Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

κοίτα ρε....!  :shock:  μην ξεφύγει κάποιος, τρέχετε να προλάβετε ποια θα ξεφύγει περισσότερο!  :lol:  

ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑ!  :D

(βολιώτισσα, μην μου την αποπαίρνεις, θα αρπαχτούμε  :P   :lol: κι όχι τπτ άλλο, δε θα πιούμε και τσάι στο τέλος! :24: χαχαχαχαχα!)

SoFiA24

Παράθεση από: "Enia"πως μπορεί να μπει μια ντουζιέρα σε μια αποθήκη και γιατί να βρίσκεται εκεί? τι θέλει να πει το ποιητή?  :roll:  

(είμαι περίεργη λέμε, κολ μι!  :P   :D )

Μπορεί...μπορεί...αν δεν έχει σπίτι ακόμα να μπει η ντουζιέρα μπορεί...Αλλά δεν αργεί κι αυτό ;)  

Σου έδωσα κι άλλα clues...Δεν πήγε το μυαλό σου πουθενά ;;; ;)

Enia

Βρε έχει πάει, και γι'αυτό σε τσιγκλάω!   :wink: :D   :D  :D
Μπράβο φιλενάδα, με το καλό!!! :hug2:  :D

Ventouza

Παράθεση από: "Enia"κοίτα ρε....!  :shock:  μην ξεφύγει κάποιος, τρέχετε να προλάβετε ποια θα ξεφύγει περισσότερο!  :lol:  

ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑ!  :D

(βολιώτισσα, μην μου την αποπαίρνεις, θα αρπαχτούμε  :P   :lol: κι όχι τπτ άλλο, δε θα πιούμε και τσάι στο τέλος! :24: χαχαχαχαχα!)

Ουστ μαρή κι εσύ!!!  :P Με έχετε πρήξει με τα τσάγια σας!!!! :P

Enia

καλά, καλά... θα το θυμάμαι αυτό όταν ξανασυμμαζευτείς στα φόρα και θες να κάνεις την καλή γκαρσόνα!  :P   :lol:

voliwtisa

άντε και στα δικά μαςςςςςςςςςςςςςς  :bounce:  :bounce:

Ventouza

Ναι μη σας χάσω από πελάτισσες!!!! :lol:  :lol:  :P  :P

voliwtisa

εμείς φταίμε που ερχόμαστε στο καφενέ σου...

Αχάριστη  :P

Ventouza

Αχάριστη καρδιά δε μ'αγαπάς??? :D  :P
Λοιπόν επίσημη ανακοίνωση! γκουχ γκουχ...Ο καφενές κλειστός για 2 εβδομάδες από αύριο!!! Μετά...βλέπουμε..... :P

voliwtisa

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ  :lol:

Ventouza

Enia

ΜΜΜΜΜΜΜΜ....!!!! ΝΟΟΥ ΚΟΜΜΕΝΤΣ! (γιατί θα γίνω κακιά και δε μου πάει, ούτε θέλω να κάνω ρυτίδες :P  )

Ventouza

Επειδή θέλω να κλείσω το καφενέ θα γίνεις κακια???  :shock: Διακοπούλες δεν αξίζω...?? :cry:

Enia

έλα μωρέ, καθυστέρησε λιγάκι να βγει το ποστ, πιο πάνω πήγαινε  :P σχώρα με, είναι και αργάμιση!  :P  :lol:

Ventouza

Άντε σε συγχωρώ γιατί είμαι μεγαλόκαρδη....και σκέφτομαι και το πιτόγυρο!!! :lol:  :lol:  :lol:  :P

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες