Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 405
  • Total: 405

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

'Ενια, και εγώ σε ΑΧ+ΒΑΧ, αλλά κάνω πέτρα την καρδιά και δείχνω υπεράνω!

Και ... "'Ενας-ένας το διαλάμε και αραιώνουμε" με προεξάρχουσα την Πόιζον-Μωβ που μου λείπει το χαρούμενο, πειρακτικό κυνηγητό της από ποστ σε ποστ για μέιτζορ μπαχάλεμα. Μην πω για τον Φρικάκο που όταν μπαρούτιαζε ήταν χάρμα. Βαρέθηκε νωρίς... σύνηθες και αναμενόμενο.

Ο Σκου μου είναι υπεράνω, η Γιάσπερ απαξιωτικά με κοιτά και γελά και κάνει τσ... τσ... με τα τσόφλια που πτύει με χάρη, ο Παύλος στραβομουτσουνιάζε, ο Μπαλαντέρ οργιάζει...

freak

λιλουκο κ 'γω σε αγαπω (η μηπως υπαρχει αλλος μαρια?) κ ας εχεις κανει μαυρα ματια να με δεις τον τελευταιο καιρο... αλλα ερχεσαι ελλαδα τωρα, συντομα φευγω κ εγω για αγγλια, μετα φανταρος (ποιος? εγω... αν ειναι δυνατον)... το σαββατο μπορεις? οχι, οχι... την κυριακη μπορεις? οχι, οχι... δεν μπορει δεν μπορει στην ιδια ηπειρο ζουμε (προς το παρον)...

τρις εδω ειμαι. απλα περνω τα υπαρξιακα μου και απεχω απο διαδικασιες διαδυκτιακης κοινωνικοποιησης...[/list]

tristana

Φρικάκο, χαίρομαι και που είσαι εδώ και για τα υπαρξιακά σου. *Ωραία μου ύπαρξη εσύ*

Η 'Ενια ως γνωστόν είναι μία Οργία και μισή μην πω...  :twisted:
αλλά της έχουμε μία αδυναμία να πω;

Αγγλία; Φαντάρος; ΟΚ. Αρκεί να μην γίνεις 'Αγγλος φαντάρος!
Από σένα δεν θα με εκπλήξει ούτε αυτό! ΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Enia

ΓΕΔ !!!  :lol:

Γιώργο, έχουμε χωρίσει εδώ και δυομιση μήνες... Συγνώμη αν σε πληγώνει αλλά είναι καιρός να με ξεπεράσεις πια.

[size=9](Βρε μπας κι είχα ξεχάσει να στο πω?!)[/size]  :roll:

tristana

'Ενια, άι ρεστ μάι κέις και τα ρέστα μου.
Ρίξτο στην αμνησία τώρα!!! Αικατερίνη της Ρωσίας και βάλε!!!!!!

freak

τρις εδω δεν θελω να παω ελληνας φανταρος θα παω αγγλος? δεν μου εφταναν ολα τα αλλα ηρθε κ η μαμα (και καλα) πατριδα (η ποια?) να με ψαξει... του χελ!

tristana

Πες του ότι είσαι ορφανό!!!!!!!!!!!! Ποια μαμά;

Enia

Δε μου πάει το σοβαρό τελικά.. (Εμ, το ξερα κι από πριν, τι επιμένω!?)
Μια (ακόμα) φορά είπα κι εγώ να βγάλω συναίσθημα και ειλικρίνια, και πάλι σε μπαχαλέ μου το γυρίσατε γκαμώτο...

Αχ βαχ...  :oops:

(Απόψε πάλι τι ώρα θα καταφέρω να κοιμηθώ?  :roll: 30κάτι ώρες μακριά...  :cry: )

Μια Οργία και μισή

(καλό, μ'αρέσει, θα το κρατήσω :tongue:)

tristana

Με γεια και καλοφόρετο!!!!! Σου πάει το σοβαρό, αλλά σιγά μην σ'αφήσω να αγιάσεις!!!!!! Από τη ζούλια μου τα κάνω όλα!!  :lol:  :twisted:  :lol:

*Και καλά θα το κρατήσει επειδή της άρεσε και όχι επειδή έχουν σφαχτεί
παλικάρια στην σινιέ ποδιά της!!!! Αχ, δόλιες μάνες με τους μοναχογιούς!
Πείτε αλεύρι η 'Ενια σας γυρεύει!!!!!!  :twisted: *

Enia

Το καινούριο όμως το ξέρεις? Σφάζομαι κι εγώ στην ποδιά του καλού μου άμα λάχει. Αμέ...  8)

Σαβάλας ακούει?!  :lol:

tristana

Πάντα τέτοια, βρε!!!!!! Εβίβα και στην υγειά του!!!

*Και καλό κουράγιο του. Τα καλύτερα θα του πούμε αν μας ρωτήξει"

Enia

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: *Ένια παίρνει πόζα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα... Κάνει τα γλυκά ματάκια και πεταρίζει βλέφαρο προς την γενικότερη περιοχή της φίλτατης συμφορουμίστριας...

(όχι ότι έχω ανάγκη τις συστατικές -πια-, αλλά καλού κακού...  :roll: )

:D

tristana

Αυτά κάνεις, Μεζεδάκι και η φιλτάτη συμφορουμίστρια -είσαι εσύ μία ρενάρ-
σου έχει αδυναμία. ΟΚ. Τώρα άσε τον ρόλο της Σεμνής και Χαμηλοαποτέτοιας και γίνε η Οργία που ξέρουμε και προτιμάμε.

(Αν δεν έχεια ανάγκη τότε να του πούμε αλήθεις του Χριστιανού!!! :twisted: )

kuria

αν ερθεις σημερα θα μπορουμε πλεον να τραγουδαμε... ειχε παλιοκαιρο τη μερα που σε γνωρισα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Moody

Δεν τα κατάφερα....για μια ακόμα φορά....θάρθει άλλη?

405 Επισκέπτες, 0 Χρήστες