Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

τωρα μολις πηρα το μηνυμα σου γιατι το κινητουλι μου χτες επεσε νωρις για υπνο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

το παιδι σου πως ειναι??

kuria

εχεις χασει πολλα επεισοδια μωρο μου... λεω να τα πουμε πριβε

spellbound

kuria

εχει αλλαξει κατι στο νουμερο;

joking

τώρα δεν μου αρέσουν ΚΑΙ αυτά που γράφεις??

γιατί κατέβασες τα προηγούμενα?  εκείνα ήταν original .....

:?  8)

xhmeia

ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ/ΣΥΝΧΡΗΣΤΕΣ

Με τα νεα προφιλ, υπαρχει κι η στηλη με τους φιλους.Εχω ερθει σε δυσκολη θεση και νοιωθω την αναγκη να πω.......
Με τιμα να δεχομαι προσκληση σας, ομως...........χωρις παρεξηγηση και με ολη τη ντομπροσυνη που -πιστευω- με διακρινει, δεν γινεται να ονομαστουμε ολοι φιλοι (χωρις να αποκλειετε καποτε να γινουμε )
Κανουμε χαβαλε στο τσατ ή στο φορουμ  και περναμε ομορφα, εκτιμω αρκετους απο εσας, αλλα.......
φιλους ( και παλι με επιφυλαξη ) νοω, οσους γνωριζω απο κοντα, εχουμε πει 5 κουβεντες παραπανω και κανουμε παρεα κι εκτος εικονικης πραγματικοτητας.

οποιος/α  με καταλαβει καλως  :D
κι οποιος/α  με παρεξηγησει παλι καλως  :D

plus

put   your old profile     down....

sevenseas

μπεμπα

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

tristana

Ευχαριστώ τον ΧΧ -που δεν είναι άγνωστος χεχχεχε- για το διήγημα -στα ελληνικά σορτ στόρι- που μου αφιέρωσε.
Μην ξαναπάς, όμως, σε εκπομπές της συμφοράς, ΟΚ; Κι εγώ έχω γαλανά μάτια, αλλά δεν τα έκανα εκπομπή!!! Εντάξει, το άλλαξε η κυριούλα, αλλά σαν τον Μανωλιό. Τι δουλειά έχεις εσύ με τα πίτουρα;
Καραδοκούν οι κότες. Εσείς που "εκδίδεστε" οφείλετε να μην εκτίθεστε σε Μεγάλα ή μικρομέγαλα κανάλια της τρισμέγιστης ντεκαντέτσιας.

tristana

'Οπως λες κι εσύ "Στην Δευτέρα Παρουσία ας μας βάλουν Απουσία".
Ωραίος τίτλος μπάι δε γουέι.

joking

xhmeia

ΤΙ ΕΙΠΑ ????????ΤΙ ΕΚΑΝΑ ?????????
ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ
:P  :P

:D   :wink:  :hug2:

xhmeia

Το κακο, ΤΖΟ μου,
ειναι πως δεν το  αντεχουν ολοι αυτο( σεβαστο )  
Το καλο , ειναι πως λεγοντας τα πραγματα με τ ονομα τους, απομακρυνονται ( σου κοβουν και την καλησπερα λεμε  :24: ) απο κοντα μου, οσα δεν μου ταιριαζουν και δεν με αφορουν και........που στην τελικη δεν αξιζουν, κατα τα δικα μου δεδομενα   :D
Ετσι, κερδιζω χρονο, για ν ανακαλυψω ανθρωπους, που γουσταρω και με γουσταρουν πραγματικα  :wink:

joking

538 Επισκέπτες, 1 Χρήστης