Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 295
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 301
  • Total: 302
  • Leon

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

[quote user="larus audouinii" post="309458"]...μια φορά είχα διάθεση να πιάσω μικρόφωνο,
μια φορά, και προλάβατε με το βιντεάκι...[/quote]

...κι επειδή δεν πρόλαβες να το χουφτώσεις (το μικρόφωνο),έβγαλες όλη σου τη στριμμάρα
στο βασανάκι μου;Α ρε κακιασμένε lamarinoglarous...

Μαράκι μου,εξαιρετικά αφιερωμένο το βιντεάκι...

kuria

[size=14]τι το θελα κι εβαλα το βιντεακι; νομιζα πως ηταν σιγα αλλα αυτος το ακουσε και σηκωθηκε απο το κρεβατι του και αρχισε να χορευει και να με κοροϊδευει παλι τραγουδιστα τσιγγανα μαρια...

ελεοςςςςςςςςς!!![/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

[size=14]βρε τι επαθα η σχεδον γυναικα... απο τα χτες ο ομορφος την εχει δει Μεταξοπουλος (ας οψεται η τσιγγανα Μαρια) και απαιτησε να ειμαι η Φοντανα του... μονο που αυτος ειναι κομματακι ατσουμπαλος και εγω τελειως σκουριασμενη, οποτε πριν λιγο βρεθηκα φαρδια πλατια σωριασμενη στο πατωμα... κατα την πτωση σε μια απεγνωσμενη μου προσπαθεια να συγκρατηθω απο το τραπεζι, παρεσυρα κατι κερματα τα οποια και επεσαν πανω μου... μπορει λοιπον να μην απεδωσα ως Ναντια Φοντανα αλλα ως Φοντανα Ντι Τρεβι ημουν καταπληκτικη!!!

ποναωωωωω[/size]

larus audouinii

για τη Γυναικάρα...και όχι δεν είμαι εγωίστρια, από τον a33

θα τον αλλάξουμε τον κόσμο Μαρία

larus audouinii

kuria

[size=14]τρεις φορες εκανα παρκε με την πλατουλα μου αντιλ ναου... σε λιγο η βιλεντα θα ειναι παρελθον... για ευκολο και γρηγορο καθαρισμα πεταχτε κατω την kuria... μεχρι να σηκωθει, το πατωμα σας θα αστραφτει![/size]

kuria

[size=34]Στελλα = αστερι...

πολλα [albumimg]9440[/albumimg] αστερι μου![/size]

kuria

[size=14]καλως τον![/size] [albumimg]9481[/albumimg]

kuria

[size=24]σπελλ που εισαι ομορφια μου;
μου ελειψες!
βρε μπας κι επαψες να μ΄αγαπας; [albumimg]9430[/albumimg][/size]

angelatr21

Κuria Kαλημερα
Εχεις μηνυμα απο Αιγιο

kuria

kuria

[size=34]καλε τι βλεπουν νυχτιατικα τα τεραστια πανεμορφα ματια μου... [albumimg]9487[/albumimg]

η lucretia ειναι επιτελους ξανα εδω!!!
[/size]

spellbound

Σιγουρα θα ακουστω πικροχολη,  αλλα ακομα να μαζευτουν παλιες κουβερτες και ριχταρια, υφασματα ζεστα για τα αδεσποτακια μας....τελικα ολοι μας εχουμε τα τελεια?? τιποτα στο παταρι?

Μηνυμα προς αυτον που συνεσεφερε ... Σ ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!  Εγω και τα αδεσποτακια της Αττικης, ευχαριστουμε πολυ !  Αν μη τι αλλο τουλαχιστον 20 ζουζουνια θα κοιμηθουν ζεστα σημερα!! Φαινεται ολοι οι αλλοι δεν εχουν πραγματα που χρειαζονται... τεσπα.. Εμεις, σ ευχαριστουμε πααααρα πολυ και θα θελαμε να σου κανουμε το τραπεζι οταν ερθουμε Β. Ελλαδα!!!!

Προς ενημερωση, τα απιστευτα καλουδια του φιλου μας θα ζεστανουν τις ζωουλες του Κορωπιου.

Φιλικα, σπελλ!

black_velvet

Μερικοί-μερικοί.... ας φροντίσουν κατ' αρχήν να 'ναι ειλικρινείς με τους εαυτούς τους και με το έτερον ήμισύ τους. Και μετά, εάν κι εφόσον τους παίρνει!  ας σκεφτούν πάάάάάάάάάρα μα πάάάάάάρα μα πάρα πολύ καλά προτού ψάξουν για εξήγηση των προβλημάτων τους σε άσχετα πρόσωπα.

Κι ο νοών.. νοείτω!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

rain

Αφού δεν νοείτω ούτε καν νοών δεν είμαι  :mrgreen:  :mrgreen:

301 Επισκέπτες, 1 Χρήστης