε μου λε συ ένα c/p όσους χρήστες καρατσεκάρεις, γιατί έχω και αυτή τη μνήμη χρυσόψαρου και τα μπερδεύω...)

(α, έπαιζες, έπαιζες, το 'Ποιος είμαι' ακόμα να το βρεις... κι εγώ το διάλεξα ειδικά για σένα...  :( θα μου πεις με το δίκιο σου, έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τους πραγματικούς ανθρώπους, τον γερο-ανύπαρκτο στο παιχνίδι θα ψάχνουμε!?  :P )

PoiSoN_GiRL

ψιψινακι μου καλημερουλα ! ευτυχως που εισαι σταθερη αξια ματια μου γιατι εχω μπερδευτει με ολους και ολα !! Λοιπον θα σου ετοιμασω λιστα και θα σου την στειλω με pm να σου ανακοινωσω αναλυτικα τα συμπερασματα μου ! λοοοοοοοοοολ ειναι και πολλα παναθεματα !!
Οσο για το ''Ποιος ειμαι'' εχεις δικιο .. εχω μερες να μπω ... και τωρα μου εδωσες κι ενα στοιχειο παραπανω (χιχιχιχι!) ειναι γερος ε ???  :lol:
παω να σπασω την κεφαλα μου μηπως και το βρω !!  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Πάντως δεν μπορείται να πείτε... αν τον πιάσει το σοβαρό του λέει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα ο Νικόλας!
Βέβαια αυτό τον πίανει σπάνια αλλά καλύτερα λίγα και καλά παρά πολλά και αρλούμπες! ]
Ε τωρα θα δεις τι εστι μπαρμπα Νικολας!!!!!!

Anonymous

Παράθεσηπαω να σπασω την κεφαλα μου μηπως και το βρω !!  :wink:
Αμα δεν τα καταφερεις εγω ειμαι εδω ε, οχι τπτ αλλο, για να δεις τι φιλος ειμαι!!!!!!!

Enia

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"παω να σπασω την κεφαλα μου μηπως και το βρω !!  :wink:
Αμα δεν τα καταφερεις εγω ειμαι εδω ε, οχι τπτ αλλο, για να δεις τι φιλος ειμαι!!!!!!![/quote]

τα κατάφερε μια χαρά και μοναχούλι του το χρυσουλάκιμ... αμ τι νομίζατε κύριος!?

(αν και το στοιχείο για την ηλικία το είχαμε από την αρχή σχεδόν...:P)

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ψιψινακι μου καλημερουλα ! ευτυχως που εισαι σταθερη αξια ματια μου γιατι εχω μπερδευτει με ολους και ολα !! Λοιπον θα σου ετοιμασω λιστα και θα σου την στειλω με pm να σου ανακοινωσω αναλυτικα τα συμπερασματα μου ! λοοοοοοοοοολ ειναι και πολλα παναθεματα !!
Οσο για το ''Ποιος ειμαι'' εχεις δικιο .. εχω μερες να μπω ... και τωρα μου εδωσες κι ενα στοιχειο παραπανω (χιχιχιχι!) ειναι γερος ε ???  :lol:
παω να σπασω την κεφαλα μου μηπως και το βρω !!  :wink:
Enia εδω πηγαινε αυτο......

PoiSoN_GiRL

απαπαπαπα ... τς τς τς ..
μπαινω στο θεματακι μου και δεν το αναγνωριζω !!
καλε πως εγινε ετσι ?
θυμαται κανεις το αρχικο θεμα ??

οποιος το θυμαται ας κανει την παπια !!
το γουσταρω απιστευτα οπως καταντησε !!
χαχαχαχαχαχαχα !

(τι μαστορας στα μπαχαλεματα θα ημουν αν δεν ξεκινουσα απο τα δικα μου ?!?! χεχεχε !)

βρηκα και τον Αγιο Βασιλη !! αυτα ειναι !!

ενα φιλακι στο Λιλακι μου και παω για υπνο ησυχη τωρα !!

[size=24]SmoUTsSssSSsSssSs!![/size]  :lol:  :lol:

334 Επισκέπτες, 0 Χρήστες