Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 734
  • Total: 735
  • Leon

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ο θριαμβος στο Καλπακι οφειλεται στον Διοικητη της 8ης Μεραρχιας Χαρ. Κατσιμητρο που αποφασισε να "αγνοησει" τις επισημες κατευθυνσεις της στρατιωτικης ηγεσιας της μεταξικης δικτατοριας, που οδηγουσαν στην υποχωρηση και εγκαταλειψη της Ηπειρου και να παρασυρει τους ιταλους εκει που τον βολευε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

angelatr21

Μην βιαζεσαιιι

οοοοοοταν τελειωσειςςς :evil:  :mad:

andreasec13

Αγγέλω,άντε βγάλε αυτό το τσαντόρ κι αν δε θελεις να φαίνεται η μούρη σου,βάλε εκείνη τη φωτο τση θειάς σου

black_velvet

Προς όλους όσοι μου έλεγαν πως τους έχω μπλοκάρει στο μσν]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

που εισαι βελουδενια μου;

φιλακιαααααααααααααα

spellbound

Ε!!!  Τωρα επιβαλλεται να πω φιλακια και στις δυο σας, μου πεσατε απανωτες!!! !!!!!!   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Καρασμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς   !!!!!

kuria

[size=34]αρραβωνιαρα μουυυυ [/size] [albumimg]9440[/albumimg]

spellbound

[size=18]Γυναικαρα μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

[albumimg]9987[/albumimg]    [albumimg]9987[/albumimg]

αντε γυρνα με το καλο, σ αποθυμησα ωρε!!!!

black_velvet

[quote user="kuria" post="307050"]που εισαι βελουδενια μου;

φιλακιαααααααααααααα[/quote]

[albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

spellbound

[quote user="black_velvet" post="307083"][quote user="kuria" post="307050"]που εισαι βελουδενια μου;

φιλακιαααααααααααααα[/quote]

[albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg][/quote]

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  

Με συγχαιρω.... απεκτησα και δευτερη ανταγωνιστρια στη καρδια της κυριας !!!!! :shock:  :shock:  :shock:

(βρε τι τραβω η αμοιρη σπελοφρου!!!!  Κυρια, τσακισου γυρισε γιατι οσο παμε και γινομαστε περισσοτερες!!  :shock:  :shock:  )

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

kuria

οταν επιστρεψω θελω να ρθεις να με βρεις φορωντας εκεινο το ακαταμαχητο ταγιερακι σου, που οταν περπατας σηκωνονται ακομα και οι πλακες απο τα πεζοδρομια...   :cool:

spellbound

Εννοεις το ...μινι???

Εννοια σου, ελα εσυ και θα σου ρθω με δερματινο ταγερακι,  ψιλοτακουνες γοβες, και ενα μαστιγιο με επτα ουρες ωρε απιστη!!!

Εξυπακουεται μετα θα φαμε πα-ι-δακια με τα κρινοδακτυλα μας (που εισαι ρε Τρις)  και χορτα !!!!!

(Πω πω.... οσο παω γινομαι και πιο ...ρομαντικη  :P )

Pappas10

Δεν φτάνουν τα 3 που φάγαμε από τον Εργοτέλη, στο καπάκι διαπιστώνω ότι ως ανήρ δεν έχω κανένα ρόλο σε τούτο το θέμα...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

[quote user="Pappas10" post="307180"]Δεν φτάνουν τα 3 που φάγαμε από τον Εργοτέλη, στο καπάκι διαπιστώνω ότι ως ανήρ δεν έχω κανένα ρόλο σε τούτο το θέμα...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα...[/quote]

αν δεν φτανουν τα 3 που φαγατε, στην επομενη αναμετρηση να παραγγειλετε να σας ριξουν 5... στο καπακι... και απο ποτε το σπιριτ απεκτησε γενος σερνικο ή θηλυκο;

Ρε ΚΟΥΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα...

Pappas10

[quote user="kuria" post="307188"]αν δεν φτανουν τα 3 που φαγατε, στην επομενη αναμετρηση να παραγγειλετε να σας ριξουν 5... στο καπακι... και απο ποτε το σπιριτ απεκτησε γενος σερνικο ή θηλυκο;

Ρε ΚΟΥΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα...[/quote]

Αντιπαρέρχομαι τους ευσεβείς σου πόθους αλλά ως Έλλην Ανήρ θεωρώ ότι Η σκέψη ορίζει το θέμα τούτο...

Δεν φταις εσύ που είμαι ακατανόητος για τους άλλους.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

734 Επισκέπτες, 1 Χρήστης