Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 578
  • Total: 578

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

Εεε,όχι κι έτσι βρε τσούπες,τι να με κάνει,γέρο και σακάτη;

Να σαλιαρίζω εγώ,μάλιστα (που όλο χάνω τη μασέλλα),αλλά όχι και η kuria,η σοβαρή και αξιοπρεής εξαποδώ!(Εκτός Ελλάδος εννοώ)

Μπερλινέζα,τέρμα τα σουξουμούξου...κομμένο το γελέκι.Οι αρραβωνιάρες σΟΥΟΥΟΥ αγρίεψαν και δεν έχω και καλά γκάζια να τις αποφύγω.

kuria

βρε plus+

εγω δε σαλιαριζω... ουτε φλιταρω... ουτε προσφερω ελεος για να κανω τον αλλο να νιωσει υπερκατω...   :razz:

την αληθεια ομως την λεω... οπως και να το κανουμε εχω μεγαλη αδυναμια στον ανδρικο...

αλλα και οι αρραβωνιαρες μου, κορωνα στο κεφαλακι μου ειπαμε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

[quote user="spellbound" post="305522"]Ειναι μια ...... ΑΠΙΣΤΗ!!!  Μεσσαλινα, Λουκρητια Βοργια, Μεγαλη Αικατερινη..... (λιγα λεω :razz: )

[albumimg]10317[/albumimg]

(δεχομαι συγχαρητηρια, ως πρωην ξανθοανταυγειουλα εγινα κοκκινοανταυγειουλα, οποτε ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΜΟΤΙΟΝΣ !!!!! :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow: )[/quote]

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

ομορφια μου... εξυπνουλα μου... κοκκινοανταυγειουλα μου...

καλε ποιος-α αλλος-η εχει τετοια αρραβωνιαρα;

τρυφερη, γλυκοστομη, νοικοκυρα... γκουχ γκουχ... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΗΛΥΚΟ!!!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Pappas10

Γκουχ, γκουχ, γκουχ. Αχαμ...

....

....

....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

Ο νονός!!!

Καλέ φέρτε ένα ποτήρι νερό στο παιδί. Δεν το βλέπετε που πνίγεται;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

spellbound

[quote user="black_velvet" post="305811"]
Ο νονός!!!

[/quote]

"Κακη Παναθα κακο δεν εχει"  :twisted:  :mricy:  :mricy:  :mricy:

Ας το να βηχει το παιδι βρε μαυρουλα... κατι η Παναθα, κατι εμεις... κατιτις το παθαινει αλλα δεν ειναι  και λογος για αγχητα  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

Pappas10

[quote user="spellbound" post="305812"][quote user="black_velvet" post="305811"]
Ο νονός!!!

[/quote]

"Κακη Παναθα κακο δεν εχει"  ]

Κανονίστε να γίνει κάνα ταρατατζούμ την 9η αγωνιστική να πάω από καρδιακό....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Irina

Pappas10

[quote user="Irina" post="305843"][/quote]

Εγώ ξέρω ότι υπό την επήρροια αλκοόλ μιλάει πραγματικά κάποιος... φιλικά το λέω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

andreasec13

Βάσανοοοοοοοοοοοο,καλό και ήσυχο τριήμερο να'χετε...

Φιλιάααααααααααααα

katinaki

Ισως εκπλήξει κάποιους και ίσως κάποιοι άλλοι το θεωρήσουν ανόητο. Αλλά η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν κανόνες καλής συμπεριφοράς και στο διαδίκτυο για την ομαλή συνύπαρξη των χρηστών του!

O ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ NETIQUETTE
της Virginia Shea
Απόδοση στα Ελληνικά: Στράτος Κυριαζίδης

Ο όρος Netiquette προέρχεται από τη σύνθεση των λέξεων network και etiquette και ελεύθερα αποδίδεται ως Πρωτόκολλο του Δικτύου. Πρωτόκολλο με την έννοια του κώδικα αποδεκτής κοινωνικής ή / και επίσημης συμπεριφοράς, μια ομάδα κανόνων που προσδιορίζει το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Ανάλυση των βασικών κανόνων

1ος ΚΑΝΟΝΑΣ: Θυμήσου τον Άνθρωπο

Φέρσου στους άλλους με τον τρόπο που θέλεις να σου φερθούν. Μπες στη θέση τους. Υπερασπίσου την άποψή σου αλλά μην πληγώνεις τους άλλους. Όταν επικοινωνούμε ηλεκτρονικά, βλέπουμε μπροστά μας μόνο μιαν οθόνη.Χρησιμοποιούμε απλώς λέξεις, λέξεις και τίποτε άλλο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το πρόσωπο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής. Έτσι, είτε απαντάμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (eMail) είτε σε κάποιο μήνυμα των ομάδων συζήτησης (newsgroups), είναι εύκολο να παρερμηνεύσουμε το τι λέει ο επιστολογράφος. Όπως εύκολο είναι και το να ξεχάσουμε πως αυτός στον οποίο απαντάμε είναι πραγματικό πρόσωπο με αισθήματα παρόμοια με τα δικά μας.

plus_

1ος ΚΑΝΟΝΑΣ: θυμησου τον ανθρωπο.

Η υπομονη του καθενα εχει και τα ορια της. Μην δοκιμαζεις ποτε την υπομονη του καθενος. Υπερασπισου την γνωμη σου. Οταν την υπερασπιζεσαι δεν μπορεις να εχεις πληγωνομαι-ευκολα-μετρο. Η ομπρελα και το ευκολο καταφυγιο της υπερευαισθησιας ισχυει παντου, ειτε εχει εικονα ειτε δεν εχει... Θυμησου οτι δεν εισαι μονος/η σου και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να επιβαλεις τροπο εκφρασης κατα το πλειστον αρεστο... Δεξου την διαφορετικοτητα και με την ευκολη διακιολογια της στεναχωριας, μη γινεσαι ρατσιστης με τους αλλους. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι υπαρχουν πολλοι τροποι εκφρασης, ολοι δεκτοι, αλλα οχι ολοι αρεστοι. Δεξου οτι τιποτα δεν ειναι προσωπικο, αλλα τα περισσοτερα ειναι απαντηση σε μια γραφη.

plus_

καλο απογευμα,
mille merci για το ψιλο-ξεμαλλιασμα.

ηταν υπεροχο!!!! :razz:

andreasec13

kuria

[quote user="black_velvet" post="305811"][quote user="Pappas10" post="305728"]Γκουχ, γκουχ, γκουχ. Αχαμ...

....

....

....[/quote]
Ο νονός!!!

[/quote]

αφου στραβοκαταπινει και πνιγεται απο το... σαλιο του... φαντασου τι θα παθει με ολοκληρο ποτηρι νερο...  :cool:

578 Επισκέπτες, 0 Χρήστες