Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 530
  • Total: 531
  • Leon

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

donkey

Ναι, μιλά αφτη που διακατέχετε από υπέρμετρο αβδηριτισμό, μεμψιμοιρία και δυσθεώρητη παραδοπιστία.
Έχω δώσει και τα πέταλα μου για μονόπτερα αντί πινακίου φακής(μόνο αυτό ξέρει να μαγειρεύει)

plus_

Παράθεση από: "donkey"Ναι, μιλά αφτη που διακατέχετε από υπέρμετρο αβδηριτισμό, μεμψιμοιρία και δυσθεώρητη παραδοπιστία.
Έχω δώσει και τα πέταλα μου για μονόπτερα αντί πινακίου φακής(μόνο αυτό ξέρει να μαγειρεύει)

μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μονόπετρα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα

donkey

[albumimg]10759[/albumimg][albumimg]10759[/albumimg][albumimg]10759[/albumimg][albumimg]10759[/albumimg][albumimg]10759[/albumimg]

plus_

kuria

Παράθεση από: "plus_"
Παράθεση από: "donkey"Ναι, μιλά αφτη που διακατέχετε από υπέρμετρο αβδηριτισμό, μεμψιμοιρία και δυσθεώρητη παραδοπιστία.

μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μονόπετρα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα

επιτελους ανακαλυψα το λογο που χωλαινει η κατα τ' αλλα ιδανικη σχεση τους!!!
το προβλημα επικοινωνιας τους, προκυπτει απο ανεπαρκη εως και παντελως λανθασμενη μεταφραση... (σαν τις μεταφρασεις απο τα αγγλικα στα ελληνικα του google ενα πραμα... εχετε βγαλει ποτε ακρη; σιγα μη και βγαλετε...)
λοιπον η Πρεσβυρα Καλης Θελησης απο εδω, ζητησε κατ' επαναληψιν σε αψογα plusικα... ομολογουμενως, ενα μονοπετρο [albumimg]10763[/albumimg]
ο ονος απο την αλλη, πατωντας την αυτοματη μεταφραση απο τα plusικα στα γαϊδαρικα, διαβασε μονοπτερο συνειρμικα πηγε στον αιωροπτερισμο, οποτε ξεπουληθηκε μεχρι και ξεπεταλιαστηκε ο ερμος, για να της αγορασει αυτο... [albumimg]10760[/albumimg]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Athinoula

μαρακι τελειοοοοοοοοοοοο

:24:          :24:            :24:

plus_

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "plus_"

επιτελους ανακαλυψα το λογο που χωλαινει η κατα τ' αλλα ιδανικη σχεση τους!!!
το προβλημα επικοινωνιας τους, προκυπτει απο ανεπαρκη εως και παντελως λανθασμενη μεταφραση... (σαν τις μεταφρασεις απο τα αγγλικα στα ελληνικα του google ενα πραμα... εχετε βγαλει ποτε ακρη; σιγα μη και βγαλετε...)
λοιπον η Πρεσβυρα Καλης Θελησης απο εδω, ζητησε κατ' επαναληψιν σε αψογα plusικα... ομολογουμενως, ενα μονοπετρο [albumimg]10763[/albumimg]
ο ονος απο την αλλη, πατωντας την αυτοματη μεταφραση απο τα plusικα στα γαϊδαρικα, διαβασε μονοπτερο συνειρμικα πηγε στον αιωροπτερισμο, οποτε ξεπουληθηκε μεχρι και ξεπεταλιαστηκε ο ερμος, για να της αγορασει αυτο... [albumimg]10760[/albumimg]

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

donkey

Και που χρησιμοποίησα ως μέσο διαφυγής αλλά μάταια….

κώστας

Δεν ξανασχολιάζω ατάκα της plus_...γυαλίζει το πέταλο του donkey
eLe

black_velvet

..

αβδηριτισμό ?

εξ Αβδήρων ορμώμενο;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

plus_

και τι ειναι οι Αβδηροι δλδ??????????

black_velvet

Οι Άβδηροι;
αυτοί που είναι από τα Άβδηρα της Ξάνθης; την πατρίδα του Δημόκριτου; και του Λεύκιππου; και του Πρωταγόρα;

Δεν ξέρω  ]

plus_

τοσοι πολλοι οι εξης δυο????
και τι ηθελε να πει το μουλαρι με αυτο???

black_velvet

Αυτό ακριβώς είναι που δεν ξέρω!  ]

plus_

εαν δεν ειναι κατι που περιλαμβανει μερος
οπου μοιραζουν μονοπετρα...
δεν με ενδιαφερει!! :P

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης